Tungt att säga.

Men jag har beslutat att leta efter en ersättare till denna novellen.. Jag har beslutat detta efter en del velande fram och tillbaka. Om DU är intresserad av att ta över bloggen så kommentera här så väljer jag ikväll eller imorgon. Det har verkligen varit jätte kul att få skriva här och allt de positiva jag har fått. Ni har verkligen gjort mina dagar. Ni är alla underbara och förtjänar det bästa! 
 
 

Icke sa nicke.

Dessvärre blir det inget kapitel idag.. Ni får tycka exakt vad ni vill. Jag kom nyss hem från en match som var så orättvis. Vi hade allt tills de sista 5 minuterna då dom får in 2 skit mål. Så ja, jag är måttligt förbannad. Hoppas ni förstår. xx

I should've kissed you


Fixar bilder en annan dag, internet strular.
Kapitel 65:
Mobilen var fylld med sms från killarna, dom flesta var från Niall. Jag orkade inte läsa igenom alla utan skickade ett sms till Niall: Hi, sorry I've been unable to contact. I don't want to tell you why but I can't see you for a while. Hope you understand..  Jag kollade upp från mobilen och drog en lättad suck. Jag ville verkligen inte berätta för någon av killarna, dom skulle bara göra det till en större grej än det var. Dessutom behöver dom koncentrera sig på sin musik och att utvecklas inom den och även hålla kontakten med fans. Sjuksköterskan kom återigen in i rummet och denna gången med en bricka. Det var först då jag insåg hur hungrig jag var.
 
- You're probably really hungry so here's some dinner. 
- Oh thank you, yeah I'm starving.
- And don't get panic if you feel tired all the time, its going to be like that with the concussion and all. 
- Okay and once again, thank you.
 

Hon nickade och log mot mig sedan gick hon ut igen. Jag tog bort det lilla locket som täckte brickan. Där låg det någon sortspasta och någon gegga med kyckling. Jag förde skeptiskt en bit mot munnen och tuggade långsamt, det var faktiskt helt okej. Jag slängde i mig resten och tallriken var tillslut helt tömd. Jag var fortfarande hungrig. Jag skådade den lilla burken med jello. Den hoppade jag nog över. Jag förde benen över kanten och tog tag i min ställning där droppet hängde. Utan skor eller strumpor trevade jag runt i sjukhuset på jakt efter en kafeteria. Jag stötte på lite doktorer som kollade på mig snett. Hade jag något i ansiktet eller vad var det som hände? Jag passerade en spegel och insåg då först hur mycket märken jag hade i ansiktet. Jag vågde knappt gissa på hur det skulle vara på resten av kroppen. Jag snubblade till och landade i ett knä. Som tur var nuddade inte huvudet något så jag mådde relativt bra. Jag kollade upp och stötte på det bekanta ansiktet. Där satt Adam och kollade på mig med stora ögon.
 
- Ali?
- You must have got it wrong.
 

Jag ställde mig hastigt upp och alldeles för hastigt. Det blev helt svart framför ögonen och det försvann aldrig. Jag kände själv hur jag gunggade fram och  tillbaka. Efter ett tag kände jag ett par händer som hade ett fast grepp kring mina axlar. Jag fick hemska flashbacks från den kvällen allt hände och försökte slita mig loss. Han höll mig för hårt och jag hörde hur folk började viska. Det klarnade upp framför ögonen och jag slutade gungga. Jag vände mig om och såg Adam stå där med en förvirrad blick.
 
- Okey, I'll tell you if you buy me some food. 
- Promise?
- Pinky promise.

Den svenska björnstammen har varit på repeat hela dagen och deras låtar är ju guld. Fick även lite snea blickar på mig idag, jag bröt liksom ut från den vanliga klädkoden på min skola. Aja det är min stil i alla fall. Fick en kommentar om att skriva mer dialoger och ska verkligen göra mitt bästa, jag suger på att skriva dialoger.. Kommentera?

I should've kissed you

Kapitel 64:
Jag öppnade ögonen och blicken var helt suddig, det gjorde ont i hela kroppen. Jag kämpade för att lyfta handen mot ansiktet och tog försiktigt mig för kinden. Det sved och gjorde riktigt ont. Jag hörde mummel långt långt borta och jag blundade ännu en gång. Personen som hade gjort detta mot mig var uppenbarligen kvar. Jag hörde steg komma mot mig och stannade brevid mig. Han skrattade. Fattar ni det? Han skrattade, han var nöjd över det han hade gjort och om jag inte hade haft så pass ont hade jag slått till honom. Jag kände någon vätska på min kind och tog förgivet att det var spott. Vem var denna sjuka människa? Han gick ifrån mig och slängde igen dörren, hårt och fyllt med ilska. Jag öppnade ännu en gång ögonen och denna gången var det klarare. Jag låg i mitt vardagsrum, jag kollade runt lite och hela stället var kaos. Prylar som en gång legat fint på bord och bänkar låg på golvet. Soffkuddar var sönder och det låg fjädrar överallt. Jag stönade och kravlade mig upp så att jag satt på rumpan. Huvudet bankade och det pulserade i hela min kropp. Jag samlade kraft och gick mot köket. En steg i taget samtidigt som jag höll mig i föremål för att inte tappa balansen. Köket var en röra med blod på golvet och brevid blodet låg en lapp. Jag lutade mig försiktigt ner och tog upp lappen det högg till lite överallt när jag gjorde en hastig rörelse. Jag vek upp lappen och började läsa: Well well, everything goes around. Its called carma if you did knew. You diserve this and if you tell anyone I'll come back and I'll tell everything to everybody. With love, Jason.  Jag mådde dåligt över det han skrev, jag slängde iväg lappen och kämpade mig mot mitt sovrum där jag visste att min mobil låg. Jag knapprade in nummret till närmsta sjukhus.
 
- Welcome to central London hospital, what can I help you with?
- Can you please send an ambulance, I've hit my head and it pretty bad.
- Well ofcourse, just tell me your adress and it might take a while.
 

Jag lämnade ut min adress och la sedan på. Jag drog på mig ett par mjukisbyxor och behöll pyjamaströjan på mig. Jag satte mig ner i soffan och glodde rakt fram. Han var en sjuk människa. Det tog ett tag men sedan knackade det på dörren och jag gjorde mitt bästa för att hålla balansen på väg mot dörren. När jag öppnade stod det två frånvarande ambulansmän och när dom såg mig spärrade dom upp ögonen. Ögonen åkte åt olika håll och kroppen vek sig. Jag föll bakåt. 
 
- Hello can you hear me?
 

Jag hörde den lugna och säkra rösten. Jag blinkade några gånger innan jag öppnade ögonen helt. Framför mig stod en tjej var så där över söt. Hon log mot mig och höll i en klippboard. Jag kikade runt och det mesta var vitt. Jag förstod att jag var på ett sjukhus, men hur jag hade kommit dit var en annan femma. Tjejen började förklara läget för mig och jag nickade trots smärtan. Hon berättade att jag hade svimmat precis när männen hade kommit och som tur var hade dom hunnit fånga mig innan jag nuddat marken. Jag hade tydligen kraftig hjärnskakning och hade sovit i två hela dagar. Jag kände på mig hur mycket panik mamma förmodligen hade och frågade efter min mobil. Tydligen hade jag haft den i fickan så den var med men det var inte säkert att jag skulle få den. Tjejen lämnade rummet och jag stirrade rakt in i den vita väggen. Var det så här jag skulle tillbringa mina dagar? Ligga som en fånge utan någon kontakt med omvärlden? Strax där efter kom tjejen in i rummet igen och denna gången med min telefon. Jag tackade om och om igen, det skulle bli min räddare. Jag kollade på den och upptäckte oändligt många missade samtal och sms men bara ett från mamma.

Jason is back bitchessssssssssssss.. Okej nu är det så här, jag har världens snygging på min skola och jag skojar verkligen inte han är perfekt! Min kompis säger att han kollar på mig varje gång hade är vid mig och vi lyckas jämt vara på samma ställe samtidigt. Han går dock i tvåan och jag går endast i ettan men asså han är så där äckligt snygg och bara underbar, åh dör. Kommentera?

I should've kissed you

Kapitel 63:
Han skämdes nästan och stod och kollade ner på fötterna. Det var jag som skulle skämmas och inte han. Försiktigt lyfte han på blicken och jag mötte dom fina ögonen som var glansiga. Han kunde verkligen inte vara arg på någon. Jag log smått och kramade om honom. Jag hörde steg bakom mig och Liam släppte taget, jag vände mig om och där stod Louis. Han log fånigt och jag slängde mig på honom. Han var en av få som jämt fick mig att skratta. Jag ruffsade till honom i håret och han gjorde sitt bästa för att få bort mig. Jag kunde höra Liam skratta och blev lättad, han kunde inte vara arg och glömde bort det väldigt lätt. Han var den av killarna som hade fått se mina dåliga sidor, som när jag var arg på Jason och nu när jag hade ignorerat honom. Han förtjänade det verkligen inte och han hade verkligen inte gjort något mot mig. Lite halvt frånvarande i mina tankar så hade Louis lyckats brotta ner mig och tog värsta greppet om min mage och började nypa/kittla mig. I vanliga fall var jag inte kittlig på magen alls men nu bubblade skrattet upp och gick inte att stoppa. Han fortsatte och jag kunde redan nu känna träningsverken som skulle uppkomma. Jag hörde fler steg mot oss och sedan hördes skratt och kommentarer.
 
- Seriously Louis, stop it. NOW!
- Why would I do that huh?
- Cause you care for me that much.
 

Han kittlade mig ännu kraftigare och jag kunde inte andas. Till slut slutade han och jag rullade runt så att jag nu låg på rygg, jag tog några djupa andetag och reste mig sedan upp. Jag hann knappt upp på benen innan någon hängde på mig. Jag kollade åt höger och upptäckte Harry vid min axel, hängandes. Vad var det för fel på dessa killar egentligen? Jag släpade med honom till soffan där jag dumpade honom i soffan medan jag satte mig i en fotölj vid sidan av soffan. Han gick från att ligga som en mask till att bli normal. Jag skrattade lätt åt honom sedan återgick jag till att inte göra någonting. Lika så gjorde alla andra, vi satt och kikade lite på varandra och bara va liksom. Till slut blev Niall rastlös och ställde sig upp, vi andra följde hans exempel och det blev liksom följa john. Det Niall gjorde gjorde vi också. Han tog på sig ytterkläder och lika så gjorde vi. Vi gick ut på gatan i en linje och följde Nialls rörelser vaksamt. 
 
- What the fuck are we doing?!
- I don't know, its just a really lame day.
 

Vi bröt ihop och gick som normala människor. Det var lugnt och tyst ute och mörkret hade lagt sig. Vi hoppade på en tunnelbana som tog oss in till Londons hjärta. Där satte vi oss och kollade på förbipasserade. Det var något jag tyckte var ytterst underhållande, att bara sitta och kolla på andra. Man fick sig ett skratt och ibland ville man bara dregla. Killarna började prata om något som hette Milkshake city och försökte övertala mig om att hänga med dit.
 
- Come on Ali, you won't regret it! They have the best shakes ever. 
- I would love to but I'm tired and besides, we can meet anytime now!
- Don't be a partypooper.
- Augh, don't call me that! 
 

Dom suckade och gav upp. Jag tog farväl och började gå mot min lilla lägenhet. Jag slängde nycklen på hyllan i hallen och slängde av mig jackan och skorna på samma ställe. Kläderna slängde jag in lätt i garderoben och slank under täcket. Där var det varmt och gossigt. Jag skulle precis sluta ögonen då jag märkte att lampan i köket var tänd. Jag gick motvilligt upp och gåshud uppkom på hela kroppen. Jag tassade mot köket och märkte att en stekpanna låg på golvet. Jag tog upp den och ställde den på bänken, jag kikade runt lite och la handen på lysknappen. Precis när jag skulle släcka kände jag ett kraftigt slag i bakhuvudet. Jag föll framåt och kipade efter luft. Allt snurrade runt och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag kände att någon tog tag i mig och vände på mig så att jag låg på rygg. Mina ögon gick i kors och hela min kropp kändes flummig. Jag kände igen ansiktet men kunde inte sätta ett namn på personen. Jag såg hur hela hans ansikte fylldes med avsky och han spottade mig rakt i ansiktet. Jag rynkade lätt på näsan och kunde fortfarande inte fokusera blicken på ett stället, huvudet dunkade för fullt och jag försökte resa mig. Jag hann inte långt innan personen puttade ner mig igen och jag slog ännu en gång i huvudet. Jag kved lite och en tår lämnade mitt öga. Fan, jag ville inte visa mig svag. Han satte sig i gränsle över mig och fnös till samtidigt som han knöt sin näve och förde den i en väldans fart mot mig kind. Om och om igen, jag kunde inte röra mig och ville knappt tänka. Vad hade jag gjort för fel?

D-R-A-M-A det gillar ni va? Sånt random kapitel men det är ju något i alla fall! Är dödligt trött och har gått och blivit en killmagnet. Hahah nej men har sett grymt många snygga killar idag och massa randoms har skrivit till mig. Läskigt men kul på samma gång! Kommentera?

Kommentarer.

Nu ska jag leka poppis o svara på två kommentarer jag har fått.
Moa: Du är grym !, älskar verkligen hur du skriver allting:),
Jag tänkte fråga om du kanske har nått FBkonto till
Novellen så att man ser när du uppdaterar?,:)<3

TAAAAAACK!! Det värmer. Jag har tyvär inget FB konto... Men jag skriver alltid på 1D Family - Sweden  när ett nytt kapitel ligger uppe. Sedan kan ni även följa mig med bloglovin, mycket smidigt och enkelt. :) <3

Nataliiiii: HAAJJ! Du är verkligen JÄÄTTE bra på att skriva! Har en fråga...Kommer Adam att dyka upp igen i berättelsen'? aah jag vet en typ`"weird" fråga men... AJA! Du är grym och hejdå! :D xD

Haha först och främst hoppas jag att jag fick rätt antal i ;) Och tack! Jag har inte riktigt bestämt mig än men jag har en ide och den innehåller Adam. Vi får se vad som lurar bakom hörnet helt enkelt :)



Det var det de. Jag kom nyss hem från en fest och ska nu ladda upp nästa kapitel, stay tight!

I should've kissed you


Kapitel 62:
Vi tassade in i lägenheten med Harry i täten. Jag hörde prat och skratt från ett rum och Harry verkade veta exakt vart dom var. Jag följde lydsamt efter och när Harry gjorde ett tecken åt mig så stannade jag och han fortsatte att gå. Jag hörde hur alla hälsade glatt på honom och till slut dog hälsningarna ut och dom gick åter igen tillbaka till att skratta och prata om allt och inget. Jag tog min chans och smög fram när ljudvolymen var som högst och ställde mig i dörröppningen. Det dröjde lite innan jag fick en reaktion men tillslut vände Zayn på huvudet och blev stum. Han försökte säga något men kunde liksom inte forma ord, istället sprang han fram till mig och kramade om mig.
- Ali, I've missed you!

Jag kramade tillbaka och nu hade alla märkt mig och alla hade samma förvånadeblick förutom Harry och Liam. Liam såg faktiskt sårad ut. Niall sprang fram till mig och hoppade upp så att jag var tvungen att bära honom. Jag började genast skratta och orkade inte bära honom längre. Han kollade in i mina ögon, som att han letade efter bevis att jag faktiskt var där.
- Oh god, I've missed that laugh! Did you get our christmas gift?
- Haha wow thanks. Yeah I did, I felt kind of bad that we lost touch and that I didn't send you guys one..
- Don't worry about it, you are here now. That's the only thing I wished for this christmas!
- Stop messing around.

Dom var så söta och gulliga, jag förtjänade det verkligen inte. Jag skickade några menade blickar åt Liam men så fort vi fick ögonkontakt kollade han bort och ignorerade mig totalt. Vi satt ner och pratade om den sista dagen, alla hade olika delar att tillägga. En del saker som jag inte hade en aning om kom fram och det bjöd på mycket glädje och nostalgi. Visst det var bara ett halvår sen, men något så roligt går inte att glömma bort och måste upprepas flera gånger. Liam satt tyst under hela samtalet, till slut kunde jag inte ta det längre utan tog tag i honom och drog iväg honom.
- What's wrong Liam?
- Nothing.
- Seriously, don't talk bullshit. You haven't said a thing all night and you are trying to tell me that everything is fine?

Han stod där och kollade på alla föremål i hela rummet förutom på mig. Jag blev helt ärligt frustrerad. Han kunde ju i alla fall säga vad det var när jag försökte ställa saker till rätta. Något tändte till i honom när jag småskrek och man såg hur hela han bubblade upp och var fortfarande lika frustrerad. Nu gällde det att hålla sig lugn och inte flippa ur totalt.
- You really want to know?
- Yes.
- Well  how do you think it feels when you're ignoring me the whole time? I mean when I saw you at oxford street and turned around and walked away. And you didn't even answer my text, how hard can it be to write something?
- Oh.. I didn't realize.

All frustration bara rann av och istället kröp skuldkänslorna fram.. Hur skulle jag ställa detta till rätta?

Jag är hemma från lägret och är grymt trött, det känns verkligen som att jag har lärt mig så mycket om mig själv och även växt så mycket på endast 2 dagar! Helt otroligt faktiskt. I morgon blir det tidig uppstigning då jag ska döma.. Kommentera och gör min dag bättre?

Allmänt

Wohu, fick besöksrekord igår! Därför känner jag mig riktigt taskig när jag säger att det inte kommer komma upp ett kapitel idag.... Jag vet, det är fredag och jag borde ha tid att skriva men jag ska på ett läger. Kommer hem i morgon dock, men vet inte riktigt när.. Så det var det jag skulle säga. Hoppas ni får en jätte bra helg så hörs vi i morgon!

I should've kissed you


Kapitel 61:
Harry's P.O.V

I was out walking thorwards my favorite cooffe house, this must be the best part of the day. When I am alone and can think about things that are bothering me. Its not that I don't like to hang out with the guys, its just that it gets a little to much sometimes. I entered the cooffe shop and went straight to the chasier, she recongnized me since earlier visits and I am pretty sure she knows that I'm one of the members in One Direction. But she is kind enough to not tell anyone I come here.
- The usual?
- You know me to well.

She smiled and started to make an cooffe and laid a cupcake on a plate. She gave me the cupcake and said that she would bring the cooffe when it was done. I paid and went in to a coner of the café. I immidiatly started to think about Beverly, I couldn't take any of here bullshit anymore. The manegement kept on forceing me to see here, the thing is that I actually think that she is intressted in a real relationship. I put up a act infront of the cameras but when we are alone I just sit and look down at my phone. The chasier came with my cooffe and pulled that ridicioulus big smile, I gave her a crocked smile and she went away. I was angry, I never get angry otherwise but now I was. Reasantly it had been so much going on, I almost never have time to see my own family. I heard a familiar laugh but didn't think about it that much. Nothing could make me smile right now. And what was wrong with Liam? He has been really weird since yesterday. Its like he's hiding something. I raised my head and looked threw the café. It was almost empty then I heard the laugh again. Seriously, why do I remember that laugh? I scanned and did see anyone i recongnized. The only people here was a oldman that was reading the papers and a couple being on a date. They looked really happy, laughing all the time. I wanted that, I wanted someone I could trusth and someone that can keep me down to earth. I was sitting there staring at them and I truely mean stare. The guy must have noticed it and said something to the girl. She turned around and I was in shock. I could feel my whole face turning from anger to happiness. Unfortunaly I couldn't say the same about Ali..
Ali's P.O.V

Det var inte lika obekvämt som i början utan samtalen flöt på bra. Det bästa var nog ändå att vi hade exakt samma torra humor. Vi skrattade åt allt och måste framståt som två mongon. Jag märkte hur Adam började skicka blickar åt något bakom mig. Plötsligt lutade han sig framåt, varför liksom? Det är knappast någon annan som snackar svenska här?
- Alice, känner du den där snubben bakom dig? Han stirrar som en.... Aa jävel helt enkelt.

Jag skrattade till, jag kände la fan ingen som bor i London. Jag vände mig sakta om med ett leende på läpparna. Leendet försvann sakta men säkert ju mer jag hann smälta det som precis hade hänt. Där satt Harry med ett stort leende på läpparna och här satt jag med en nästan surblick. Han reste på sig och gick mot oss, jag fick lite smått panik. Jag hade verkligen inte lyckats undangå dom och det störde mig. Han kom fram till vårt bord och stod vid änden och kollade på oss. Till slut flyttade Adam in ett steg och jag kollade mest ner i bordet.
- Did Liam tell you?
- What would he tell me?
- That he saw me yesterday.
- Wait he did what?!
- I guess he didn't tell you.

På ett sätt var det skönt. Att få träffa Harry igen, jag hade inte velat erkänna det förut men jag hade nog saknat dom lite. Vi satt och pratade om minnen från i somras och Adam satt väl mest där och kikade ut genom fönstret. Jag tyckte synd om honom men var inte beredd att be Harry att gå.
- Seriously Ali, you have to meet the guys!
- Oh I don't know.. Is it okay with you Adam?
- Jadå gå du, jag måste ändå jobba.
- Okay lets go then.

Harry kollade med en förvånad blick och Adam log och berättade att han var svensk. Man såg på hela Harry att hans leende mot Adam var total fake. Adam nästan sprang ut från cafet kvar var jag och Harry. Vi samlade ihop våra grejer och började promenera mot närmsta tunnelbana station. Harry drog på sig luvan och försökte dölja sina lockar. Han fick några blickar men så fort han märkte dom kollade han bort. Jag förstod varför, man vill ju liksom inte bli ner manglad av fans. Vi klev på tunnelbanan och det var så in i bombens varmt. Jag är van vid att den är varm men det var sån temperatur skilldnad nu när det var vinter. Vi hoppade av och några kvater senare vågade Harry ta av sig luvan och faktiskt pratade med mig.
- Where are we meeting the others?
- I think they'll be at Niall so we're going there.
- Are they aware of me coming to?
- No, its a surprise.

Jag nickade förstående och vi fortsatte att traska. Vi gick sedan in på lite finare kvarter och Harry styrde oss upp för en trappa sedan slog han in portkoden och vi travade upp för ett antal trappor sedan nådde vi våran destination. Vi pustade ut och Harry slängde upp dörren, jag smög så försiktigt jag kunde.

Litet hastigt och lustigt avslut men det gör det hela lite mer intressant. Ni har förövrigt blivit kassa på att kommentera.. Nu när ni ändå tar er tiden att läsa detta så kan ni göra en vänlig själ vid namn Li som är med och tävlar i en tävling om något, fattade aldrig riktigt men jag är ju lite små blond.. I alla fall det ända ni behöver göra är att klicka på den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR länken och det är ju inte så svårt! Skit gulligt om ni skulle göra det! Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 60:
Ali's P.O.V

Men raska steg gick jag ända tills jag nådde en liten gata. Jag kollade upp och kände verkligen inte igen mig. Jag skådade några uteliggare som kollade på mig med vilsna blickar. Det var hemskt att vissa människor måste leva så. Jag gick fram till en av dom och sträckte fram min påse med pommes. Han kollade upp på mig med stora ögon och jag log varmt mot honom. Försiktigt tog han ner handen i påsen och tog upp två pommes som han omedelbart stoppade i munnen.
- May I ask you something?
- Anything for you dear.
- Where am I? I mean where is oxford street located?
- You have to go straight ahead and then turn left.
- Thank you very much sir.
- No I'm the one who should be thanking you for the chips!

Jag tog farväl och gick i den riktningen han hade pekat åt. Det kändes bra, även om det bara var så lite som lite pommes så kändes det som att jag hade hjäpt honom. Det var ju trots allt det minsta jag kunde göra. Mycket riktigt så kom jag ut på oxford street och gick in i några affärer sedan gick jag hemåt. Väl hemma så satte jag mig i min lilla soffa och tog upp en påse med skittles, favorit godiset i alla lägen. Jag tryckte i mig samtidigt som jag var som fast framför Alan Chatty man. Jag fick pausa mitt godis ätande för att skratta då och då. Jag virade in mig i en filt och satte på dear john. Mobilen plingade till och lös upp rummet, jag lutade mig framåt och såg Liams namn. Fuck. Jag drog snabbt åt mig mobilen och läste: Hi Ali, I might be wrong but are you in London? And if so, why did you walk away?  Det var alltså han jag hade sett på stan. Jag la ifrån mig mobilen och bestämde mig för att låtsas som att jag aldrig hade sett smset. Det kanske var omoget och mesigt men jag ville vara självständig när jag var här. Jag ville finna nya vänner och av den äkta sorten. Om jag skulle träffa killarna skulle alla bara vilja vara vän med mig för att komma närmre dom. Jag återgick till filmen och kollade extra mycket på den extremt snygga: Channing Tatum. Filmen tog slut och jag var slut körd. En snabb borstning av tänderna sedan låg jag i sängen. Mobilen plingade till ännu en gång och denna gången var det ett okänt nummer. Jag öppnade smset och läste: Hi its me, Adam from the fish n' chips place. The one on oxford street if you usually go around to fish n' chips shops and meet guys that's named Adam. Okay I'm just writing shit, wanna hang out?  Jag skrattade lite åt hans sms, han hade verkligen svårt att få fram dom rätta orden. Lätt gled fingrarna över mobilen och jag klickade på send: Haha you're weird. Yes I'd love to, tomorrow maybe?  Jag la ifrån mig mobilen och släckte lampan, en god natts sömn stod på schemat.
Adam's P.O.V

Jag vet inte riktigt varför jag hade sagt till henne att jag kom från Bradford. Jag var ju trots allt svensk. Jag måste berätta för henne att jag kommer från Sverige idag tänkte jag samtidigt som jag tog på mig kläderna. Jag såg trött ut och skenet bedrog inte. När jag hade klätt på mig så drog jag mig ut till köket och kikade in i mitt tomma kylskåp. Konstigt, det hade inte kommit någon nya mat idag heller. Dom borde göra kylskåp som automatisikt fyller på sig själva. Jag drog på mig vinterkängor och gick mot starbucks, det var kallare idag än va det var igår men inte så kallt som det brukar vara i Sverige. Jag gick in och det var lika fullt som vanligt, efter lite köande så kom jag äntligen fram och beställde två stora kaffe och en bagel. Jag satt och åt upp min macka samtidigt som jag smuttade lite på kaffet sedan begav jag mig mot Ali. Hon hade smsat adressen och jag gjorde mitt bästa för att hitta. Jag hade bott här i snart ett år men var fortfarande lika lost som en yr höna på mars. Jag fann gatan och började räkna lägenheterna, jag gick tveksamt upp för en liten trappa och kollade på tavlan där det står vilka som bor där. Men ingen Ali, jag gick vidare till nästa hus och gjorde samma sak och där fann jag namnet Alice. Jag smsade henne och frågade om hon egentligen hette Alice och det gjorde hon. Jag var smart även om det var morgon. Jag gick upp för två trappor tills jag såg henne stå i dörröppningen. Hon sken upp i ett leende när hon såg mig och jag kunde inte låta bli utan log glatt tillbaka. Hon släppte in mig och visade mig runt. Det var en mycket mysigare lägenhet än min men lite mindre. Vi satte oss i soffan och jag sträckte över den andra koppen med kaffe som hade blivit ljummen på vägen hit.
- Sorry about the cooffe not being hot.. What can I say, its winter.
- No no its fine!
- I kind of need to tell you something.
- Oh, what?

Hon ställde ifrån sig kaffet efter en smutt och grinade lite illa, jag antar att hon inte gillar kaffe. Hon kollade på mig med allvarliga ögon och jag blev lite nervös.
- I'm not really from Bradford, actually I'm from Sweden and I'm just overhere to have a normal life.
- Haha jag med grabben. Eller aa, jag är inte från Sverige men min pappa kommer därifrån.
- Va? Jag skulle aldrig kunna gissa på det.

Svenska för henne var som engelska för mig, med lite betänke tid så gick det bra. Vi pratade om allt möjligt och det kändes bra att känna någon som kunde svenska. Jag fick förklara lite för henne om Sverige och hon lyssnade med idel öra. Det verkade som hon verkligen var intresserad av Sverige och högtider och sånt. Den ända högtiden hon inte fattade var midsommar, jag hade ju inte heller förståt. Vi dansar liksom runt en penis formad stång och sjunger visor och tjejerna har blommor i håret. Det låter ju till och med helt fucked up. Efter en hel del skratt så kurrade magen på mig.
- Vad sägs om middag?
- Låter prima.

Vi tog på oss skor och jacka sedan promenerade vi mot soho där vi steg in på ett mysigt café. Vi fick ett fönsterbord och vi satte oss ner, det blev lite dejt känsla över det hela vilket endast kändes konstigt och en aning obekvämt. Jag började babbla om det första som dök upp i min hjärna, stolar.

Det är ett kapitel i alla fall... Jaha andra dagen i skolan och har hittat en del snyggingar, big motherfucking like på de! Lite ögongodis liksom. Annars då? Jo i morgon börjar vi med lektioner och det ska bli jäkligt spännande och se hur mycket dummare jag har blivit under sommarlovet. Kommentera?


I should've kissed you


Kapitel 59:
Jag vaknade av att någon drog i nått som jag höll i mina händer. Jag öppnade försiktigt ögonen och såg Sofia stå och verkligen försöka få bort fotoramen ur mitt grepp. Jag harklade mig och hon backade två steg på en gång. Jag kollade på henne med ett dryg leende och hon försökte se oskyldig ut. Hon vände sig om och började gå mot dörren, precis när hon skulle öppna dörren hindrade jag henne.
- Sofia!
- Jaa?..
- Haha varför försökte du ta fotot?
- Ehm de är pinsamt men jag antog att du hade fått den av killarna och jag ville se vad det var.
- Kom ska du få se.

Hon satte sig på sängkanten och jag räckte över fotot. Hon skrattade lite lätt smatidigt som hon studerade fotot. Ingen av oss hade någon seriös min och vi alla såg ut som mongon. Jag sneglade över till nattduksbordet där cd:n och biljetterna log. Jag tog tag i cd:n och räckte över den till Sofia för att visa den. Hon studerade den och man såg hur avundsjuk hon var. Hennes blick fördes fram och tillbaka till cd:n och fotot. Hon gav tillbaka grejerna och tog ett djupt andetag innan hon reste sig upp och ännu en gång började gå mot dörren. Jag fick lite smått panik, skulle jag berätta för henne om biljetterna eller inte?
- Vänta Sofia, det var en sak till.
- Vadå?
- Asså, jag fick liksom 2 biljetter till en av deras konsert och jag har ingen att gå med. Skulle du vilja gå med mig? Du kan jo bo hos mig i lägenheten så kan du vara här över en weekend utan dina päron.
- Driver du med mig?!
- Inte det minsta.

Hon sken upp mer och mer för varje ord och till slut kunde hon inte hålla det inom sig. Hon hoppade runt samtidigt som hon skrek och ja, freakade ut helt enkelt. Hon öppnade dörren och sprang ut och fortsatte att skrika, när mamma passerade mitt rum så kollade hon in i mitt rum med ena ögonbrynet några centimeter högre än vanligt och jag rykte på axlarna och små skrattade. Jag tog på mig ett par grå mjukisbyxor och en mega stor hoodie i samma färg. Jag orkade inte ens sätta upp håret i en toffs så jag satte på mig en keps. Jag la ner det sista i väskan och började bära ner allt. Jag hade grymt ont i ryggen efter allt bärande och nu låg alla väskor och flyttkartonger i bilen. Jag skulle åka med mina kusiner till London och sedan skulle dom åka hem direkt efter dom hade släppt av mig. Resan skulle ta cirka 3 och en halv timme och jag hade laddat upp med massa musik till mobilen. Vi stod utanför mitt hus och mamma grät. Jag omfamnade henne och viskade några tröstande ord i hennes öra. Jag släppte henne och gled över till pappa som stod och lekte cool. Men jag såg att han höll inne tårarna och när jag kramade om honom började jag höra snyftningar på en gång. Jag tog ett sista farväl och satte mig i bilen och vi rullade i väg. Jag kollade bakåt och såg mamma och pappa sakta försvinna bort. Det gjorde ont att lämna dom, men det som tröstade mig var att jag skulle träffa dom igen. Det skulle bli en rolig upplevelse att få träffa helt nya människor och få uppleva lite storstadsliv utan några föräldrar. Jag stoppade i hörlurarna och somnade på en kick. När jag vaknade var vi i centrala London och vi stod stillla, tydligen var jag den ända kvar i bilen och dom andra hade börjat bära upp kartonger. Jag hoppade ut och skämdes över mitt klädval när alla andra hade snygga och moderiktiga kläder. Jag kollade in i bagageluckan och den var tom, hade dom redan hunnit bära upp allt? Jag kom på att jag hade nycklen och att dom inte skulle komma in så jag trevade upp för trappuppgången, det var två trappor sedan kom jag fram till min dörr där dom stod med allt.
- Vi ville inte väcka dig i onödan, men klarar du dig nu?
- Det var snällt av er och ja då nu fixar jag allt själv.
- Det var verkligen roligt att träffa dig igen Alice.
- Detsamma!

Jag tog farväl och förde in nycklen i låset och öppnade. Jag kikade in och det såg exakt ut som på bilderna. Jag tog av mig skorna och började sedan med det eviga bärandet. När alla kartonger och var inne i lägenheten öppnade jag en av mina 3 resväskor och fann fotot jag hade fått av killarna. Jag satt i skräddarställning och kollade på den, det gjorde ont att komma på att man hade mist det. Jag förde fotot mot hjärtat och gungade några gånger. Nej nu måste jag skräpa mig! Jag började med att plocka in kläderna i garderoben och byrån sedan plockade jag upp prydnader och annat som band ihop rummen. Ett få tal timmar senare så var jag klar, min mage kurrade ljudligt och jag drog av mig mjukisbyxorna och satte i stället på mig ett par jeans och en tjockare tröja. Det var trots allt inte lika kallt här än i Bradford. Jag tog med mig nycklar och mobilen sedan begav jag mig ut i storstaden på upptäcksfärd. Det fanns så mycket att se och min lägenhet låg endast 3 minuters promenad från oxfordstreet. Jag gick in på ett litet fish n' chips ställe och bemöttes av en riktigt trevlig och stilig ung man.
- Well hello there!
- Haha hi to you to.
- Why are you walking around in just a jumper, aren't you freezing?
- No, this is nothing compared to Bradford.
- Oh so you're from Bradford?
- Yes..
- Me to.

Det visade sig att killen hade gått på exakt samma skola som mig men var 2 år äldre. Han tog lunchrast och vi gick runt och snackade lite. Han höll på att ta kurser på den skolan jag skulle börja på om några dagar. Vi pratade om allt möjligt och han var verkligen en sån människa man hade förtroende för. Vi blev avbrutna av hans telefon och tydligen var det hans chef som ringde och frågade vart han var. Han skyndade iväg och jag gick runt lite på oxford street och fick syn på någon som var skrämande lik Liam. Han gick och försökte gömma sig lite och när han lyfte blicken åt mitt håll fick jag panik och vände mig om och började gå. Någonstans långt bort tyckte jag att jag hörde mitt namn ropas men jag fortsatte att gå. Inte ens en dag och jag hade redan sett Liam, det börjar ju super..
Liam's P.O.V

I was walking from store to store to find a present to Danielle but didn't find a thing. What did girls wish for? I thought I heard someone saying: isn't that Liam? I tried to hide a bit and must have succeded. The talking stoped and I looked up to see where I was. I looked across the street and saw H&M, I lowered my eyes and saw a girl standing with a bag of chips in her hand. She looked familiar and then it clicked. It must be Ali, what was she doing here? She turned around and walked fast.
- ALI! ALI!

She didn't answer, why did she ignore me? I didnät have the time to react before people where around me asking for photos and stuff. I smiled and looked carefree but I couldn't stop thinking about why she turned around and walked away.

Detta kapitel tog 43320503 år att skriva! Är så otroligt ofokuserad nu när jag börjar ny skola och massa nya namn och ja, jag är en stor fet boll med förvirring just nu. Detta var det bästa jag kunde åstakomma. Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 58:
Jag tog tag i kassen men ställde sedan ner den igen. Om jag skulle kolla skulle jag göra det senare. Jag tassade ut till vardagsrummet och fick konstiga blickar riktade mot mig. Jag kom på en lögn om att jag blev akut kissenödig och att mannen som plingade bara hade gått fel. Alla nickade förståendes och återgick till att berömma sina present högar. Jag satte mig ner på exakt samma plats och petade lite lätt på min kusin som kollade på mig med stora ögon.
- Va mycket presenter du har fått!
- Jaa..

Hon var blyg men jag klandrade henne inte, jag träffade ju bara henne en gång om året och hon kände väl knappt igen mig. Alla paket var utdelade och alla slet loss pappret från sina presenter och beundrade det som låg i. Plötsligt skrek min andra äldre kusin rätt ut. Jag kollade nyfiket på henne och hon vände på tröjan hon hade fått och på den stod det One Direction. Jag kunde knappt hålla mig för skratt, var hon ett fan? Hon skulle bara veta att jag kände dom. Jag valde att inte säga något för så vitt jag visste ville inte killarna träffa mig igen och jag ville inte ge henne för stora förhoppningar. Jag riktade ännu en gång blicken mot mina presenter och drog och slet i dom. Varför hade dom slagit in dom så svårt? Det måste vara en svensk grej, här så la vi i stort sätt allt i en ask som vi slog in. Jag fick mest små grejer och bra o ha grejer. Jag fann två kuvert i min hög, det var det tråkigaste men förmodligen det bästa. Jag öppnade det lite större först och där i låg bilder. Jag kollade på den första och såg ett hus, jag bläddrade vidare och såg en dörr. Nästa bild var i en liten hall, bilden efter det var i ett mysigt vardagsrum. Bilden efter den var ett rustiskt kök, sedan var det en bild på ett mysigt lantigt sovrum och den sista bilden var på en balkong med en underbar utsikt. Mamma och pappa kollade på mig med förväntansfulla ögon och jag var verkligen helt lost.
- What is this?
- Its pictures of your flat in London, you know when I spontaniously took a trip to London?
- Yes?
- That's when me and Alyssa decorated the whole flat.
- So this is my own flat?
- Yes it is.
- Oh my god, thank you thank you thank you.

Jag visste ju att jag skulle få en lägenhet men jag trodde ju knappast att den skulle var färdig inredd och allt. Jag kollade igenom bilderna ännu en gång och chockades över mammas realtivt moderna smak. Alla pengar som jag hade sparat till inredning kunde nu användas till roligare grejer. Jag la i från mig bildern och fortsatte till nästa kuvert, där låg det massor med pengar. Jag skulle bli världens rikaste tonåring som precis flyttat och äger en snygg lägenhet i London, avundsjuk någon? Jag fick lite kläder och några skor av mina föräldrar och jag hade endast ett paket kvar, det var en stor flyttkartong. Jag drog bort pappret och slet upp kartongen. På botten låg ännu ett kuvert. Varför var det massa kuvert hela tiden? Jag öppnade den och där i låg ett papper, jag började läsa: Merry Christmas Ali! We know that you love to travel and starting tomorrow you will live alone. You can count on us being worried but we also want you to have fun and enjoy life. As you know, your dad is a pilot. So when ever you want to go away you can use this. This paper will be worth a trip to where ever you want to go. Sincerly Mum and Dad.  Visst var det jobbigt att ha en pappa som var pilot men det gav oss otroliga möjligheter, vi kunde åka när vi ville. Jag kramade om mina föräldrar och tackade dom båda två. Alla var klara med sina paket och jag samlade ihop mina grejer och gick upp mot rummet med mina kusiner hack i häl. Vi kom in på mitt tomma rum och jag placerade alla mina saker i en öppen resväska. Min äldre kusin, Sofia. Gick fram till kassen som jag hade fått av killarna och kollade ner i den. Jag klandrar inte henne, det var i stort sätt det ända som inte låg i en resväska eller i en flyttkartong.
- Vad är det här?
- Öhm, en kasse?
- Haha no shit, nej men vem är den ifrån.

Jag kunde inte ljuga för henne så jag sa inget och hon började läsa på lappen. Hennes mun öppnades mer och mer och till slut skulle man få plats med en hel näve i den. Hennes blick gled fram och tillbaka mellan mig och kassen. Jag log försiktigt och tog kassen ifrån henne.
- K..k..känner du killarna i One direction?
- Jag skulle inte säga att jag känner dom.. Mer att jag har träffat dom.
- Men varför skulle dom annars skicka en julklapp till dig?
- Jag vet faktiskt inte, jag har inte träffat dom på flera månader!
- Men va?! Jag avgudar dom!

Hon satte sig brevid mig i sängen och hon frågade massor om hur killarna var i verkligheten. Hon frågade massa random frågor om Louis och morötter. Ja det var massa sjuka grejer och jag skrattade åt det mesta. Jag fick övertala henne om att vi skulle lämna mitt rum och lämna kassen där inne och inte gå runt och typ lukta och krama den hela tiden. Motvilligt sa hon hejdå till kassen och vi gick ner till resten. Nu var alla utspridda och stod och små åt lite överallt. Jag busade lite med min yngsta kusin och Sofia gick rakt till sin mamma och berättade om mig och one direction. Jag tog med mig den lilla tjejen och gick bort därifrån. Vi körde kurragömma och någon annan lek då jag skulle jaga henne. Hon blev strax efter det trött och jag smög upp på mitt rum och låste efter mig. Jag satte mig i sängen och kollade intensivt på kassen. Jag kunde inte hålla mig utan tog tag i ena snöret och drog den närmre mig. Jag kikade ner och såg 2 små paket och ett kuvert, alla verkade vara beroende om att ge mig kuvert. Jag öppnade det största av paketen och fann en fotoram med en bild på alla oss. Varför höll dom på så här? Jag hade ju lyckas glömma dom och nu drog dom tillbaka mig. Jag inspekterade fotot lite sedan la jag ifrån mig det och fortsatte till nästa paket. Det var en cd, jag vände på den och såg 5 bekanta ansikten. Jag skrattade, hade dom verkligen gett mig en cd av dom själva? Jag fortsatte att skratta och började öppnade kuveret försiktigt och omsorgsfullt. Två biljetter tittade fram och det var biljetter till deras egna konsert. Hade dom gått och blivit självgoda? Jag la ifrån mig biljetterna och cd och kollade djupt in i bilden. Jag såg förjävlig ut men om man kollade bakom det så såg man hur glad jag var. Jag la fotot mot mitt bröst och somnade. I morgon skulle jag flytta till London, skulle jag berätta för killarna eller inte?

Skolan börjar i morgon och jag ska redan nu börja med att försöka sova.. Uppdateringen kommer inte vara den samma men jag hoppas att ni stannar med mig ändå. Mycket paket i detta kapitel men det är ju trots allt julafton! Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 57:
Jag hörde min dörr stängas och att någon tassade fram mot min säng. Trött öppnade jag ena ögat och såg mamma komma i morgonrock och tofflor mot mig med en stor kopp i handen. Hon klappade mig lätt på kinden och jag sträckte på mig. Jag halv satte mig upp i sängen samtidigt som mamma drog fram min morgonrock och ett par mystofflor. Hon la dom över mina ben och började gå mot dörren.
- We have tea downstairs and scones.
- I'll be right there.

Hon stängde igen dörren och jag ställde mig sakta upp och tog på mig morgonrocken och slank in fötterna i tofflorna. Jag älskade julafton men i min släkt var det jämt så stressigt och den ända stunden på dagen det var lugnt var på morgonen. Det var så avslappnat och alla liksom sparade energi för dagen. Jag lunkade ner för trappan och kom in i vardagsrummet där pappa och mamma satt brevid varandra med varsin kopp tee i näven. Jag log mot dom och gjorde mitt egna tee, sedan slog jag mig ner på andra sidan pappa och han höll om oss båda. Granen var perfekt efter mamma hade stylat om den och några paket låg under den. I och med att jag inte hade köpt en ända present så visste jag att dom flesta var till mig. Mamma reste sig upp och gick mot granen.
- Ali, you can choose to open one now and have to wait for the others later.
- Okay, I want to open the smallest now.

Mamma rotade fram en liten ask och räckte över den till mig och log. Jag öppnade försiktigt asken och fann ett guld halsband med ett litet hjärta. Det var jätte fint, ett sånt halsband som inte var för pråligt och kunde användas till allt. Det kändes som att jag hade sett den innan och det var då det slog mig, mamma hade haft på sig exakt detta halsbandet så länge jag kunde minnas.
- This necklace has been past on threw my family for years. The first born girl gets the necklace when she is moving out.
- Thanks mum, its perfect!

Vi satt och små åt samtidigt som vi pratade om dagens händelser. Vi skulle om en timme åka till en herrgård och käka med mammas sida av släkten och sedan hade vi någon timme innan mina släktingar på pappas sida kom till oss på kvällen och hade julklappsutdelning. Det skulle bli roligt att träffa alla en sista gång innan jag flyttade. När det endast var 30 minuter kvar tills vi skulle åka sprang vi alla åt olika håll och började göra i ordning oss. Dagens enda lugna stund var nu över och morgonrocken fick ersättas med en enkel och söt klänning och ett par röda klackar. Håret lät jag falla naturligt och jag sket fullständigt i sminket. Jag hörde pappa ropa nerifrån och jag sprang ner sedan började bilresan. Mamma och pappa pratade om något medan jag satt med hörlurar instoppade och var i min egna lilla värld. Vi stannade och började gå mot den stora byggnaden. Så fort man öppnade dörren så hörde man ett ständigt mummel. Vi letade upp mammas släkt och hälsade på alla, jag hade inte en aning om vad hälften av personerna hette men jag spelade med. Vi beställde in våran mat och jag hamnade brevid min mormor och en tant som jag inte har en aning om vad hon heter.
- Ali! Are you moving?
- How did you know?
- The necklace!
- Oh, yeah. I'm moving tomorrow actually.
- But you're so young!

Min mormor tog tag i min mammas arm och på började en diskussion om att jag var för ung och för omedvetande om hur mycket skit det finns ute i världen. Jag suckade konstant och småpratade lite med tanten på min andra sida och till slut fick mamma nog och reste sig från bordet och gick därifrån. Jag och pappa delade en blick, vi ursäktade oss och gick efter henne. Hon stod vid dörren med sin jacka, som att hon väntade på att vi skulle åka. Pappa bad mig stanna lite längre bort samtidigt som han gick fram till henne och pratade. Vilda gester visades och jag suckade och vände mig om och gick tillbaka till bordet. Jag hämtade min och pappas jacka sedan harklade jag mig så att alla blickar landade på mig.
- I'm so sorry but we have to go, mum is feeling abit ill and we don't want you all to become sick. Merry christmas!

Sedan gick jag därifrån. Samma sak hade hänt 5 gånger i rad nu, mamma hade blivit osams med mormor och stormat i väg. Jag gick fram till pappa och gav honom hans jacka och vi gick tillsammans mot bilen. Pappa var förbannad på mamma för att hon betedde sig omoget och jag bad dom sätta på radion. Någon låt som jag hade hört innan för länge sen spelades men det klickade inte riktigt vart jag hade hört den. Sedan kom jag på det, det var killarnas singel som jag fått höra. En massa minnen flashade förbi och jag gjorde mitt bästa för att hålla dom ute.
- Ali?
- Yeah.
- Do you want Mc donalds or KFC?
- Mc donalds.

Pappa körde in på drive in och beställde. Han visste redan vad vi ville ha utan att fråga. Han tog emot maten och lassade bak den till mig. Sedan körde han hem och vi gick alla åt olika håll med maten. Jag gick till mitt rum och satte på tvn, jag åt sakta medan jag var fullt fokuserad på tvn. Maten var slut och jag lutade mig bakåt. Jag hörde hur mamma dammsög och jag kunde nästan höra pappa knappra på tangentbordet. Jag somnade på ett kick och vaknade av en röst fylld av panik medan någon skakade om mig.
- Ali, the guests are here!

Med en gång satte jag mig upp och gick tillsammans med mamma ner för trappan. Alla satt samlade i vardagsrummet och väntade på oss. När vi slog oss ner så delades paket ut hej villt och alla gjorde sin egna lilla seperata hög. Självklart var min minsta kusins hög störst. Det knackade på dörren och jag reste mig upp och sprang dit, vem skulle vara ute en julafton? Jag öppnade dörren och en man i kostym stod i dörren med en vit fin kasse i handen. Han sträckte över kassen och gick sedan. Lite tafatt tog jag emot den och läste på lappen som satt på ena snöret. 'Merry Christmas Ali, we just wanted to show you that we haven't forgot about you and we still think about you. Love Niall, Zayn, Louis, Liam and Harry :) x'  Fan fan fan, jag passerade vardagsrummet och gick direkt upp till mitt rum. Jag sjönk ner på golvet och placerade kassen brevid mig. Skulle jag öppna den eller låtsas som att den aldrig hade kommit?

Fick lite fingerdamp vilket resulterade i detta! Skolan börjar i morgon.... Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 56:
5 månader senare..

5 månader hade gått på ett kick, skolan hade gått fin fint och jag var verkligen nöjd med mina betyg. Jag hade sakta men säkert börjat förbereda saker till min flytt till London och jag skulle endast rikta in mig på det under hela jullovet. Från början var planen att jag skulle gå klart skolan här i Bradford men, tro det eller ej, så var det min mamma som kom på förslaget att flytta redan nu under jullovet. Så nu satt jag här, dagen innan jullovet med rummet nästan helt tömt och allt låg i resväskor som var utspridda över hela huset. Mamma hade redan börjat planera på vad dom skulle göra med mitt gamla rum. Hon hade förändrats så mycket och nu kändes det mer som att hon inte ville ha med mig att göra. Annars då? Jo Jason hade jag inte hört så mycket ifrån, visst jag hade sätt honom några gånger men han hade inte vågat prata med mig. Jag vet inte varför men jag kanske skrämde honom för mycket i somras, jag är ju trots allt en badass. Alyssa och jag var fortfarande vänner men vi hade glidit ifrån varandra lite. Jag hade liksom ingen bästis utan jag var vän med alla i stort sätt, det var både positivt och negativt. När jag satt där och tänkte på gamla minnen så dök killarna upp i hjärnan. Jag hade hört lite av dom i början men hade valt att ignorera dom, jag skulle ju aldrig kunna glömma dom annars. Visst dom var jätte goa killar men vi är bara för olika. Sedan hade jag ju även läst i tidnigen att Harry dejtade någon brud så fort dom hade lämnat Bradford. Jag hade inte blivit ledsen utan mer besviken, jag trodde inte det om honom. Mamma ropade på mig och väckte mig ur mina dagdrömmar.
- ALI!
- Yes?
- Wanna help me decorate the christmas tree?
- Be right there.

Jag sprang ner och började hänga upp glitter och kulor för fulla muggar. Jag siktade på att trädet till slut inte skulle synas och mamma skulle vara tvungen att ta ner allt och börja om. Då skulle jag låtsas bli jätte ledsen och sårad och på så sätt få fler och bättre julklappar. Jag var ett mastermind utan dess like! Och mycket riktigt så hände exakt detta.
- Mum what are you doing?
- Honey we can't have so many things in the tree.
- But...But....

Jag gick iväg och hörde stegen bakom mig, jag gick ut genom dörren och slängde igen den. Snön föll och jag gick mot mitt favorit fik. När jag kom fram skulle dom precis stänga och jag slank in lite snabbt och köpte en varm choklad att ta med. Jag gick sedan vidare mot parken och satte mig på en bänk och kollade när barnen sprang runt och hade snöbollsfight. Utan förvarning fick jag en snöboll rätt i huvudet och jag skrattade busigt och började sedan kasta på dom och på så sätt blev det alla mot mig. Jag ska inte ljuga, jag skulle sakna detta. Men inte så mycket att jag skulle skita i London. Helt täckt i snö gick jag hemåt igen och ignorerade mamma och gick o la mig och värmde mig i sängen. Ögonlocken svek mig och jag var i en djup sömn.

Killarna kommer alldeles strax in i berättelsen igen men ni får vänta lite. Jag fick även göra något jag hatar, hoppa fram flera månader. Såg att några fick panik och trodde att jag skulle sluta skriva men inte riktigt än mina vänner! Nu måste jag kila för jag ligger i pyjamas och ska alldeles strax vara i stan.. Kommentera?

Just to clear things up

Kapitel 55, var inte det sista kapitlet! Ni kan ta de lugnt, jag hade massor kvar! Dock kommer uppdateringen att inte vara den samma.. På tisdag börjar jag skolan vilket innebär: ny skola, nya människor. Och jag vill inte framstå som en datanörd som inte gör något annat än att skriva noveller.. Hoppas ni förstår? Men klart jag fortsätter. Jag vet att det senaste kapitlet lät som det sista men icke sa nicke. Ni ska få dras med mig ett tag till!
Kapitel 55 finner i under detta.

I should've kissed you


Kapitel 55:
Harry's P.O.V

I was half awake and did my best to remember things from last night. I didn't remember much, just that I hung out with Ali alot and I think we went home together. I didn't want to open my eyes so I placed my arm to see if there was anyone laying next to me and it was. Fuck, I must have gone home with Ali and you know what would have happend. I mean when I get drunk I'm a real flirtatious boy. Its not like I didn't want to be with Ali it was just that I knew that we were going home today and probably wouldn't be coming back any time soon. I slowly opened my eyes and didn't find Ali next to me, I found Louis. But I was so sure that I had slept with Ali? This was alot to think about meanwhile your head is on the edge to explosion. I started to shake Louis a bit and he woke up almost instantly.
- What?
- Did you sleep here allnight?
- Who else would sleep here?
- Ali.

I could tell that he was hiding something but I didn't know what it was. He looked like he was choosing between life and death and gazed over to the door a couple of times.
- Did you sleep here all night?
- Okay fine, no I didn't. Ali sneeked out earlier but she didn't want me to tell you that she was here.
- Why wouldn't she want that?
- She was trying to fix everything considering you blew it lastnight. You know you can't be seen with someone else while you're fake dating.
- I know..

He turned around and went back to sleep. I took a quick peak at my phone and wrote a text to Ali: I know we did something stupid and I regret it as much as you do but please don't let this ruin our friendship? You're are still saying good bye to us later right?  I checked twitter and wrote a little random tweet about lampshades. Just as I was looking threw my mentions I got a text form Ali: Lets just forget it? Sure, I'll be there at 3pm.  I simply smiled and was happy. Ali had no idea that I was fake dating and she didn't need to know. Just as I was laying my head against the pillow I started to panic. She would be here by 3pm and we were leaving 3,15. What was the time now?
Liam's P.O.V

A scream woke me up from my sleep. I felt good, I didn't drink alot and I had a really nice time with Alyssa and Zayn. Suddenly Harry came in to our room and started to scream something that I wasn't able to hear.
- Slow down Harry, what is happening?
- We are leaving in 30 minutes!!
- What?
- Yes pack up all your things.

I stood up and started to throw stuff thorwards my suitcase. Niall simply buried his head in his own pillow and I had to tear him from bed. He slowly picked up his stuff and threw the in to his suitcase. I was ready when the doorbell rang and I ran downstairs with my suitcase and opened the door. Ali stood there with sweatpants and a hoodie. Her hair was in a pony tail and she looked exhausted but smiled any way. I let her in and excused myself and ran upstairs to get dressed. When I came in to the room I saw Niall laying in the bed once again. I carried him and laid him on the floor in front of his suitcase. I got dressed with the clothes I've left and then helped Niall with his packing. I could here someone curse outside our door but I didn't mind, I just kept on packing.
Ali's P.O.V

När Liam öppnade dörren stod han endast i kallsonger och en t-shirt. Jag hade förväntat mig det av Harry men inte av honom. Jag såg på hela honom att han var stressad och med tanke på att det endast stod en väska klar nere vid dörren så antog jag att dom precis hade börjat packa. Han släppte in mig och ursäktade sig sedan sprang han upp för trappan. Jag gick in till köket och kollade i kylskåpet och fann endast ketchup och hamburgerdressing. Jag kollade sedan i frysen och den var nästintill full, jag grävde ut några hamburgare och startade steka. Jag hörde svordommar ovanifrån och skrattade lite försiktigt. Några dunsar i trappan sedan stod Zayn och Louis framför mig. Dom skulle precis börja prata när jag tystnade dom genom att räcka över hamburgare till dom. Dom log tacksamt och började gluffsa i sig. Efter en stund var alla nere och åt på varsin hamburgare, Niall kom ner sist och såg mer död ut än levande. Hans ansiktsuttryck förrändrades dock när han såg hamburgarna.
- How are we going to be able to live threw a hungover without you being there to make us hamburgers?
- So that's what you have been using me for.

Vi skrattade och pratade om att vi var tvungna att hålla kontakten, innerst inne visste jag att det inte skulle hålla. Vi var från två helt olika världar och det var knappast så att dom skulle krossas igen. Det tutade utanför och killarna kollade på varandra och suckade. Det var deras skjuts. En och en gick dom fram till mig och sa några väl valda ord, sist var Harry.
- Ali, I know we've been up and down but to me you're a really good friend. One of thoose friends you don't have alot of. Promise me we will stay in thouch.
- I can't promise you anything.
- Augh come on, lets finish this by being happy.
- Grouphug.

Det borde kännts sorgligt men jag kände glädje. Glädje över att få ha träffat dessa underbara människor, glädje över att få umgås med dom, glädje över att dela skratt och glädje över att alltid ha någon där som förstod en. Dom hade utan tvekan gjort min sommar till något extra och det var jag otroligt tacksam över. Vi promenerade gemensamt ut och alla hoppade in i bilen utan Niall. Han ställde sig framför mig och var nära tårar. Åh nej, jag kunde inte hantera när andra grät.
- Ali, I just wanted to say that you're the best girl friend I've ever had. You are funny and yo get me. It hurted when we decied to just to keep it as friends but it was better that way. I will allways consider you as my sister and even if we never meet again I want you to know that I will never forget you.
- Aw Niall, you're impossible to forget!

Han kramade om mig och en ensam tår lämnade mitt öga, han torkade bort den och vände sig sedan om. Jag såg bilen köra bort och det var då det slog mig, jag skulle förmodligen aldrig mer träffa dom. Dom blev större för varje dag som gick och jag var fortfarande samma gamla tråkiga Ali.

Jag tror inte ni förstår hur svårt det är att skriva när man har en nutellaburk brevid sig som bara väntar på att bli äten. Aja ett kapitel i alla fall, Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 54:
Louis' P.O.V

When I woke up with my back hurting like hell the only thing I could think about was: I am never sharing room with Harry again. I rubbed my eyes and tried to focus the eyes but everything was spinning around. My head pounded and I felt sick. With shaky legs I went in to the kitchen and started to look for a asprin. Every sound made my head even worse and I tried to be as quiet as possible. Just when I found the aspring I heard a noice from the stairway and I went closer to see who it was. It must be Harry's girl for the night, can't miss the walk of shame. I now saw the stairs and recongnized the shoes right away. It was Ali. Why would she sleep with Harry? She wasn't even intressted in him. She must have seen me cause she took a deap breath and continued down the stairs. I wasn't hurt that she slept with Harry, I was hurt because I knew he would feel awfull. She looked like a mess, her makeup was all around her face and her har was a total mess.
- Hungover are we?
- Augh keep quiet, my head hurts.
- Well I'm going to let you continue the walk of shame.
- Ha-Ha funny, if Harry doesn't remember anything from lastnight please don't tell him I was here?
- Sure..

I couldn't blame her for trying to do the right thing with Harry but they shouldn't have done it in the first place. I swalloved the asprin and begun my walk up to mine and Harrys room. I did my best to walk quiet but the stupid stair kept sounding and it made my head even worse. Up stairs it was no sign of life at all. I opened the door and lifted the covers and then laid down. This is how a bed should feel! Harry turned around, still sleeping and moaned in my ear.
- Ali.

I guess he remembers alot more from lastnight than Ali would have wanted him to. I didn't answer him and closed my eyes.
Ali's P.O.V

Jag vaknade av att det kändes som att hjärnan var på väg ut från mitt huvud. När jag hade eleminerat allt det suddiga från min blick märkte jag att jag inte var hemma i mitt egna rum. Det var dock något bekant med detta men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var. Jag kollade runt lite och min blick fastnade på människan vid min sida. Jag såg små bruna lockar och då föll allt på plats, jag var i Harrys rum. Som tur var så sov han fortfarande och så tyst som möjligt reste jag mig upp och klädde på mig. Underkläderna som igår kändes som världens bästa idée kändes idag som världens sämsta. Klänningen satt helt fel och jag vågade inte ens kolla mig i speglen. Jag tog på mig klackarna och tog en sista glimt av Harry innan jag gick. Jag gick så tyst jag kunde i trappan ner och möttes av Louis röst. Den verkligen skärde in i huvudet och hjälpte hjärnan att fly.
- Hungover are we?
- Augh keep quiet, my head hurts.
- Well I'm going to let you continue the walk of shame.
- Ha-Ha funny, if Harry doesn't remember anything from lastnight please don't tell him I was here?
- Sure..
Jag fortsatte mot dörren och tvekade lite innan jag gick ut. Den friska luften slog mot mig och nästan renade mig lite. Det var fuktigt och jobbigt ute. Det blev fan ingen promenad idag utan en buss tur stod på schemat. Med trötta ben började jag gå mot busshållsplatsen. Jag var ensam och förvånadsvärt lite bilar ute också. Jag plockade upp mobilen och såg att klockan endast var 5 och kom på att bussarna inte gick än. Jag suckade och förde stegen hemmåt. Jag orkade inte ens fundera på mitt och Harrys beslut utan lät det va. Han skulle ändå vakna upp och inte minnas ett skit och Louis skulle backa up mig. När jag öppnade dörren så kom ingen mamma mot mig helt rosenrasande som frågade vad fan jag hade gjort och varför jag hade varit ute hela natten, nej det var helt tyst och fridfullt. Jag slängde av mig skorna och gick upp till min säng. Jag slängde av mig kläderna och tog på mig sköna hipster trosor och en over-size tröja sedan slank jag ner under täcket och inom något minut snarkade jag ljudligt.

Har en hel novell att läsa nu, booooyaaaa. Förresten ni måste kolla på batman triologin, det kanske låter som en kill grej men för fan batman är ju dö snygg! Gå och hyr, ladda ner, låna eller vad som helst batman begins. Kommentera?

I should've kissed you

Döm mig inte för mitt patetiska försök att skriva om sex, det gick åt anus.

Kapitel 53:
Jag måste erkänna att jag blev imponerad över att han kom ihåg min favorit drink. Jag tog emot glaset och placerade sugröret så sexigt som möjligt mellan mina läppar. Jag uppmärksammade att hans ögon var som fastklistrade på mina läppar och jag fortsatte att reta honom. Jag gick närmre honom och knäppte upp den översta knappen på hans skjorta. Han höll fortfarande ögonen på mina läppar och när jag bet mig lite i underläppen så såg jag på hans armar att han rös. Ajemen, betet hade fastnat. Jag flashade ett leende och vände mig sakta om och började gå mot ett lite lugnare ställe. Jag sneglade bak och såg att han följde efter. Jag stannade utanför toaletterna där det var helt folktomt. Jag kände ett par händer kring min midja och jag log samtdigt som jag vände mig om. Så fort jag stod mitt i mot honom kände jag hans perfekt fuktade läppar möta mig. Det började oskyldigt men övergick sedan till ordentligt, hardcore hångel. Jag log och avbröt kyssparaden.
- See you later Styles.

Jag tog en sipp av min drink och passerade honom, han såg förvånad ut men på något sätt nöjd. Det var jakt säsong och jag var på toppen av mitt game. Precis när jag skulle passera baren så hojtade bartendern till och vinka till mig att jag skulle komma till honom. Som den lydiga flickan jag är så gick jag fram till honom.
- What?
- I just wanted to say that you look hot and theese drinks are on the house.
- Thank you and once again thank you.
- Have a shot with me.
- Calm down you don't have to beg.

Jag blinkade och slog mig ner på en barstol. Framför mig stod säkert alla drinkar på hela drinklistan och bartendern höll på att förbereda 2 shots. Han var inte min typ egentligen men han försökte utnyttja mig för att jag var full och som payback så utnyttjade jag honom för hans drinkar. Han höjde sitt glas och räckte fram ett till mig. Jag tog glatt emot den och placerade den vid mina läppar. Han höll ögonen på mig och inspekterade mig samtidigt som jag svalde shoten som inte smakade ett piss. Jag hade nu kommit till det där stadiet då man inte känner alkohols smaken längre och man inte är ansvarig för sina handligar. Jag tog två av drinkarna framför mig och började leta efter Alyssa. Jag fann henne i mitten av dansgolvet tillsammans med Liam.
- Hey girl! Where have you been?
- I've been at the bar and with Harry.
- Oh, did anything special happend?
- Lets just say: let the games begin.

Hon skrattade och vi skålade glatt. Ruset i kroppen gick inte att kontrollera och tanken att spela svårflörtad föll inte riktigt på plats. När Harry dök upp vid min sida så praktiskt taget slängde jag mig på honom och började dansa. Han gillade läget och våra kroppar liksom kompleterade varandra. När låten var slut så skrattade vi något otrolig åt en tjej som inte hade någon som helst rytm i kroppen. Vi hängde på varandra samtidigt som våra fötter rörde oss mot utgången. I början var det bara meningen att gå ut och få lite frisk luft, men när en taxi stannade precis framför oss så hoppade vi in. Harry gav taxi chauffören direktioner till mitt hus och Zayns hus. Allting liksom snurrade runt och plötsligt var mina läppar ännu en gång placerade på Harrys och vi snubblade in i Zayns hus. Jag vet inte riktigt hur det kom sig att vi hamnade här och inte hemma hos mig men det var bara att gilla läget. Våra läppar skiljdes aldrig åt och när vi nådde Harrys rum så åkte kläderna av snabbare än du kan säga: oomkullrunkeligt. Och ja, det är ett ord. Han var hård och jag var våt, ingen tid att gå till spillo. Han kämpade ett tag med kondomen samtidigt som jag placerade kyssar längs hans hals. Han såg stolt ut när han äntligen hade fått på den och han snurrade runt så att jag hamnade under. Våra kroppar synkroniserade och han stötte in i mig hårt. Den ultimata njutningen, kyssarna hade upphört och ersatts med stön. Det gick inte att hålla inne, han kollade på mig med en blick som sa att han var redo och jag nickade tillbaka. Jag släppte alla tyglar och vi kom samtidigt. Han föll över mig och pustade mig rätt i örat. Det kittlade något djävulskt och ett skrattanfall bubblade upp inom mig som inte gick att blåsa bort. Här låg jag, jag hade precis haft en av dom bästa sexuella upplevesna i mitt liv och nu gillar jag och gapflabbar? Harry tittade konstigt på mig.
- I don't know what is happening, I just can't stop laughing.

Hans skratt fyllde rummet och vi låg och skrattade. Åt varandra, åt oss själva och ja, åt allt. Jag hörde hur dörren slängdes igen och skrattes dämpades när vi hörde röster nerifrån.
- Lets pretend to be asleep cause I really don't want to talk to them now.

Jag drog täcket över huvudet och låg helt stilla. Samma sak gjorde Harry och jag kunde höra hur hans andning blev tyngre och han hade somnat på riktigt. Jag hörde hur dörren öppnades och ett skratt som försöktes hållas inne, det var Louis. Jag kunde höra fotsteg komma närmre dörren, sedan hörde jag några viskningar.
- Once again he gets laid. And once again I have to sleep on the chouch.

Jag hörde hur dörren stängdes och försiktigt smög jag upp och la mig brevid Harry och somnade kort där efter. Just nu kändes allt så bra men jag visste redan nu att jag skulle ångra allt i morgon, varför skulle livet som nykter vara så svårt?

Japp.. vet inte riktigt vad jag ska skriva under detta.... Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 52:
Jag gick raka vägen in i mitt hus och rätt in i duschen utan tveksamheter. Jag skrubbade bort all färg och använde inte en hel shampoflaska utan två. Det skiftade fortfarande lite i olika färger men det var inget man tänkte på. Jag virade in mig i handduken och trippade försiktigt från badrummet till mitt sovrum. Där inne satte jag på mig dom sexigaste och snyggaste underkläderna jag ägde, jag visste ju inte vad som skulle hända ikväll. Jag satte upp håret i en turban och granskade klänninghörnan i min garderob. Det fanns inget som stog ut på en gång. Jag stod och kollade fram och tillbaka och letade efter något färgglatt, men utan resultat. Jag drog ut en korallblå klänning och satte den framför samtidigt som jag spanade in den i speglen. Nja, jag drog sedan ut en svart klänning som jag aldrig hade använt. Det får bli den, jag satte på mig morgonrocken och satte mig sedan och började med sminket. En enkel grund med lite mer explosiva ögon. Jag tog ner håret och lät det självtorka. Jag började pyssla lite med datorn och mobilen men det fanns inget att göra. Jag satte på musik, I can only imagine med david guetta. Jag började göra massa fåniga dansrörelser och skrattade smått åt mig själv. Gjorde alla så här eller var det bara jag som var en aning skum? Med hjälp av allt slängande fram och tillbaka med håret hade det torkat. Så fort jag såg mig i speglen så bestämde jag att håret skulle vara uppsatt, det var verkligen ingen bra hårdag. En enkel bulle och några smycken. Jag gick glatt fram mot min lilla sko samling och drog på en gång fram ett par gula klackar. Jag av lade ett löfte om att inte svika dom under kvällen.
- I promise to keep you on all night, even if it hurts like hell. I promise not to distroy you as long as you keep me balanced!

Jag skrattade lite åt mig själv, vad fan höll jag på med? Jag plockade ut en kuvertväska i samma gula färg, jag la i liten nödvändiga grejer i den och sedan satte jag på mig klänningen. Den var kortare än jag trodde. Den var muskort som min mamma skulle kalla den. Jag fick tänka mig för innan jag skulle behöva böja mig ner. Det tutade utanför och jag la i det sista och drog på mig skorna. Jag balanserade ner för trappan, det var svårare än man kan tro. Jag ropade hej då till mamma och fick ett mummel tillbaka. Hon hade blivit mycket lättare att umgås med och lät mig göra mer nu när jag är 18. Jag hoppade in i bilen och såg Alyssa sitta där, lika snygg som vanligt. Hon satt dock helt fokuserad i mobilen och gav mig inte ens en blick. Jag slängde igen dörren och bilen började rulla men Alyssa satt fortfarande med blicken på mobilen. Jag suckade tyst och kollade ut genom fönstret. När vi kom fram till Zayn det var först då hon la ner mobilen. Ingen av oss ville riskera att gå ut, bryta en klack eller att ramla så vi bad chauffören att tuta. Killarna snubblade ut, var dom redan påverkade eller? Dom hoppade in i bilen, lite gladare än vanligt kanske. Under hela resan till klubben var det ståhej och klängandes. Jag skulle inte offra min kväll för att ta hand om dom. Vi kom fram och gick fram till vakten. Alyssa började prata med honom och han sneglade bak på oss och vi alla gav ifrån oss små leenden. Han drog sedan undan repet och det var fritt att gå in.
- So Ali, are we getting drunk tonight or what?
- Well its seems like you've already been drinking some.
- Just a little bit.

Jag skrattade lite och vi gick in och möttes av dunkmusik så hög att det kändes som att till och med golvet vibrerade. Vi alla gick raka vägen mot baren, Harry beställde in något och sa till oss att vi inte skulle beställa något förrens vi hade smakat på det. 7 stycken shotglas radades upp och vi tjöt glatt. Vi höjde glasen och svepte innehålet, det brändes i halsen i takt med att spriten åkte ner. Jag ruskade lätt på huvudet och log stort. Precis när jag trodde att det var över så radade bartendern upp fler glas och denna gången tequila shots. Med dom fick man salt och en lime skiva. Jag började och hade allas ögon på mig. Slicka saltet, slänga i mig shoten och sedan suga på lime skivan. Jag drog iväg ett litet glädjeskrik och dom andra stämde in. Okej 2 shots inom loppet av några minuter, denna kvällen började på rätt sätt. När alla hade tagit sina shots fick vi varsitt glas med rosa innehåll. Men glaset i ena näven tog jag tag i Zayns hand och drog med mig honom ut på dansgolvet. Kroppen hängde med i musiken och innehållet i glaset försvann snabbare än jag trott att det skulle. Zayn kollade på mig och gick närmre och skrek i mitt öra, det behövdes för att man skulle höra något över huvudtaget.
- Want another drink?
- Are you trying to get me drunk mister?
- No, you don't have to drink if you don't want to.
- Just kidding, I would like another drink.

Zayn tog mitt glas och gick iväg, plötsligt dök Louis upp framför mig och vi gjorde lama rörelser som fisken och fiskaren. Mungiporna var ständigt höjda och när Zayn kom med ännu en drink höjdes dom ytterligare, jag som inte trodde det var möjligt. Musiken pumpade, svetten rann och människor hoppade upp och ner. Plötsligt kände jag mig liten och smög genom folkklungan och spillde ut halva min drink på vägen. Jag kollade på skorna, inte en ända droppe. Jag höll mitt löfte. I baren stod Harry själv och jag smög upp brevid honom.
- Hi there handsome.
- Well hello to you, enjoying yourself?
- Hell yeah.

Han behandlade mig som om jag vore helt dygnfull men sanningen var att jag var så där lagom på gränsen och ville endast ha mer alkohol. Jag vet att det är dumt att dricka på tom mage men det hindrar inte mig ikväll.
- What about a shot race?
- Oh its on!
- 10 shots please.

In kom 10 shots, jag fick 5 och Harry fick 5. Vi räknade till 3 sedan var det bara att öppna munnen och låta det rinna ner. Glas efter glas, jag hann inte ens reagera på smaken. Jag tog tag i mitt sista glas och tvekade en stund sedan placerade jag den vid läpparna och svepte. Jag sneglade över på Harry som hade ett glas kvar, han måste ha märkt att jag kollade för han sneglade över och blev irriterad över att han hade förlorat. Jag rykte på axlarna och gjorde en pussmun mot honom. Han log belåtet och ropade till sig bartendern.
- 1 corona beer and 1 frozen strawberry daiquari, please.



Hoppas detta kompenserar att jag inte gjorde ett kapitel igår, men som sagt några kompisar tittade förbi och klockan hann bli 5 innan vi ens funderade på att gå hem så dom stannade och sov över. Kommentera?

Hemskt ledsen.

Förlåt för att jag inte skrev igårkväll, fick spontanbesök som ledde till att dom sov här.

I should've kissed you


Kapitel 51:
Bilen bromsade in precis efter vi hade ätit upp. Man hörde lite smällare utan för och killarna höll på att dö av nyfikenhet. Dom trängdes i dörren ut och när dom såg paintball banan blev dom helt överlyckliga. Dom sprang mot omklädningsrummen och slet på sig dräkterna. Min var riktigt tight, den satt både åt över röva och över brösten. Jag kände mig obekväm till en början men när jag såg killarnas uppskattande blickar försvann det, jag kanske inte var bra på paintball men jag kunde i alla fall distrahera dom. Dom delade ut maskar till oss och sedan gevären. Sedan begav vi oss ut mot banan. Det fanns några halmbollar samt några stora skummgummigrejer. Vi alla ställde oss i mitten och sedan började tiden räknas ner, vi alla sprang åt olika håll och när det tjöt var det krig. Jag inspekterade alla andra när dom blev skjutna och vågade sedan gå fram lite själv.
Louis' P.O.V

I was laying behind a huge hiding thing and saw Ali run past Zayn and shot him a couple of times. She threwed her hands up in the air as a sign for victory. I couldn't help it but my eyes were stuck at her bum. I mean seriously having that on while playing paintball wasn't cool! And the way she shot Zayn after he told her that it was revenge time, well what can I say.. I like them sassy. Followed her movements and she ran then she stopped by a hayball, she probably didn't think that there was someone behing her. I ran quiet and she must have heard me cause she stood up when I was only meters away and turned around. I jumped and had just the time to prevent her from shooting me. So there we were. I was laying on her by the hayball and the only thing I could think about was her bum, does that make me a bad friend? All the sudden she started to laugh and I joined her, we tried to keep the laughing quiet but it was almost impossible! Suddenly I felt a shot on my back and I turned around and saw Harry standing there, he looked pissed.
Harry's P.O.V

I was runing around with no clue where I was going, that's when I spotted them. I saw Louis laying above Ali and that horrible feeling came with a smash. Before we started I saw the way Louis looked at her. Maybe that was the thing Louis had talked to Ali about? That he liked her? The jealousy was allready there and I felt the need to run up and shot him. And so I did, I sneaked up on them with no expression on my face and shot him in the back. The turned around and looked pleased, that scum. I ran away and bumped in to Alyssa.
- Please don't shoot me!
- Fine, I'm out of balls soon..
- How many people have you been shooting?
- Almost everyone, and I shot Niall and Liam alot. They truely suck at this.
- Yeah I know.

I left her there and we ran in seperate directions.
Ali's P.O.V

Harry sprang i väg och Louis vände sig om igen. Han hade ett blandat leende på läpparna och gav i från sig ett ondskefullt skratt. Haha vafan liksom?
- Lets team up!
- Best idea ever.

Vi ställde oss upp och smög försiktigt runt lite innan vi fick syn på Niall som gjorde sitt bästa för att hålla inne sitt skratt. Vi räknade tyst till tre sedan hoppade vi fram och sköt honom, om och om igen. Han gestukilerade med armarna att han hade slut på kulor och vi slutade skjuta. Mitt finger var hela tiden på avtryckaren och det kändes som att någon följde efter oss, jag kollade bakåt lite då och då sedan vände jag mig om helt och såg Harry stå där. Jag började skjuta och han sköt tillbaka. Det var inget lekfullt leende på hans läppar utan han såg sur ut. Louis måste hört att det sköts fram och tillbaka så han dök upp vid min sida och hjälpte mig. Plötsligt slutade Harry att skjuta och gick mot utgången. Han hade la inga kulor kvar. Vi bestämde oss för att dela på oss, jag gick till vänster och Louis till höger. Jag såg Zayn gå lite längre bort och dök in och gömde mig mellan halmen. Jag hörde hur han kom närmre och närmre och samtidigt hördes skott bakom mig. Han stannade upp och jag tog min chans. Jag gick ut från mitt gömställe och sköt Zayn tills han gav upp och sedan kollade jag där jag hade hört skott. Där stod Liam, Alyssa och Louis tillsammans och riktade gevären mot mig och jag visste redan då att det var kört. Jag sprang mot utgången och pustade ut lättat när jag kom fram. Hela jag var som en färgburk och det var dom andra också. Vi fick byta tillbaka till våra vanliga kläder och göra vårt bästa för att få bort all färg. Men den skulle inte gå bort förrens man stod i duschen hemma. Vi satte oss ännu en gång i bilen som skulle föra oss hem och en tystnad la sig och innan kort sov majoriteten. Jag slappande av och somnade jag med. Jag vaknade av en plötslig inbromsning och vi var frammen vid Zayn.
- Okay boys, its 7 pm now and we will come pick you up at 9pm and as you may have figured out we are going clubbing!
- Fuck yes.
- Thanks for the day girls, it was truely great.

Louis pussade mig på kinden innan han hoppade ut och jag satt där med ett förvånat uttryck. När alla killar hade hoppat ut åkte bilen vidare hem till mig.
- So Alyssa, where are we going tonight?
- Well I've booked the VIP room in the club we went to when it was your birthday but we can go anywhere really!
- Sounds great, I've only got one mission tonight and that includes me getting waisted as fuck.

Chauffören kollade lite snett på mig medan Alyssa skrattade för fullt. Det var sant, jag tänkte inte gå runt lite halvlullig på en nattklubb när alla andra var fulla och glada. Bilen bromsade ännu en gång in och jag sa hejdå och hoppade ur.

Vill tacka Ida för hjälp med idéer till detta kapitlet. Its party time bitches! Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 50:
Vi hoppade ur bilen och stod högst upp på berget. Lite längre fram var stupet som vi snart skulle slänga oss ut över. Jag gick fram till en i personalen och han kollade genast upp min bokning. Jag ropade till mig allihopa och en säkerhets genomgång började. Det var blandade miner mellan killarna. Liam, Louis och Harry såg ut som barn på julafton med Niall och Zayn nästan skakade. Jag hade själv hoppat flera gånger innan och älskar det, jag är ju trots allt en adrenalin junkie. Alyssa hade redan innan sagt att det inte fanns en chans att hon skulle hoppa och jag visste att Alyssa inte brukade säga nej men när hon väl gjorde det skulle man inte pusha henne. Säkerhets genomgången var klar och vi fick ta på oss lite tjockare kläder och grejen vi skulle sitta fast i. Jag hjälpte Niall och Zayn med deras, dom kunde ju knappt prata utan att stamma.
- Only two can go in the lift at once so who wants to start?
- Me and Liam!
- Okay follow me.

Jag satte mig ner med dom andra och såg när Louis och Liam åkte upp med kranen. Det var högt redan innan men man var tvungen att komma ut lite längre så att man inte skulle slå emot bergsväggen. När dom var framme var det lite tveksamheter innan Louis plötsligt dök ut. Ett skrik hördes och sedan försvann han ner. Zayn och Niall satt och kollade bort men man såg Louis åka upp och ner en stund som en studsboll. Han hade värsta leendet på läpparna. När Louis hade kommit tillbaka till oss så var det Liams tur, han gjorde ett tarzan skrik och vi alla skrattade.
- That was the best thing in a while, thank you girls!
- No worries, so who wants to go next?
- I can go, someone wanna go with me?
- I think that you have to take either Zayn or Niall and I'll take the other one.

Man såg på hela dom att dom inte var långt i från att ta av sig och vägra hoppa. Men Harry drog iväg med Niall och tvingade upp honom. Dom var där uppe länge innan man såg den lilla blondinen kastas ut, hans skrik var nonstop och var först fylld med rädsla men som sedan övergick till glädje. Jag visste att han skulle älska det. När han var uppe hoppade Harry utan svårigheter, skrytmåns. Jag drog försiktigt med mig Zayn mot lyftkranen och när vi började röra oss uppåt höll han ett stadigt tag i mig och i räcket. Vi stannade och det blev en lite duns, han skrek till.
- Calm down Zayn, you just jump like you do when you jump in to the water.
- But its not 10000000000 meters down to the water when I do that.
- Haha its not that high, trust me. It will be just fine and there's no turning back now.
Han tog djupa andetag och freakade ur en aning. Han bitchslapade sig själv sedan ställde han sig på kanten. Viljan att putta ner honom var nästan oemotståndlig men jag höll händerna i styr.
- Come on Zayn you can do it!
- But why should I do it?
- You can impress girls with this! You can say that you jumped from a high mountain once, just don't look down and then jump!

Jag hörde hur dom andra började skrika där nere och klappade händerna så att det blev en liten hejaramsa. Utan förvarning slängde han sig ut och jag sprang fram för att se honom falla. Jag hade aldrig hört någon skrika så högt och så länge i hela mitt liv. Hans röst sprack och när han åkte upp och ner så kunde jag nästan skåda ett leende på hans läppar. När Zayn hade kommit upp så fick jag klar tecken på att jag kunde hoppa. Jag ställde mig vid kanten och kollade ut, det var verkligen en fin utsikt. Jag tog upp mobilen och tog först ett kort på utsikten sen ett kort på mig och ett på gänget där nere. Jag ladda snabbt upp bilden på Alyssa och killarna på twitter och skrev: I'll post a picture of the view if I live after the jump.  Jag la ner mobilen och hoppade ut. Det bubblade i hela magen  och skriket gick inte att dämpa. Med huvudet först så stannade farten upp lite och jag kände hur jag drogs upp igen. Mina kinder fladdrade av den plötsliga farten och jag kunde inte låta bli att skratta.  Jag drogs upp och gick mot dom andra, vi började ta av oss alla säkerhets kläder och tackade föreståndaren sedan gick vi mot bilen.
- Wow that was amazing, thanks for talking me in to it Ali!
- No worries Zayn. So who's hungry?
- I am!!!
- Well lets go get us some lunch, will Nandos be alright?
- Are you kidding me? God yes!

Bilen rullade i väg mot Nandos och vi satt alla och pratade om hur det kändes nu efter man hade hoppat. Det var då jag insåg att jag inte var ensam om att vara adrenalin junkie. Vi beställde mat som vi tog med oss och det blev en hel del. När alla hade fått sin mat så gick vi ut till bilen igen och jag viskade till föraren vart vi skulle.
- Lets go to the next stop!
- What there's more?
- Yes, one last stop and this time it might hurt.

Vilda spekulationer om vart vi skulle påbörjades medan jag och Alyssa satt med belåtna leenden, det var redan den perfekta dagen att säga hejdå på.

Vet inte om det finns berg i Bradford men nu importerar jag det i alla fall. Jag har aldrig hoppat bungy jump så jag har ingen egen erfarenhet som kanske märks men aja. Förresten, kapitel 50 nu ju!!! Kommentera?

Q&A

''Martina
din novell är typ sjukt grym!
men en sak bara, fick inte Ali en lägenhet i London när hon fyllde år? när ska hon få flytta dit då?''

Först och främst, tack! Jodå Ali fick en lägenhet i London och jag är otroligt avundsjuk.. Men innan hon flyttar dit måste hon gå i skolan, hon får alltså två alternativ: 1, att flytta till London i när vinterlovet vankas och sedan fortsätta på en skola i London. 2, flytta till London när hon har gått klart, alltså under sommarlovet.

Jag har inte bestämt hur det blir än men jag vet att jag kommer hoppa över en hel del när Ali går under skolan för det har ju i stort sätt inget med killarna att göra. Så jag kommer behöva göra sånt som jag själv hatar, hoppa fram ett x-antal månader. Jag ska göra mitt bästa för att få det så bra som möjligt men om jag ska vara ärlig så har jag inte planerat ett piss på denna novellen. Sedan måste jag säga att jag är stolt över mig själv som är så nära 50 kapitel, under mina tidigare noveller har jag tröttnat efter typ 20 kapitel.. Det hänger liksom på er, det är ni som ger mig vilja och insipration att skriva! Om ni har några fler frågor så är det bara att fråga på, svarar helst på din egna blogg om du har någon det vill säga.

I should've kissed you


Kapitel 49:
In my mind I was awake but my body was still sleeping, I seriously couldn't move. It was kind of scary actually. I just laid there and couldn't move or speak. It felt like I was in a coma, atleast I think a coma feels like this. I could hear someone coming down the stairs but I didn't see who it was, my face was turned in the other direction. All the sudden a huge weight fell on me and I could move again. The weight that mistyricaly was placed there was Louis, I should have known.. He started to jump up and down and I did my best to get him of me. After a while he stood up on his own and helped me up.
- Want some breakfast?
- Yeah.

We both went in to the kitchen and the thought about Louis talking to Ali about us kept on bugging me. Why would he talk to her and then tell her not to say anything? He gave me some bread and we sat down. He didn't show any sign of regret so I had to ask.
- What did you say to Ali yesterday down by the beach?
- She told you?
- No she just said that you talked to her and wasn't alowed to say what you said.
- Its a secret between me and Ali.

When I saw Louis show his serious face I knew that he would never tell me. I took a bite on my sandwich and tried to figure out what possibly could be so important that it had to be kept a secret.
Ali's P.O.V

Jag hade gått upp tidigt och började göra samtalen inför dagen. Vi skulle visa killarna hur man har kul. Jag skickade ett sms till Niall om att dom skulle vara klara till 1 men fick inget svar. Jag smsade Alyssa samma sak och lite mer detaljerat om vad vi skulle göra, jag var ansvarig för dagens aktivitet och hon var ansvarig för kvällens festligheter. När Niall efter en halv timme fortfarande inte hade svarat ringde jag Louis, han svarade på en gång med den gamla vanliga gladarösten.
- Hello there.
- Hi Lou. You and the boys have to be ready at 1 and I'll come pick you up.
- What are we going to do? And you can't drive?
- You'll see, just tell the others and be ready at 1.

Jag la på och kände mig lyckad, jag ringde och dubbel kollade våran bokning och allt såg bra ut. Jag tog en dusch och fick sedan skynda sönder för att själv hinna till kvart i 1. Jag slängde på mig kläder och hörde hur det tutade utanför. Jag sprang ner och drog på mig skorna sedan gick jag ut och möttes av en större variant av en rangrover, vi kunde inte ta en vanlig för vi ville att alla skulle få plats. När jag öppnade dörren möttes jag av Alyssa, hon såg riktigt glad ut. Vi började åka mot killarna och vi förberede ögonbindlarna och annat. När vi stannade till hoppade vi båda ut och knackade på killarnas dörr. Först kom Zayn som log och gjorde sitt bästa för att få oss att säga vad vi skulle göra men våra munnar var låsta. Han ropade till sig dom andra killarna och en efter en hoppade dom in i bilen. Innan dom hoppade in fick dom en ögonbindel så vi fick hjälpa dom in i bilen. Väl inne i bilen så började vi med en lek, smakleken.
- So basicly I'm going to put something in your mouth and then you'll whisper what you think it is in Alyssas ear and we'll see who has got the best tastebuds.

Dom var skeptiska men jag övertalade dom, först stoppade jag in lite citron i munnen på dom och alla grinade illa. Alla hade rätt på den sedan stoppade jag in en lime bit i munnen på dom och där sa alla utom Zayn citron igen. Jag fortsatte sedan med massa äckelheter, som tabasco och ärtika. Ja jag var en elak motherfucker.  Till slut fick killarna nog och drog av sig  ögonbindlarna. Vi började närmra oss och killarna kollade spännt ut.
- I'm not doing that! Are you trying to kill me?!
- Come on it will be fun, don't be a woss!

När solen lyser sitter jag här och skriver... Något är ju fel på mig. Är för övrigt helt jävla seg och har ont i knäna sen matchen igår. Måste komma i form igen.

I should've kissed you


Kapitel 48:
Vi satt där i en rund ring och det kändes som att vi hade kännt varandra hur länge som helst. Det var så avslappnat, alla skrattade och var med i samtalen. Till och med Liam. Vi grillade smors över den öppna elden och gluffsade i oss, det fanns verkligen inget bättre. Jag satt brevid Harry och Louis men det gjorde inget. Allt kändes glömt och allt kändes bra helt enkelt. Jag hade precis gjort klart en smor då Louis började skratta och peka på den.
- What?
- Can't you see how burnt it is?
- It is not, I am an excellent smors maker!

Han tog upp sin mobil och lös och mycket riktigt, den var sönder bränd. Jag gjorde mitt bästa för att intala honom att den inte alls var bränd och han tvingade mig att smaka. Försiktigt förde jag den mot munnen och tog en riktig bebis tugga. Den lilla tuggan smakade ren kol, men jag klistrade på ett fake leende samtidigt som jag mm:ade. Han kollade på mig och såg förmodligen att jag bluffade.
- You're the worst actress of all time.
- Okay, it tasted like ash but even the best makes misstakes.
- Its a wonder why I haven't maked misstakes.
- Are you kindding me Louis? You make misstakes all the time.
- I do not. Tell me one thing.

En hel rad med berättelser om hur Louis hade mísslyckats yttrades och jag satt hela tiden med ett självgott leende på läpparna. Precis när Harry skulle berätta en grej så spände Louis upp ögonen och fullkomligt slängde sig över mig tills han nådde Harry och täckte över hans mun. Harry skrattade hysteriskt medan vi andra satt frågandes. Jag hade Louis på mig och Harry som lutade mot mig. Wow killarna gillar närhet, come to mama.
- Someone wants hotdogs?
- Are you kidding me? We just ate like 100 smors and now you want to eat hotdogs to?
- Yes? Isn't anyone else hungry?

Alla skakade på huvudet och Niall satte sig ner ännu en gång. Stackarn, han kunde ju inte hjälpa att han åt som en häst. Jag började bli trött och längtade riktigt efter min varma, mjuka och overkligt sköna säng. Efter min tredje gäsp gav jag upp.
- Its time for me to go.
- But, why?
- Its a day tomorrow  to and I would like to have a good nights sleep before.
- Fine, but atleast let me walk you home?
- Sure.

Harry reste sig upp först och stog och stampade med foten samtidigt som jag samlade ihop mina prylar. Dom låg lite här och var så jag sprang fram och tillbaka. Till slut orkade jag inte leta mer så jag bad Alyssa att kolla om det var något kvar sen när dom gick. Jag slängde tygväskan över axlen och gick upp brevid Harry. Vi gick i ett sånt där snigel-farts-tempo, det är ju så skönt att nästan släpa fötterna efter sig. Klart jag hade varit tveksam till om jag ville gå med Harry men helt ärligt så ville jag inte gå hem själv för risken att träffa på Jason var alldeles för hög och skräckinjagande.
- Soooo, Ali... Is that your real name?
- Actually its Alice, but no one calls me that. Only my parents, when they are mad at me, or proud.
- Alice, its a beautiful name!
- Thanks.

Efter lite kallprat om mitt namn som verkade vara så otroligt intressant så samlade jag mig mod för att ta upp 'situationen' mellan oss. Det var tvunget att göras.
- Okey I am not going to avoid this anymore. What do you see us like? Do you see us like friends or more? I need to know cause your friends are bugging me about it and froceing me to talk about it. And to be honest its messing up my head.
- What? Have the boys talked to you about it?
- Yes.
- I haven't told them anything.
- They know you Harry, its like when Niall saw that something was wrong with Liam earlier today down by the beach.
- Oh, but I don't know about us. All I know is that its going to be longdistance, if we decied to take it to the next level.
- The thing is Harry, I don't think I want to take it to the next level cause I feel like we aren't done with this level. Do I make any sense or does it just come out as garbage?
- No no, I totally get it. And to be your friend is totally enough, as long as I get to hang out with you without the weirdness.

Vi skrattade bort det och det kändes riktigt bra. Vi hade pratat ut och kommit överrens. Vi sa hejdå och jag gick innan för dörren och med en gång krashade i sängen med ansiktet först. Jag kunde höra hur jag själv snarkade men orkade inte bry mig, till slut for jag bort till drömmarnas land. Peter Pan come take me away.
Harry's P.O.V

It felt good, knowing that we were just friends. She was a sweet girl and all but it just wasn't meant to be. Not now anyways, I'll just have to appreciate the last days we have before going back to London and keep on fake dating that troll. It was harder than the 'job', I had to pretend that I have feelings for a girl that I actually hate. She is rude and loud, to be honest I can barley think of one single thing that I like about her, she is just annoying. I went home to Zayn's house and picked up the doorcarpet and saw the key right away. It was a really bad hiding place for a key but we didn't have any insipration what so ever and if we putted it somewhere else we would forget about it and lose it anyway. I unlocked and crashed in to the sofa. Just laying there and think made me tired and the last thought that entered my mind before I fell asleep was that we were going back soon. I didn't want that day to come just yet.

I'm tired as FUUUUUUUCK. Men vad gör jag inte för er? Ni är ju så himla gulliga hela bunten! Puss på er.

I should've kissed you


Kapitel 47:
- Ali what were you thinking?! That guy was so close to hit you!
- It had to be done.
- Are you kidding me? I was terrified. You can't just go around and yell at people.
- Okey Liam I really don't want to get mad at you but I've got every fucking reason to yell at him.
- What could he had possibly done to diserve that kind of anger?
- He cheated on me. And as that wasn't bad enough, he hit me.
- I'm so sorry Ali, I didn't know.
Han omfamnade mig och jag kunde nästan höra hur han ångrade sig. Jag hade ljugit för Liam.. Varför hade jag gjort det? Jo för att sanningen skulle inte behöva yttras. Det fanns tre personer på denna jord som visste om det och det var jag, Jason och Alyssa. Fler personer skulle inte behöva veta. Han höll i mina axlar och letade efter ögonkontakt men jag vände ständigt bort huvudet. Han skulle märka att jag ljög för honom om han kollade in i mina ögon.
- Liam, you have to promise me not to tell anyone. And I truely mean anyone!
- But Ali, that's illegal. You can't keep it a secret.
- I have no proof, just forget about it.

Han gav mig inget svar utan fortsatte att gå i stället. Jag gick några steg bakom honom, han fick inte berätta för någon. Det ända som tröstade mig lite var att han inte visste sanningen, den skulle begravas med tiden. Vi nådde våra handdukar och jag försökte att snegla lite på Liam för att läsa hans ansiktsuttryck men det var helt blankt. Vi la oss ner och dom andra diskuterade livligt om hemmakväll vs. festa. Jag höll mig utanför och gled över med blicken till Liam jämt och ständigt. Han kollade rakt framåt, som att han försökte göra det svåraste beslutet i hans liv. Det gjorde mig rädd.
- Liam, what's wrong?
- Oh, nothing. I just miss Danielle.

Det var Niall som hade märkt att Liam inte var som vanligt. Liam kollade på mig samtidigt som han svarade. Jag mimade 'thank you' efter och han gjorde sitt bästa för att le. Fan varför hade jag ens berättat en lögn för honom? Det bevisade bara att han aldrig skulle kunna hantera sanningen.
- What do you guys think about a bbq tonight?
- Sure, as long as we have smors!
- Its on!
Alyssa åkte i väg med Liam och Harry och köpte en engångsgrill och annan skit och jag stannade på stranden med resten. Solen var påväg ner och människor började sakta samla ihop sina saker och lämnade stranden. Det började bli lite kyligt så jag virade in mig i handduken och tvingade Louis att ha mig i hans knä. Efter en del brottandes slutade det med att Louis satt i mitt knä. Jag försökte få bort honom men det var nästintill omöjligt. Niall och Zayn satt bara och skrattade åt oss.
- Let's shut them up.
- I'll take Niall and you'll take Zayn?
- Lets gooo!

Jag och Louis kom i full fart mot respektive kille. Jag fullkomligt slängde mig på Zayn så att han log på rygg sedan satte jag mig på hans mage. Jag sneglade över mot Louis som hade en del svårigheter med Niall. Jag märkte inte att Zayn tog något jäkla brottar knep på mig och inom loppet av sekunder låg jag under honom. Det kändes fel men ändå rätt. Han flåsade mig rakt i ansiktet och jag log. Plötsligt blev det betydligt mycket tyngre och jag kunde knappt andas. Det var Niall och Louis som hade lagt sig på Zayn och eftersom att Zayn låg på mig så kom all tyngd mot mig.
- Jeez get of me, I can't breath..

Killarna skrattade och gick en och bort från mig. Zayn låg kvar en liten stund för mycket. Jag fick panik och slängde iväg honom åt sidan. Louis och Niall skrattade åt honom. Han må vara bättre på fifa men jag var starkare. Ett tut hördes och våra blickar trevade över till parkeringen. Mot oss kom Harry, Alyssa och Liam med massa grejer i famnen. Dom kastade ner allt på marken och jag började fixa med engångsgrillarna. Vi alla slog oss ner i en ring och njöt av värmen från elden.

Bajsigt kapitel gånger 25. Vet inte varför jag sitter inne och skriver detta i stället för att vara ute och sola? Kanske för att mina vänner är dö tråkiga? Nej men kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 46:
Det hade blivit så där jobbigt varmt och titt som tätt hade vi gått och badat, alla utom Zayn. Jag hade lyckats undvika både Harry och Niall ganska bra. Nu låg i alla fall jag och Zayn kvar och solade medan dom andra badade. Jag kollade på honom för att försäkra mig om att han inte sov, annars hade han la badat för länge sen?
- Zayn?
- Mhm.
- Wanna go buy icecream?
- That was the best suggestion ever!
- I'll take that as a yes.

Jag ställde mig upp och drog på mig linnet, det var inte så långt så jag behövde inte shortsen. Jag hade ju trots allt bikini på mig. Jag tog även på mig solbrillor och stod och väntade på Zayn. Han var så där omänskligt seg och jag var klar innan han ens stod upp. Han ställde sig upp och tog även han på solglasögon.
- Aren't we going to ask the others?
- Please don't.
- Okey.

Vi började gå upp mot vägen och jag såg hur Zayn kollade på mig fundersamt, jag visste att vilken sekund som helst skulle han fråga mig varför jag inte ville gå med dom andra. Jag försökte att ignorera frågan och började babbla om annat och lyckades utesluta frågan ända till vi nådde den lilla kiosken. Det plingade till när vi gick in och vi gick raka vägen till glassdisken. Efter några minuter av beslutsångest så valde jag en liten ben and jerry cookie dough. Lätt den godaste glassen! Zayn tog någon isglass och vi gick på kassan för att betala. Jag skulle precis ställa ner min glass då Zayn drog bort den från mina händer och jag kollade på honom frågandes.
- I'm paying.
- No you're not, Zayn I've got money you don't have to pay for me!
- But I want to, come on Ali its just a ice cream.
- Yeah exactly so let me pay.
- No way.

Jag ryckte på axlarna och höll verkligen inte tillbaka min känsla av missnöje. Han sneglade på mig och log lätt, fan varför hade dom alla sånna killer leenden? Han sträckte över glassen till mig och jag fnös samtidigt som jag tog emot den. Jag började gå men kände mig så otrevlig och fick dåligt samvete. Jag vände mig och kollade på Zayn.
- Thank you for the ice cream!
- No worries. But.. Never mind.
- Augh come on you can't start like that and then not say anything.
- Okay but you're not going to like it, has something happend between you and Harry or you and Niall maybe? They won't tell us anything and its has been kind of tense between Harry and Niall.
- Nothing has happend and I'm just trying to get some distense from them. They are both good friends.
- Are you planing on telling them that?
- I'm planning on ignoring them, so no.

Det var som att han kollade på mig med en besviken blick. Det var seriöst det värsta. Jag kunde ta att folk var arga på mig men när dom var besvikna så gick det verkligen inte. Vi kom fram till sjön och alla låg ännu en gång och solade, när Niall märkte att vi kom så öppnade han munnen.
- Did you buy ice cream with out asking us?!
- Yeah, you were in the water so...

Allas blickar var riktade mot oss och vi stod där lite oskyldigt samtidigt som vi åt glass. Niall såg verkligen sviken ut, över att vi hade köpt glass utan att fråga honom. Jag slog mig ännu en gång ner mellan Liam och Alyssa, jag ställde ifrån mig glassen i två sekunder och Niall hade slängt sig över alla som låg i vägen och börjat äta. När jag upptäckte detta kunde jag inte låta bli att skratta, seriöst den killen gillade glass! Han slutade att äta så fort han märkt att jag hade upptäck honom och gjorde sitt bästa för att se oskyldig ut. Han sträckte över glassen till mig.
- I had to see what taste you choose..
- You know what Niall? Its okey, you can take the rest to.

Han blev helt till sig och slevade i sig glassen, aja det var gott så länge det varade. Jag lutade mig bakåt och njöt av solen. Liam började bli rastlös eftersom att han låg och trummade lite diskret med fingrarna. Jag var en sån person som var otroligt ljudkänslig och efter ett tag höll jag på att bli galen. Hans trummande fick mig att bli frustrerad och ville inget annat än att typ springa därifrån. Jag kollade på honom och han märkte det på en gång och slutade då trumma och log mot mig. Han visste exakt vad jag menade.
- Liam.
- Yes?
- Wanna go for a walk?
- Thank god, I was on the edge to die from boredom.

Jag skrattade lätt och vi började gå längs stranden, sjön var inte stor och man kunde gå runt hela utan att komma utanför civilisationen. Vi gick och gick och pratade om allt möjligt. Jag frågade lite frågor om hans flickvän och han frågade inte en ända fråga om mig och Harry eller om mig och Niall. Det kändes skönt helt enkelt. När jag för första gången kollade upp mot den så kallade vägen så märkte jag att vi hade gått runt halva sjön.
- Ali, where are we?
- Haha we are on the other side of the lake.
- Is this the time when you kill me and then throw me in the water and pretend that i drowned?
- Dude, you've been watching way to many bad scarymovies. You need the watch the ones that really scare you, like the human centiped.
- Are you joking? The human centiped 2 is forbidden here in England, that has to mean something?
- Yeah that you have to go somewhere else to watch it and dude, I am planing a trip already!
- You're a pshyco!

Jag skrattade och fortsatte gå, jag tipsade honom om några skräckfilmer som man bara måste se. Japp kalla mig freak men jag gillade att avsluta varje dag med en riktigt bra skräckfilm. Även om jag var själv gillade jag att bli rädd, det var liksom adrenalinkicken som jag älskade. Känslan av att vara rädd var något jag nästan sökte efter och en del kanske tycker jag är helt dum i huvudet men det var det jag gillade. Sedan allt det där äckliga i skräckfilmer, typ när dom är kannibaler och sånt det är ju inte ens bra. Jag gillade sånt som har med andar att göra. På något sätt känner jag att jag har ett band med andar, jag tror att jag har några i mitt hus. Jag känner mig aldrig ensam hemma och kännner ständigt en närvaro. Mitt i mitt försök att förklara varför skräckfilmer är så bra så ser jag Jason lite längre fram på stigen.
- Damn.
- What is it?
- You see that guy over there?
- Yeah, what about him?
- That's my ex and if you think that I am pshyco, you clearly haven't met him.
- What do we do?
- Just keep on walking and talk to me.
- Okey.

Med osäkra steg fortsatte jag att gå. Det var något med Jason som var obehalig, som att han på riktigt skulle kunna skada mig. Jag försökte hålla blicken på marken men på grund av att jag är som jag är så fördes blicken närmre och närmre Jason. Han var endast några steg ifrån nu och Liam pratade om något ointressant. Jag mm:ade och aa:ade, jag hörde Jasons skräckinjagade fake skratt och jag kunde inte hålla mig. Med ren ilska i blicken kollade jag på honom, rakt in i ögonen. Jag vet inte om det var rätt eller fel men det kändes som att det behövdes göras. Han skulle inte få gå runt och tro att jag var rädd för honom, faktum var att jag hade ingen respekt för honom alls.
- Ali, we meet again. Its almost like the universe is trying to tell us something ey?
- Yeah they just want me to look at your face and make me realize that you are the biggest misstake I'll ever make.
- Woah, slow down sassy pants. You're acting like you haven't had sex in a while. Doesn't loverboy here do that? I was I just way better?
- Jason, you know nothing about my sexlife. We never had sex and when you showed your penis up my face I had to look real close to even seeing it. Have you heard of penisenlargement?
- You know what? FUCK YOU!
- You wish.

Liam drog iväg mig och han såg allvarlig ut, tempot hade ökat otroligt mycket och jag kände hur skönt det var att få ur all ilska. Jag kollade bakåt och såg Jason stå peka fuck you åt mig, jag sträckte upp ena handen i luften och gjorde peace symbolen. Plötsligt stannade vi och Liam vände mitt ansikte så att det var rakt framför honom. Han såg arg ut, som om att jag precis hade gjort något dumt som jag skulle få ångra. Han kollade på mig som om att jag var hans dotter och han skulle skälla på mig från att jag hade gjort något dumt.

Jason is in the hoooooooooooouse. penisenlargement betyder penis förstorning, typ en plastikoperation. Haha det är ett sånt fult ord: penis, penis, penis, penis, penis. Ne nu ska jag sluta och skärpa mig. Kommentera????

I should've kissed you


Kapitel 45:
Jag vände snabbt ner huvudet och låtsades som att jag aldrig sett dom. Plötsligt märker jag hur Alyssa börjar röra på sig, jag bad en tyst bön om att hon inte skulle vakna. Men inget går ju som jag vill, hon satte sig halvt upp och kollade runt. Fan nu var de kört, jag såg hur hon fokuserade med blicken och öppnade munnen.
- Hey, were you guys planing on ignoring us?
- Oh hi Alyssa, who's your friend?
- Are you serious?
- Yeah.

Jag skrattade lätt och vände mig sedan om så att killarna kunde se mitt ansikte. Dom blev en aning chockade när dom såg att det var jag, varför vet jag inte. Killarna ryckte på axlarna och slog sig ner brevid oss, så nu låg vi alla på en lång rad. Liam hamnade brevid mig. Jag var tacksam över att Harry inte var med dom i alla fall, fast det var också skönt att Niall inte var här. Han skulle lätt märkt om det var något fel och tvingat mig att berätta. Jag gjorde mitt bästa för att låtsa som inget och bara ligga tyst och sola.
- Ali?
- Yes Liam.
- Why didn't you answer your phone earlier?
- I left it at home.
- Oh, cause Harry and Niall went home to you and was going to get you. So they probably are there now.
- Great..

Jag tror att han uppfattade min sarkastiska ton. Jag vände tillbaka huvudet och blundade. Fan fan fan, jag var ju som en jäkla trasselboll inombords. Jag visste inte vad jag ville och jag visste inte vad jag skulle göra, det är ytterst ovanligt. Det dröjde inte länge innan jag hörde dom välbekanta rösterna. Jag reste mig upp på en gång och kollade på vår lilla rad.
- Someone wanna take a swim?
- I'm on.
- Yeah me to.

Jag såg hur Harry och Niall endast var några meter ifrån oss och jag vände mig om och när Liam och Louis kom upp brevid mig på varsin sida så började vi gå.
- I have to warn you, its cold as fuck.
- I don't think you remember that we are proper men!

Jag fnös till och mycket riktigt så fort vi nuddade vattnet med tårna så ryggade dom båda tillbaka. Jag skrattade lite lätt och killarna såg chockade ut. Dom borde lyssna på mig mer i framtiden.
- I told you.
- What this isn't even cold.
- Are you kiddning me? You are standing here with goosebumps and telling me that you didn't think the water was cold?
- Okay, maybe a bit cold?
- Lets race, ready set go!

Vi sprang för full fart och nådde till sist till tillräckligt djupt vatten och dök ner. När vi alla hade kommit upp gick Liam upp på en gång men Louis stannade kvar. Jag var påväg att gå upp jag med då han tog tag i min arm. Jag vände mig om och kollade på  han frågandes.
- I don't what's going on between you and Harry but I do know that we'll be going back to London soon and your school will start soon and it might not be the best way to start a relationship.
- Yeah I know, we are just friends.
- Then you have to tell Harry that cause I don't know if he will agree with you.
- Are you kidding? He's the one that told me that we would be friends until we know eachother better.
- Wow you two are really complicated. Just forget it, lets go up and get brown!
- Okay?

Louis började gå och jag följde efter honom. Jag vet att Louis sa alla dom sakerna för att få det klart i min hjärna men det hade bara gjort det värre. Det var som att det hade varit en krock i min hjärna typ hjärtat mot hjärnan. Vi nådde stranden och sanden satte sig så där obekvämt mellan tårna. Jag slängde mig på handduken och slappnade av till fullo. Killarna skulle åka hem snart och jag skulle stanna här och gå i skolan, jag skulle glömma allt och dom skulle glömma allt.
- Hey Liam, when are you guys going back to London?
- In two days I think.
- So the day after tomorrow?
- That's correct.

Jag skulle se till att deras besök i Bradford slutade så bra som möjligt. Alyssa gav mig en blick och blinkade, vi hade exakt samma plan.

Ligger inne och fryser när jag skriver detta. Om lite av denna påhittade värmen kunde komma hit hade jag förevigt varit tacksam. Vill sola ju! Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 44:
Solen gick ner och det blev snabbt kyligt. Inte långt efter det började det komma små droppar från himlen. Wow konstigt att det regnar i England, eller? Harry for upp i en välldans fart och styr med snabba steg cyklen mot vägen igen. När han endast är några meter från vägen märker han att jag inte är bakom honom.
- Come on Ali, its bloody raining!
- Yeah yeah, chill out.

Jag suckade ljudligt och reste mig upp och tog en sista blick ut över sjön. Jag tog tag i cyklen och slet den mot vägen, i sånna här tillfällen hatade jag verkligen sand. Jag nådde vägen och Harry cyklade iväg och jag var strax efter. Automatiskt åkte vi hem till mig. Det började regna mer och mer på vägen hem, typsikt eller vad? Vi ställde in cyklarna och Harry gav mig en lam kram och sedan började småjogga mot sin bil. Jag gick långsamt in till huset. Jag slängde mig framför tvn och drog upp datorn i mitt knä, inte en ända rolig grej. Jag tog upp mobilen och skrev ett sms till Alyssa: Are you home yet? Missing you like hell..  Mobilen fick pröva på en liten flygtur när jag kastade iväg mobilen. Det blev ju ännu jobbigare då jag märkte att mobilen vibrerade, jag sträckte mig och till slut så fick jag tag i den. Dock var inte smset från den jag trodde att det skulle vara från, det var från Louis: Hi Ali, wanna hang with me, Zayn and Liam tonight?  Jag funderade på det ett tag men kom fram till att jag verkligen inte orkade: Another time? I'm in need of a depressing night and I perfer to do that alone..  Jag bläddrade genom tvn och fastnade vid den ultimata depp filmen, my sisters keeper. Jag kurade ihop mig till en liten boll och precis när filmen skulle börja så vibrerade mobilen ännu en gång. Jag tog snabbt upp den och såg att det var från Alyssa: I just entered the door so yes, I am home. Miss you to, we have to meet tomorrow!  Jag orkade inte svara, hon fick ta min tystnad som ett ja. Jag höll ögonen helt fokuserade på tvn och grät floder. Den var så fin. I tid till att eftertexterna började rulla hörde jag hur handtaget drogs ner och jag torkade snabbt bort tårarna. In kom mamma, jag hade inte träffat eller hört från henne på flera dagar.
- Mum!! Where have you been?
- I am so sorry that I didn't call you but I've been in London.
- And you didn't bring me?
- No, sorry.
- Anyway, I'm hungry. Wanna make me food?
- Sure sweetheart.

Jag tänkte inte lägga ner onödig energi på att vara arg på mamma för att hon inte hade tagit med mig till London. Jag hade så jäkla mycket annat att tänka på, som vad som hände mellan mig och Harry. Det var som en av dom mest komplicerade gåtorna jag någonsin försökt lösa. Hur jag än vände och vred på det så fick jag aldrig fram ett vettigt svar. Det var ju inte så att jag inte kunde leva utan honom men det hade defenitivt inte varit lika roligt utan honom. Fattar ni problematiken? Mamma ropade innefrån och jag lydigt ditt, hon stod där med varmamackor på ett fat. Mina mungipor drogs upp automatiskt, det var min favorit mat. Jag högg in på en gång och mamma kollade nöjt på mig, hon kunde i alla fall inte oroa sig för att jag var anorektiker.
- So Ali, what have you been doing while I was away?
- Mostly hanging with the boys, Alyssa has also been in London.
- Really? Do you fancy one of them?
- Mum!!
- What I'm just asking.
- I don't know.
- Tell me.

Jag berättade om kyssarna under vår shopping dag och att vi kysstes idag med precis efter vi hade bestämt att vi skulle hålla det till en vänskaplig nivå. Dock höll jag det faktum att vi var ett par byxor ifrån att ha sex, vem sitter och berättar sånt för sin mamma liksom? Hon nickade under hela samtalet och gav inte mycket respons eller råd. Det gjorde mig helt ärligt frustrerad, mammor skulle ju alltid ge en råd och dom skulle alltid ha rätt. Det ända hon sa var.
- I know you will make the right thing.

Hur mycket hjälp var det till liksom? Mamma lämnade mig i köket och jag hörde hur hon gick upp för trappan, förmodligen för att sova. Jag tog ett sista bett av min macka och slängde den sedan på tallriken. Precis när jag skulle gå för att stänga av tvn sa kvinnan att det skulle vara pretty little liars marathon hela natten, jag visste redan då att det inte skulle bli mycket sömn. Jag satt som i trans i ett antal timmar.
- Haha Ali you need to stop sleeping like that, its not good for your back.

Jag lyfte på mitt ansikte så att det inte var mosat mot kudden och märkte att jag hade dreglat, mums poäng till Ali. Tvn var fortfarande på och jag kommer inte ihåg ett skvatt från natten, hur länge hade jag varit uppe egentligen?
- And Alyssa called like 10 minutes ago and she said she was coming over in 15 so I guess you have 5 minutes to get ready, GO!

Det klickade inte riktigt först men när jag hade hunnit analysera orden i hjärnan ett tag så blixtrade till och var på mitt rum inom ett kick. Suck on that Usain Bolt, jag var snabbare än dig. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, jag letade efter mobilen men insåg kort där efter att den fortfarande låg där nere. Jag kutade ner och möttes av Alyssa i trappan.
- HIII!!
- Hi, where you going somewhere?
- No just to get my phone, what should I wear.
- Beach clothes! I need a taning day.
- Fine by me!

Jag vände och drog löpet in till mitt rum, vad var det som hade hänt med mig och springa? Jag drog ut min bikini och satte på mig den, ett slappt linne och shorts till det sedan håret i en bulle. Där hade vi en strand brud, jag sprang runt lite i huset och hämtade handduk med mera. Sedan drog jag med Alyssa ut och vi promenerade mot stranden. Vi trevade runt och mer skuttade än att gå. Vi nådde våran destiantion och valde den ultimata platsen. Jag plockade ur handduken från tygväskan och slängde sedan iväg väskan och la ut handduken.
- How about a swim before?
- Sounds fine.

Vi gick tillsammans mot vattnet och doppade tårna. Det var svin kallt, vi sneglade på varandra och skakade på huvudet och vände om och gick raka vägen tillbaka till handdukarna. Alyssa kollade på sin mobil och jag hade gärna gjort samma sak men jag hade glömt den hemma. Jag plockade i stället upp två breezers och satt och smuttade på min.
- So fill me in, what have I missed?
- Well, I kissed Harry.
- What?! I thought it was you and Niall or you and Zayn.
- Well Niall kissed me first but it just didn't feel right and then later I kind of kissed Harry and I don't know what's going on between us.
- Omg, I've been gone like 3 days and I've missed all that. But what's the situation now? I mean between you and Harry.
- Friends I guess, I don't want to think about it.

Hon fnös och jag fortsatte att sola. Solen strålar verkligen stekte och det brändes lite här och var på kroppen. Jag kunde inte hålla mig längre utan kände mig tvungen att bada. Jag reste mig upp och inte en ända reaktion från Alyssa, antar att hon sover. Jag gick mot vattnet och tog några djupa andetag innan jag sprang i full fart ner mot vattnet. När vattnet sträckte upp till navlen så slängde jag mig i ett elegant dyk. Det kändes som att hela kroppen domnade bort på grund av den drastiska temperatur förändringen. Jag simmade mot ytan för att ta luft. Det var en sån annorlunda känsla, att stå med halva kroppen i iskallt vatten och andra delen i hetta. Jag gick långsamt upp och la mig ännu en gång på handduken. Precis när jag skulle fokusera på att sola så hörde jag några bekanta röster. Jag kikade försiktigt upp och såg Zayn, Louis och Liam. Great, jag hade ju inte alls planerat att undvika dom idag.

Yes, hade tänkt att göra ett cplångt kapitel och det blev ganska långt men min kompis bjöd över mig på tee och jag kan inte säga nej till det liksom. Även fast jag hatar tee, men jag känner mig mysig då typ. Japp weirdo.. Men kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 43:
Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre men fortsatte att kämpa emot. Om jag skulle somna nu skulle jag definitivt inte somna i kväll. Harry märkte det och började skratta lite lätt åt mig. Jag tog ett djupt andetag och satte mig sedan upp. Jag gnuggade mig i ögonen och ställde mig sedan upp. Jag sträckte fram handen till Harry och han tvekade en stund innan han tog tag i den. Jag tog på mig tröjan igen och Harry gjorde samma sak. Jag drog upp honom på fötterna, jag tog på mig tröjan igen och Harry gjorde samma sak. Jag förde stegen ner mot dörren. Harry följde lydsamt efter, duktig hund. Vi kom till hallen och jag började rota i nyckelskåpet.
- What are you doing?
- I'm looking for some keys.
- And why are you doing that?
- You'll see, put on your shoes meanwhile.

Till slut hittade jag nycklarna och vände mig om. Där stod Harry och kliade sig lätt i nacken, han såg helt nyvaken ut. Jag satte lätt in fötterna i ett par ballerinaskor och öppnade sedan dörren och när Harry hade gått ut så låste jag. Han stod brevid mig och var fortfarande förvirrad och jag tror att han helst hade stannat inne i sängen hela dagen och inte gjort något bara sovit typ. Jag gick mot vårt lilla garage och slängde upp dörren. Harry kikade in försiktigt medan jag gick mot cyklarna som stod där inne. Jag vände mig om och vinkade till honom att han skulle komma in. Jag tog den äldsta cyklen så att Harry fick den lite fräschare.
- Are we going to cycle?
- Yes.
- Why don't we take my car?
- Cause we need some air, what? You can cycle right?
- Pft ofcourse I can.

Jag såg på honom att han tvivlade och vi förde ut cyklarna. Så fort vi kom upp på gatan hoppade jag upp på cyklen och började sakta trampa. Jag vände mig om för att se hur det gick för Harry. Jodå lite halvt livrädd och skakig så var han några meter bakom mig. Han vinglade till en gång i minuten och jag fann detta otroligt underhållande. Jag stannade och väntade på Harry, till slut körde han upp vid min sida men han stannade inte. Jag hoppade upp och kom snabbt i kapp honom. Han var totalt fokuserad på att trampa och samtidigt hålla ett stadigt grepp i styret.
- So where are we going?
- The beach maybe?
- But we haven't got any bathing things with us.
- We can just sit on the beach and watch the sunset?
- Sounds great.

Jag gjorde en hastig högersväng och Harry hängde efter, han hade redan förbättrat sin cykling. Man såg sjön här ifrån och jag ökade farten. Plötsligt for Harry förbi mig men han bromsar in för sent och hinner inte stanna innan cyklen av sig själv tvärbromsar och han flyger rakt fram, dock landar han mjukt i sanden. Jag ska inte ljuga, det såg förjäkla roligt ut men jag gjorde mitt bästa för att hålla skrattet inne. Jag hoppar av cyklen och springer fram till honom.
- Are you ok?
- I will never ride a bike ever again.
- Haha, it went fine you just need to keep in mind that its almost impossible to cycle on sand.
- Thank you for telling me that earlier.

Jag skrattade lite och jag fick the evil eye av honom vilket bara fick mig att skratta mer. Jag hjälpte honom upp och han borstade av sig sanden. Vi förde sedan cyklarna längs med den korta stranden och satte oss en bit ner på stranden. Jag älskade värme och speciellt att bada i hav, ännu en anledning till att jag ville bort från Bradford, ja listan var lång. Vi slog oss ner på sanden och kollade ut över sjön. Det var inte många människor kvar endast några få barnfamiljer.
- Its beautiful here.
- Are you kiddning me? Whole Bradford is a dump, I can't wait to get away from here.
- Really? Where are you going?
- Austrailia maybe.

Jag fortsatte att stirra ut över vattnet. Jag blundade lätt och försökte fånga dom sista solstrålarna. Plötsligt skymdes solen och jag öppnade försiktigt ena ögat. Där stod två okända tjejer och släppte inte Harry med blicken. Jag petade på honom diskret och han öppnade ögonen och såg då också tjejerna. Han ställde sig upp och hälsade på dom.
- Omg, Harry.. Can we get a picture?
- Sure thing babe, Ali can you please take it?
- Ofcourse.
Jag backade en aning och knäppte sedan ett foto, ett jag var riktigt stolt över faktiskt. Jag gav tillbaka kameran och var på väg att sätta mig ner då tjejerna frågade.
- Wait, can we have a picture with you to?
- What? Why?
- Cause you're hagning with Harry Styles and well I'm asuming that you're A from Nialls tweet.
- All thats true but I'm sorry no picture.
- Its okey.

Tjejerna gick iväg och gjorde sitt bästa för att kväva deras skrik. Jag fnittrade lite och Harry kollade på mig och log. Varför var han tvungen att le hela tiden?

Slängde ihop detta och nu ska jag träffa några vänner, japp jag har faktiskt ett liv. Jag fick en kommentar om att dom ska hitta på mer att göra och det tycker jag med men ge gärna tips på vad dom kan göra. Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 42:
Det fanns mat kvar på både min och Harrys tallrik men det ville Niall ändra på, han tog både våra tallrikar och lassade över maten till hans egna. Hur kunde han äta så mycket men ändå vara så smal? En del har la tur. Harry fortsatte att skicka blickar i min riktning och jag gjorde mitt bästa för att ignorera dom.
- What Niall? Aren't you going to eat more?
- No, I'll eat in a hour again soooo.. But it was really tasty, thanks!
- Are you serious? Are you going to eat again?
- Yeah, I'm meeting up with my parents for dinner.

Jag kollade på Niall med ögonen helt vidöppna. Han åt ju så att han hade en till människa inomsig. Jag skrattade lätt och började duka av, killarna satt kvar medan jag sköljde av min tallrik och satte ner dom i diskmaskinen. Jag hörde hur två stolar drogs ut, jag vände mig om och såg hur Harry samlade ihop tallrikarna och glasen medan Niall var på väg mot dörren. Skulle han seriöst lämna mig här ensam med Harry? Jag trippade förbi Harry och nästintill attackerade Niall.
- Are you leaving?
- Yeah, I have to shower before dinner with my parents.
- Oh okay, have fun.

Jag gick tillbaka till köket och mötte Harry, en smäll hördes och Niall hade gått. En pinsamtystnad la sig över rummet och vi stod där i tystnad medan vi sköljde av tallrikar och glas och satte dom i diskmaskinen. Jag ville så gärna bryta tystnaden men visste inte vad jag skulle säga, det var ju trots allt Harry som hade sagt att han ville prata med mig.
- Ali, about yesterday.
- Yeah?
- The kiss or I mean the kisses.
- What about them?
- Did you feel anything special?

Den frågan hade jag mer än gärna undvikit. Jag visste ju inte själv.. Just då kändes det ju som en riktigt bra ide men nu efter när jag hade analyserat så kändes det ju inte lika bra.
- I don't know really, at the moment it felt great but when I came home I started to think. What did you feel?
- It felt as the most amazing thing ever, I just wanted more. What did you think about when you came home?
- Oh.. Well, I was thinking about what will happend if we move it to another level, I don't want to be the girl that lives from her boyfriends fame. I just skiped like 5 months to the future.
- Wait, boyfriend? I was just three kisses?
- Yes I know, I'm never like that othervise.
- But do you like want to be friends with benefits until we know what's going on.
- Are you for real Harry?
- Haha no, come over here.

Han drog skrattandes in mig i en kram, det kändes tryggt. Hans muskolösa armar runt lilla mig. Mina händer vilade på hans bringa. Vi avslutade kramen och stod bara där ett tag och kollade in i varandras ögon. Det fanns något speciellt i hans blick, det tindrade till då och då. Det var något jag aldrig hade sett innan men det var så vackert. Hans ögon påminde mig om en äng, om man kunde drunkna i en äng så gjorde ja det. Plötsligt tog han tag i mitt huvud och bildade en perfekt placerad kyss. Jag kunde inte hjälpa det, jag ville ha mer och det var nu. Vi la ifrån oss det vi höll i och jag drog med honom upp för trappan. Vi fumlade in på mitt rum och våra tungor förde fortfarande den där speciella dansen. Jag avbröt kyssen och drog av mig tröjan, han kollade på mig och svalde hårt. En stunds av tvekan sköljde över min kropp men upphörde snabbt då Harry drog av sig sin egna tröja. Han tog tag i mig och förde mig närmre, det var inte kyssar längre utan nu var det grovt hångel. Våra tungor fördes fram och tillbaka. Vi ramlade ner på sängen och jag började knäppa upp hans skärp medan han  gjorde sitt bästa för att dra av mig byxorna. Varför hade jag valt just idag för att ha dom tightaste byxorna jag ägde? Jag var tvungen att avbryta allt för att ställa mig upp och dra och slita i byxorna. Men dom satt som lim, dom ville ingenstan. Jag bröt ihop i ett skratt och Harry stämde in, jag slängde mig i sängen och landade brevid Harry. Han la sig på sidan och stirrade rakt in i mina ögon. Det kändes inte som vanlig ögonkontakt utan mer som att han kollade mig rätt in i själen. Jag pussade han lätt på nästippen och han log. Dom där speciella skrattgroparna uppenbarade sig och jag kände mig otroligt lycklig. Även fast vi gjort allt tusen gånger mer komplicerat genom att ens försöka att ha sex så kändes det så otroligt bra. Jag kanske borde vara tacksam för att jag inte fick av mig jeansen men just nu så ville jag inget annat än att klippa sönder dom.

Ett litet hastigt och lustigt kapitel. Ni som kommenterade kan vara lugna, det jag har planerat för Ali och Harry är lite av en bergodalbana. Haha nej okej jag har inte planerat ett skit! Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 41:
Jag vaknade upp med en tanke, det var bara 1 vecka kvar till skolan skulle börja. Visst det skulle bli jätte roligt att träffa alla kompisar igen men vad skulle hända med killarna? Det är ju knappast så att dom skulle sitta i Bradford och inte göra något. Jag log kvar i sängen och funderade på allt mellan himmel och jord. Det sista som ploppade upp i min hjärna var det faktum att jag hade kysst Harry igår. Inte en gång, inte två gånger utan tre gånger. Jag blev besviken på mig själv, det skulle bara komplicera min vänskap med killarna. Jag ville inte vara i ett förhållande och verkligen inte i en känd person. Jag skulle aldrig klara av att synas i tidningar och ständigt ha rykten som cirkulerade runt. Jag bestämde mig för att det bara var tre oskyldiga vänskaps kyssar. Jag tog upp mobilen och anslöt mig till omvärlden. Ett sms från Niall uppenbarade sig: Hi, had a nice day with Harry? Wanna meet up today?  Jag tvekade på vad jag skulle svara, skulle jag säga att vi kysstes eller skulle jag hålla det inom mig? Vad skulle Harry säga om jag berättade för Niall? Det var kaos i min hjärna men jag bestämde mig för att hålla det som en hemlighet tills jag hade pratat med Harry, jag svarade: Hello there, yeah it was fine. Yeah, come to my place as soon as possible!  Jag la ifrån mig mobilen och hoppade snabbt in i duschen, en snabbis stod på schemat. Jag duschade på endast 10 minuter, måste vara något sorts rekord för mig. Jag satte upp håret i en turban och tog snabbt på mig en tröja och tråklade i mig dom otroligt tighta jeansen, hade jag fått större lår? Jag satte på mig lite smycken och fönade håret. Sedan satte jag upp det i en hög hästsvans. Jag älskade att klä mig på det sättet jag ville själv, det var en av dom anledningarna till att jag hatar att gå i skolan i england, dom fula skoluniformerna. Jag hade jämt gjort mitt bästa för att göra den lite speciell men varje gång jag hade ändrat bara det minsta på uniformen hade jag blivit skickad till rektorn. Det knackade på dörren och jag flög ner för trappan och öppnade glatt. Där stod Niall och han omfamnade mig. När jag hade kramat färdigt honom märkte jag att han inte var ensam, bakom Niall stod Harry. Om jag ska vara helt ärlig hade jag sett fram emot en dag med bara Niall och på något sätt försökt ignorera Harry. Det var så töntigt för uppenbarligen var det inget mellan oss. Han log stort och kramde mig. Han var som vanligt, han hade alltså glömt bort allting med kyssen och det bekräftade bara för mig att den inte betydde något.
- So what are we going to do?
- First, we can cook lunch cause I am a hungry beast.
- Typical Niall.

Vi gick gemensamt till köket och jag satte på ungnen samtidigt som jag tog fram pommes och kycklingfilé, jag höll upp maten och dom nickade gillandes. Harry gick mot spisen och började med att krydda kyckligen och stekte den. När ungen hade värmt upp satte jag in pommesen och satte igång äggklockan. Jag satte mig sedan brevid Niall som pillade på sin mobil.
- What are you doing?
- Just looking at twitter.
- I wanna take pics!

Vi flyttade närmre varnadra och bilderna började seriösa med fina leenden men gick snabbt till oseriösa med dubbelhakor och duckface. Vi tog sedan några smygbilder på Harry när han stod vid spisen och slavade. Jag tog Nialls mobil och gick in på twitter och tryckte upp en ny tweet och skrev: There we go, he finally found his right place -A  sedan la jag in bilden på Harry i tweeten och skickade iväg. Jag la ner Nialls mobil och gick för att kolla till hur det var i ungen. Jag öppnade och all värme slog mot mig ansikte, jag lyckades jämt med det.
- Ali we have to talk.
- About what?
- About yesterday.
- Ehm okay? What about yesterday.
- No not here, later.

jag rykte på axlarna och återgick till att röra runt pommesen. Varför ville han snacka? Kyssarna betydde ju inget. Vi hade väl blivit insiprerade av filmen och vi både hade kännt oss ensamma och då händer grejer som man inte alltid är stolt över. Jag fattade inte riktigt varför han ville snacka, hade jag gjort något igår? För jag var helt hundra på att det inte hade med kyssarna att göra.

MYYYYYYYYYYYCKET text i detta kapitel och just nu är jag så in i helvetes seg. Det är ju söndag liksom, då är man jämt seg. Förlåt som stavningen är ett anus men jag orkar inget idag typ.

I should've kissed you


Kapitel 40:
Jag hade aldrig sett en kille shoppa som Harry gjorde. Under ett tag av shopping rundan hade jag funderat på om han var gay.. Don't judge me. Det var han som drog runt mig i affärer och han hade dubbelt så många kassar som mig och han tröttnade aldrig. När jag hade föreslagit en fika hade han pront sagt nej och att man inte kunde missa några shopping minuter. Vem var han egentligen? Till slut hade jag övertalat honom om att vi skulle ta en paus och gå på bio. Man såg hur negativ han var till hela ideen, jag fick honom att välja film så att han inte kunde skylla på mig när han gnällde på att filmen sög. Jag var därför förvånad över att han hade kollat hela 10 minuter på filmen utan att klaga en ända gång. Jag såg hur han sneglade över till mig då och då när det blev intimt i filmen och jag log glatt. Jag gillade det på något sätt, att ha hans uppmärksamhet. Jag vet inte varför men jag gillade att umgås med honom och att han trodde att han var diskret när det kom till att avguda mig. Haha nej men han var verkligen charmig och flörtig. Ingen kille som jag ens skulle ge en blick i vanliga fall, men det var något som gjorde Harry speciell. Helt lost i mina tankar så märkte jag inte när Harry pratade med mig och jag kom tillbaka till jorden då Harry petade mig på kinden.
- Yeah, what did you say?
- Wow welcome back to earth.
- Hehe yeah.
- Well I was asking what you thought about the film?
- I like it, its funny but at the same time romantic.
- I love this movie, but don't tell anyone that!
- No worries.

Vi båda vände tillbaka till bioduken. Jag kollade sedan runt i biografen och den var ganska tom. Dom ända gästerna var medelålderspar som satt och höll om varandra. Jag kände mig så ensam, det kom helt plötsligt då och då. Jag ville bara krypa ihop i fosterställning och gråta en skvätt. När jag vände tillbaka blicken till Harry så satt han helt inne i filmen. Jag lutade diskret huvudet mot Harrys axel och han förde armen bakom mig och höll om mig. Ibland var han en riktig toppen kille.
- Hey Harry.
- Yeah?
- Do you ever feel like really alone? Like you are the only one in the whole wide world. No one that gets you?
- Yeah sometimes.
- This is one of thoose moments for me.
- Don't feel like that, you're not alone. You've got me.

Han borrade in sin näsa i min hjässa. Jag fick hjärnsläpp och allt blev liksom lite suddigt. Jag var därför inte ansvarig för det som hände.
- Harry?
- Yes?
- Let me try something.

Jag förde mina läppar mot hans och han var i början lite chockad, jag förde bort mina läppar och sökte efter en reaktion i hans ögon. Men inget där.
- I'm so sorry, I don't know why I did that.
- Ali. I liked it.

Han drog mitt huvud närmre hans och våra tungor dansade mot varandra. Det var inget grov hångel utan mer en romantisk kyss. Han naffsade lätt på min läpp, han gjorde verkligen allt rätt. Jag avslutade kyssen och log ett brett leende mot honom och planterade sedan huvudet på hans axel ännu en gång. Han höll om mig på ett annat sätt nu, jag kunde inte avgöra om det var bättre eller sämre. Som sagt det var hjärnsläpp i hjärnan. Eftertexterna började rulla men jag hade inte kraft till att resa mig upp och det verkade det inte som att Harry hade heller för vi satt kvar. Ända tills en vakt kom och sa till oss att det var dags att gå. Motvilligt plockade vi ihop våra kassar och gick ut. Temperaturen var verkligen inte lika hög som tidigare idag och solen hade gått ner. Vi började gemensamt promenera mot parkeringshuset där bilen stod parkerad. Vi varierade från att gå och hålla om varandra till att gå och skämtsamt putta till varandra. Jag visste inte riktigt vad det var vi höll på med men det var var helt okej för mig. Vi hoppade in i bilen och sjöng med till låtarna som spelades. När vi nådde mitt hus så klev han som den gentleman han är och följde mig till dörren. Han lutade sig framåt och planterade en puss på mina läppar. Det kändes så fel men samtidigt så rätt. Jag log och låste snabbt upp sedan stängde igen dörren med en smäll. Leendet var som klistrat på mitt ansikte och gick inte att sudda ut. Jag slet av mig mina kläder och gick o la mig. Det blev en tidigkväll men det var så skönt att bara ligga och inte göra något.

DÄÄR kom andra kapitlet. Nu väntar ett skype samtal med lite goa killar. Jag har förövrigt lyckats skrapa ihop hela 40 kapitel på inte alls lång tid, lite stolt är jag faktiskt. Förresten så får ni som vanligt, mer än gärna kommentera!

I should've kissed you


Kapitel 39:
Bordet var som rensat, det såg verkligen ut som att en björn hade kommit och demolerat all mat. Vi kollade otåligt på varandra och Niall trummade på bordet. Zayn öppnade munnen men ångrade sig.
- Soooooo.. What are you guys doing today?
- I guess we are all busy in diffirent ways.
- Really, what are you going to do?
- Well I'm meeting my family and Louis is also doing that. Liam is going to see Danielle and Zayn has a little date, I don't know what Harry is doing thoo.
- So its hanging on you Harry, am I going to be all alone today or will I have you?
- For you'll do anything!

Han blinkade med ena ögat och jag log stort. Det var något med den killen alltså, så där farligt charmig. Jag tog tag i situationen och började plocka undan tallrikarna. Jag kände en hand på min axel och när jag tittade upp stod Zayn där.
- Let me and the boys handle that, thank you for the amazing breakfast.
- You're welcome but I didn't do it all, Harry helped!
- Really? Harry?
- Yes sir, but I'll put on some clothes.

Jag lämnade killarna där nere och gick upp förtrappan och in på Nialls och Liams rum, så fort dörren var stängd så slängde jag av mig t-shirten och skulle precis ta på mig min tjocktröja som var en aning fuktig då dörren öppnades. Hade ingen i detta hushåll lärt sig att knacka? Jag vände mig snabbt om och där stod Harry och visade inget intresse att vända sig om. Jag gjorde mitt bästa för att täcka mina mest privata delar men det var ju trots allt inget han inte hade sett innan.
- Sorry I was just wondering what you want to do today?
- First of all I want to change in privacy and then maybe a day in the town? I need to get my shopping on.
- The first thing is okay and well the second thing is also okay, you have to help me find som clothes!
- Sure!

Han tog en sista blick innan han försvann och jag slank i mina halvblöta kläder. Exakt när jag öppnade dörren för att gå ut från rummet öppnades dörren till Harrys och Louis rum och ut kom Harry, han kom närmre och jag kunde känna hans perfym. Mums killperfym var nog det bästa.
- Ready to hit the town?
- Not really, I have to go home amd change clothes first.
- So first stop is your house, I can deal with that. As long as I get to see the house, not just the hallway.
- We got our selfs a deal.

Vi gick gemensamt ner för trappan och fann resten av killarna framför tv. Dom visade inget som helst tecken på att ens vilja dela några ord så vi gick bara förbi dom. Jag samlade snabbt ihop mina grejer och gick ut till bilen där Harry satt och väntade. Jag hoppade smidigt in och vi åkte i väg. Det var ganska tyst i bilen på väg till mig, i sånna lägen var jag otroligt glad över att Bradford var en ganska liten håla. Vi kom snabbt fram till mig och jag låste upp. Ingen mamma hemma nu heller men det var inget jag tänkte på utan jag sprang snabbt upp för trappan med Harry hackihäl.
- So this is my room, this is where the magic happens.
- You just had to say that right?
- I've watched way to much MTV cribs.
- Yeah you have, I'll wait outside for you while you change.
- Awesome.

Han gick ut och jag började rota i garderoben. Någon gång skulle jag städa den, men inte nu. Jag letade och letade men till slut hittade jag ett par ljusblå shorts och en beige/rosa t-shirt. För att spetsa upp outfiten lite så satte jag på ett stort halsband. Jag kammade igenom håret några gånger och tog två sprut med perfym. Eftersom Harry luktade gott ville jag också göra det! Jag kollade en sista gång i speglen och tvekade lite innan jag kutade ner för trappan och bråttades lite låset sedan hoppade jag in i Harrys bil.
- Ready?
- Allways ready.
- Then lets go, we've got some serious shopping to do.

Jag vet att jag LOVADE 2 inlägg idag och jag ska inte svika er!! Men det hjälper om ni kommenterar!

I should've kissed you

Kapitel 38:
I woke up by the sun shining straight in to my eyes, it is the worst way to wake up. I glanced over att Louis and he was still asleep. I slowly pulled the blankets of and stood up to get some boxers. I putted them on and tried to sneak out from the room without waking Louis up. I succeded. I went down the stairs and enterned the kitchen. At mornings my first thought was about breakfast. I can not live without breakfast. When I reached the kitchen I wasn't alone. There was Ali.
Ali's P.O.V

Jag vaknade och gnuggade mig i ögonen. Solen sken in genom fönstret och jag klev snabbt upp och drog ner rullgardinen. Det var ingen mening med att försöka somna om, för första gången på riktigt länge var jag inte trött när jag vaknade. Grattis till mig liksom, det kanske kom med åren. Jag tog av mig mjukisbyxorna men behöll den förstora t-shirten. Sedan gick jag ner för trappan och försökte undvika att det skulle knaka. När jag kom ner såg jag en sovande Liam på soffan, jag gick fram och skulle lägga en filt över honom då hans ögon plötsligt öppnades. Jag ska inte ljuga, jag blev livrädd. Han log ett tröttleende och gick sedan upp för trappan. Jag var alltså den ända vakna, som var pigg nog att gå upp i alla fall. Jag gick mot köket och tog fram recept på pannkakor på mobilen. Killarna skulle få sig en trevlig överraskning. Jag hade lagt ner alla ingredienser när jag hörde att det knakade i trappan. Paranoid som jag är tog jag tag i stekpannan så om det skulle vara någon mördare kunde jag skydda mig med den. Jag släppte genast stekpannan då jag såg att det var Harry. Han såg helt död ut, hans hår stod åt alla håll och kanter och jag kunde skymta påsar under hans ögon. En annan sak som var omöjlig att missa var att han stod där i inget annat än kallsonger, men det var mer än okej för mig. Jag kunde kolla på den magen varje dag i veckan. Han log ett nyvaket leende och trevade över med blicken till min pannkaksdeg.
- Are you making us breakfast?
- Yeah, I've decied to make pancakes and its almost done.
- Let me help. And by the way, you should borrow my clothes more often.
- Do I dress in them better than you?
- Its a close call.

Han tog tag i skålen och var bara några centimeter från att börja hälla då jag tog tag i skålen och hindrade honom. Jag ställde ner den igen och han gav mig ett förvånat uttryck.
- I said I'm almost done, I have to put in the last secret ingrediens.
- What is it?
- If I tell you, I'll have to kill you.
- You already do..
- What?
- Nothing, do your thing and I'll look away.

Jag hörde inte var Harry hade sagt och det störde mig. Jag tog fram vaniljsockret och hällde generöst i några teskedar. Jag blandade effektivt och kände hur Harry smög upp bakom mig. Jag kollade bak och han gjorde sitt bästa för att vända sig om igen så att jag inte skulle märka att han hade kollat. Jag samlade mig och tog tag i en kniv, det var dags för payback från överraskningsfesten. Jag vände mig om och höll kniven stadigt i handen. Jag gick mot honom och viskade så läskigt jag kunde i hans öra.
- I saw you looking and I think you know what I have to do now.
- No I promise I didn't see what it was.
- I can't take that risk.

Han vände sig om och såg mig stå där helt seriöst med en kniv i handen. Jag höjde kniven och började gå mot honom. För varje steg jag tog så backade han ett. Han såg verkligen helt livrädd ut, som att han var berädd att ta farväl. Jag stannade upp och gav ifrån mig ett ondskefullt skratt. Han fortsatte att grina illa och höll blicken fokuserad på kniven. Jag tog ett steg närmre honom och när han skulle ta ett han med så stötte han i mot bordet. Jag log så där som mödare i skräckfilmer gör och tog snabba steg mot honom. Han var riktigt nära tårar och det såg man, jag kunde inte hålla mig och började skratta och återgick till mina pannkakor.
- Hey, what the fuck was that?! Did you actually plan to kill me?!
- Its called payback and its also a bitch. Come help me with the pancakes!
- Jeez.

Han ställde sig brevid mig och tog tag i skålen. Precis innan han hällde gav han mig en frågande blick och jag nickade. Han hällde sedan i smeten och den första pannkakan gräddades. Denna rutinen gick om och om igen och till slut var alla färdiga. Under tiden då Harry hade gräddat pannkakorna så hade jag skärt upp lite bär och dukat fram bröd, juice, yoghurt och sirap. Detta var fan hotellfrukost. Harry ställde fram pannkakorna och vi skådade vårat mästerverk sedan gav vi varandra en highfive. Han kollade på mig med den där speciella blicken och jag gjorde mitt bästa för att undvika den.
- Now to the fun, how do we wake up the others?
- I have an idea.

Vi tog fram grytlock och träslevar sedan gick vi upp för trappan och ställde oss vid varsin dörr. Vi räkande tyst till tre och jag sprang in till Niall och Liam medan Harry sprang in till Louis, stackars Zayn fick inget uppväckande. Jag sprang in och slog hårt på grytlocket med träsleven samtidigt som jag gjorde en version av opera. Dom vaknade med ett ryck och höll instintivt för öronen. Nu när dom var vakna så sprang jag över till Zayn och gjorde samma sak, men där kom nästan ingen reaktion. Alla möjliga tankar började åka runt i mitt huvud. Var han död? Varför vaknade han inte? Jag gick fram till honom och satte mig på sängkanten samtidigt som jag letade efter puls. Precis när jag började freaka ut för att jag inte hittade någon så tog hans hand tag i min. Av ren reflex så skrek jag, ett såntdär skrik som var öronbedövande. Zayn släppte snabbt min hand och andvände båda för att täcka öronen. Jag slutade inte skrika förens Harry stod i dörröppningen med ett ondskefullt leende.
- Haha, that was priceless.
- Wait what, did you plan this?
- Yeah after I woke Louis up I went in here and Zayn was already awake and we decied to do a prank on you. And you totally bought it, you know what they say about payback..
- Augh screw you.

Jag slog leksamt till Zayn lätt på huvudet och gjorde det samma med Harry när jag passerade honom i dörröppningen.
- Breakfast is served guys!

Jag sprang sedan ner för trappan och brydde mig denna gången inte om ifall det knakade eller inte. Kort där efter hördes ivriga steg i trappan och en efter en kom killarna ner och kollade gillandes på bordet. 
Kan medela att jag hör dunkmusik ifrån stan som ligger kanske 3 km från mig. RÖÖÖÖJ! Nej men blir sur när jag vet att några av killarna är på fest i kväll och på ett ställe jag har viljat gå till också för den delen. Bajs, anus och kaktus. Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 37:
Killarna fortsatte att leka leken om och om igen. Jag hade i alla fall fått fart på dom. Niall lyste med sin frånvaro så när killarna skulle börja om ny omgång gick jag upp för trappan och knackade på alla dörrar jag såg. En svag röst hördes ifrån rummet rakt framför mig.
- Erhm, yes?
Jag öppnade dörren och klev in i rummet. Niall stod där spritt språngande naken. Jag blev helt tagen och kunde inte vända bort blicken. Därför tog jag tag i kudden som låg nära mig och kastade den mot Niall och han tog emot den och täckte sina privata delar.
- What the fuck Niall?!
- I never said come in and besides I thought it was one of the boys.
- This brother thing is getting really weird!

Jag vände mig om och hörde hur han letade efter något. Jag hörde hur han harklade sig och vände mig sakta och osäkert igen. Denna gången  hade han i alla fall kallsonger på sig, jag suckade av lättnad. Jag såg på hela han att det var något fel. Jag satte mig i sängen och klappade brevid mig och han satte sig ner med en duns. Vi lutade oss mot några av dom många kuddarna.
- The best thing about being like your sister is that I can tell when something is wrong.
- Yeah..
- So do you want to talk about it?
- Not really, lets just lay here and forget the world.

Jag lutade försiktigt huvudet på hans axel och jag kunde nästan höra hur han log och strax efter började han pilla i mitt hår. Det var verkligen det bästa som fanns. Jag blundade och Nialls vackra sångröst fyllde rummet. Det var verkligen det bästa sättet att somna på.
Zayn's P.O.V

Ali left but we kept playing the game she tought us. The sentences we thought were normal were actually really weird if you think about it. After playing the game a while we got quite bored and started a discussion about sweets. The favorites were the sour ones. Yeah great info, right? It felt to quiet without Niall and Ali but I really didn't want to  bother them. I didn't know what was going on between them but I honestly think that Harry and Ali fit better togheter, thats why I made her kiss him. And I know that Harry thinks she is one of the hottest girls he've ever seen, you have to help a bro. I guess thats me, wingman numbero uno.
- Someone wanna see where Niall and Ali went?
- Yeah lets go look for them.

We all went upstairs and went straight to Liam and Niall's room and opened the door slowly and quiet. There they were, they looked so cute together. But not cute like a couple cute just cute. I quickly snaped a picture. All the sudden Harry closed the door and we all looked at him and he didn't say anything just went straight to his room.
- Well goodnight I guess.
- Yeah goodnight.

I went in to my room and throwed myself on the bed. I looked at the photo and decied to post it to twitter.
Harry's P.O.V

When the door opened and I saw Niall lay there with Ali. I just couldn't handle myself. A horrible feeling came and that feeling is called jealousy and its the ugliest thing ever. They actually looked so cute togheter that I was close to throw up. I had to no something so I slamed the door and then walked away. I went in to my room and I felt like an emotional wreck. What was wrong with me? I'm so used to allways get the girls as soon as I say hi but this wasn't the case and it bothered me. I laid in the bed looking in to my phone when Louis entered the room. He gave me a look that basicly said ¨you need to man up¨ after that I didn't look at him. I went on to twitter and saw that Zayn had tweeted, I read the tweet and saw the photo. I went with a feeling and threw the phone away and then crawled under the covers and closed my eyes. Why was I acting so weird?! I hate being like this.

Detta kapitel blev väldigt rörigt och jag är mer sovandes är vaken just nu. Sedan ska jag även vara barnvakt i morgon så måste upp tidigt. Eller fuck it hon ska komma vid 10 då går jag upp 10. Kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 36:
Ali's P.O.V

Kläderna Harry hade gett mig var alldeles för stora och byxorna hängde, dock täckte t-shirten mitt häng. Jag satte upp håret i en turban och vek upp byxorna där nere. Jag tassade sedan ner för trappan och fann alla sitta i soffan. Niall satt och hackade tänder medan dom andra var helt fokuserade i tvn. Jag satte mig mellan Louis och Liam och gjorde precis som dom, stirrade in i tvn. Efter en stund gick Niall upp för trappan och stannade i hälften och gav mig en blick. Jag orkade inte bry mig utan viftade lite på handen och han fortsatte sedan upp. På tvn visades något gammalt avsnitt av någon urdålig dåkusopa. Jag började peta Louis på kinden med jämna mellan rum. När jag var påväg att peta honom för elfte gången, ja jag höll räkningen. Så tog bet han på mitt finger. Utan att jag hade märkt det hade han vänt på huvudet och bet nu på mitt finger.
- Aouch, fuck you Louis!
- Thats what you get for pokeing on me.
- I have to do something, this thing sucks!

Mummel hördes från alla håll och kanter men ingen tog tag i saken. Med ett hopp hamnade jag återigen på fötterna och gick fram till tvn och stängde av den. Inte en ända reaktion, vad var detta för tråkiga killar? Jag stod där ett tag och kollade på dom och dom kollade på mig. Jag fick sedan en impuls och följde den, jag gick fram till Zayn och satte mig i hans knä samtidigt som jag visade i hans öra.
- Chineese chicken said chicken chineese soup.

Han kollade på mig med en annan blick nu i alla fall.
- Come on.
- What should I do?
- You should whisper it to the person to your left and if you don't know who it is, its Liam.
- Okaaay.

Zayn lutade sig närmre och Liam blev mer och mer förvirrad för varje ord. När Zayn var klar såg han nöjd ut och Liam förvirrad. Det var som att dom hade bytt blick med varandra.
- Now what?
- Now Liam will whisper to Louis and after that Louis will whisper to Harry and then Harry will say it out loud and then we'll see if its the same as the begging.
- This is a weird and stupid game.
- What ever just do it.

Liam gjorde som jag sa och viskade till Louis som började små fnittra. Han lutade sig närmre Harry som lyssnade med idel öra. Han blev total chockad och satt med öppen mun ett tag. När Louis hade viskat klart uppenbarade sig ett litet leende på hans läppar.
- So Harry, what did I say.
- Harry you're so fit I want to lick your dick.
- WHAT?
- Yes that what Lou said.

Jag kollade på Louis som bara skakade på huvudet och såg oskyldig ut, sedan kollade jag på Liam som såg sårad ut att jag ens hade kollat på honom. Jag trevade över med blicken till Zayn och han satt där helt neutral. Seriöst dom kunde inte ens leka en lek utan att göra det till något snuskigt.
- You're impossible. I said: Chineese chicken said chicken chineese soup.
- Yeah right. I want to play again!!
- Okay whisper a sentence to Zayn and do the same again.

Louis ställde sig upp och jag satte mig brevid Harry. Han kollade inte på mig på samma sätt längre utan med lust i blicken. Trodde han seriöst att jag hade sagt det? Han fortsatte att kolla på mig när Liam sträckte sig för att viska i hans öra. Han log gillandes och närmade sig sedan mitt. Hans röst var rispig och hans andetag kittlades. Innan han ens hade hunnit säga första ordet så drog jag bort örat och skrattade.
- What, did I do something?
- No its just tickled.
- Oh, come over here so I can whisper.

Jag närmade mig sakta och försökte hålla mig för skratt när han viskade i mitt öra. Hans andetag gav inte bara skratt attacker utan även rysningar. Jag blev glad och samtidigt frustrerad över det Harry viskade. När han var klar och backade undan bet han sig i läppen och försökte förhindra ett leende. Alla kollade på mig och sakta öppnade jag munnen.
- I don't want to say.
- Come on, you have to!
- Okay okay, it was: Damn Harry, you're so sexy and hot I wanna play with you in a spot kisses and hugs Ali x.
- Correct! Its unbeliveble!
- Why the fuck did you put x in the end?
- It sounded better that way.

Jag skakade på huvudet och suckade tyst. Varför hade jag lärt dom denna leken?

Tvingade mig själv att skriva lite innan min träning. Hoppas you like it and please kommentera.

I should've kissed you


Kapitel 35:
Ali's P.O.V

Med osäkra steg närmrade jag mig honom. Jag försökte komma på något bra att säga som skulle 'bryta isen' men det var helt tomt i hjärnan. Jag tog det sista steget, han hade uppenbarligen inte märkt mig än. Jag harklade tyst.
- Hi..
- Oh hi, when did you get here?
- Just now.
- Oh okay.

Niall såg nästan rädd ut, som att jag skulle göra honom illa. Jag gjorde mitt bästa för att visa glädje men jag visste inte vad det var som var med mig. Niall var mer som en bror. En kompis som jag inte skulle kunna leva utan, det kanske låter konstigt i och med att vi kännt varandra i ca 1 vecka men det var verkligen så. Han fick mig att bli glad när jag ville gråta och han visste exakt vad han skulle göra. Han kände till mina brister och jag kände till hans. Jag ville verkligen inte förstöra detta på grund av en kyss.
- So Ali about the kiss. I don't know what I was thinking, I didn't know what I felt for you and I had to get it out of my system. And that drunkcall.. I wasn't that drunk.
- I'm going to be totally honest. The way I look at you is the way I would look at my own brother. But I don't know how I feel for you cause when you kissed me my heart said yes but my brain said no, thats why I stood there like a dead person. I know it might sound stupid and weird but its the way it is.
- Okay lets do like this, we'll kiss eachother again and we'll feel if it is something there?
- Bring it on.

Det kändes så bra att se honom le och byta ut den där ledsna minen. Hans läppar närmade mina och denna gången var jag berädd. Det spelade ingen roll hur konstigt det skulle kännas, jag skulle ge honom en riktig kyss. Hans läppar träffade mina och våra tungor brottades lite med varandra. Jag kände hur han log och omedelbart drogs mina mungipor ut dom med. Sedan bröt vi båda två ut i skratt.
- Okaaaay. I think we are more brother and sister material?
- Yeah! Wow that was so weird!
- Yes, it really felt like I was kissing my brother.
- You were good thoo.
- At what?
- Kissing.
- Aw you to!

Han var verkligen en bra kyssare men det kändes bara så enormt fel. Jag kramade om honom och det kändes som en lättnad. Som en sten som hade lyfts från mina axlar. Båda två var nu helt säkra på att det inte var något mellan oss förutom riktigt bra kompisar.
- Did the boys notice our kiss before?
- No I don't think so, where are they by the way?
- They got cold and went inside, maybe we should join them?
- Yeah, I forgot my keys here. Thats actually why I came by.
- But stay, you can sleep here and you can borrow some sweatpants and a shirt from me.
- That sounds lovely.

Vi gick i armkrok in mot huset igen. När vi kom innan för dörren insåg vi hur blöta vi var då det bokstavligt talat blev pölar runt oss.
- Ey Zayn, bring us two towels please!

Man hörde lite små tjafs inne i huset och till slut kom Harry med trötta steg mot oss med två handukar. När han såg oss sken han upp lite och sträckte gladeligen över handdukarna. Jag virade snabbt in mig i handuken och huttrade. Harry drog in mig i hans famn och värmde mig. Jag blev minst sagt förvånad, jag förväntade mig detta av Niall men inte av Harry. Jag skruvade på mig besvärat och han släppte mig, fortfarande lika glad dock. Jag gick över till Niall och värmde honom lite. Sedan lämnade jag killarna och gick in på toaletten. Där inne tog jag av mig kläderna och torkade mig mer intensivt. När jag stod där i underkläder så kom jag på att jag inte hade kläderna jag skulle låna med mig. Jag sträckte ut huvudet och skrek.
- NIALL, COULD I BORROW SOME SWEATPANTS AND A SHIRT?

Jag fick inget svar men stod kvar med huvudet mellan dörren och väggen. Då såg jag Harry gå mot mig med en blandad blick. Han gick rakt förbi mig och kom sedan ut igen lite senare från ett rum med byxor och en t-shirt i handen. Han ställde sig sedan rakt framför mitt huvud och gav mig kläderna samtidigt som han försökte få sig en liten tjuvkik. Jag tog emot dom och stängde snabbt dörren.
Harry's P.O.V

When I heard Niall yell asking for towels I knew that I was the one that would be forced to get them. It was tough being the youngest. After me bitching about it for a minute or two I went up to get the freaking towels. I draged my feet until I reached the hallway when I saw Ali standing there next to Niall. I gave them the towels and I could she Ali shivering so I grabbed her in my arms and started to warm her up. I thought I was going to come across as a really nice guy but I could feel how uncomfortable she was, so I let her go. And she started to warm Niall. Auch, I've been regected. Not long after she left and I was on my way back to the livingroom when Niall grabbed my arm. His look was pure anger, thats something you don't see often. Not from Niall anyways.
- Harry I swear to god, if you play with her I'll punch you.
- What is she like yours?
- No but she's like my sister and I don't want to see her get hurt.
- I'm not going to play her but I can't hide the fact that when she kissed me I liked it, very much.
- Yeah but Harry honestly, you're a manwhore. You sleep around and there is no feelings involved.
- Are you serious right now?
- Yes and Ali deserves someone that truely cares about her and will treat her in the best way ever.

I was so angry. This wasn't like one of our ordinary arguments. And he really crossed the line when he called me a manwhore. Just because I like to sleep with women doesn't make me a manwhore. I was so close to yell at him right in the face but Ali's soft voice held me back.
- NIALL, COULD I BORROW SOME SWEATPANTS AND A SHIRT?

I gave him a look and he did the same. Just as he was on his way I stopped him and went by myselft. I walked up the stairs and I could feel the angerboiling inside but I didn't want Ali to see me like this so I putted on a fakesmile and tried my best not to hit anything. I saw her beautiful face stick out from the door and I simply passed her. I didn't want to come across as to hangy and this wasn't the best mood to flirt with. I went in to the bedroom I shared with Louis and grabbed black sweatpants and a white t-shirt. I walked directly to her and tried to see her body but failed and the embarresing part is that she noticed. She draged her face in quickly and shut the door. Once again I went downstairs and laid at the exact same spot as I did before. I ignored Niall's look and didn't turn my eyes away from the telly. I wasn't going to be ridiciously forgiving to Niall, I wanted it to hurt. At least a little bit.

SORRY för dålig uppdatering men idag har det varit full rulle. Nu får ni i alla fall ett kapitel. kommentera?

I should've kissed you


Kapitel 34:
Ett bett av pizzan, ett pommes, en nugget. Den rutinen repeterade jag tills det kändes som att mina shorts skulle spräckas. Jag lutade mig bakåt och det var först då jag märkte alla blickar på mig.
- What?
- How can you eat like you do and still be as fit as you are?
- Its a speciall diet called 'the Ali diet' and it basiclly includes eating like a horse and then sleep it all of. And don't forget that you train you're jaw when you eat.
- Haha bullshit.
- Dude I'm just telling the thruth.

Jag sträckte på mig och la armen runt mina bordskamrater som var Zayn och Niall. Alla verkade vara inne i sin egna lilla matkoma, vilket jag också borde vara men nej. Jag var mer uttråkad. Jag hoppade upp från stolen och alla kollade med dåsiga blickar på mig ännu en gång, jag hade blivit van vid att ha alla blickar på mig när jag var med killarna. Jag var ju trots allt den ända kvinnan här och tja alla sökte dom efter min uppmärksamhet.
- What are you doing Ali?
- Are we seriously going to waste this weather by just sitting inside having foodcoma?
- Its poring down outside.
- Exactly! Come on.

Med lätta fötter sprang jag mot dörren och tvekade en sekund men öppnade sedan snabbt och lät den stå öppen medan jag gick ut i spöregnet. Jag stod mitt i gatan och kollade upp mot himlen med armarna rätt ut. Jag började snurra och tappade blansen och vips så var jag på marken. Jag kollade mot dörren där jag såg killarna stå och kolla ut försiktigt.
- Come over here, its amazing!

Killarna kollade på varandra och tog sedan ett gemensamt språng ut, var dom tvunga att göra allt tillsammans? Vi snurrade runt tillsammans och balanserade upp varandra. Vi var alla dyblöta men det gjorde inget. Det var något med regnet som alltid gjorde mig glad. Hela jag fylldes med lyckorus och mina fötter kunde inte vara stilla. Vi sprang runt på gatan och löjlade oss. Plötsligt kände jag stora händer på min rygg och jag vände mig om, där stod Niall och innan jag hann tänka så var hans läppar placerade på mina. Min hjärna sa till mig att avbryta kyssen och slå till honom men mitt hjärta sa till mig att detta var rätt. Helt förvirrad stod jag bara där och gjorde inget. Jag hörde killarnas jubel långt bort och det var väl då jag vaknade till liv. Niall avbröt kyssen och kollade rätt in i mina ögon, det var som att han sökte efter någon sorts bekräftelse. Men hela jag var blank, vad hade precis hänt liksom?
- Sorry I have to go.
- Wait Ali, come back.
- No, don't follow me I have to think and mostly I have to be alone.

Jag gick därifrån, utan skor. Jag lämnade en förvirrad Niall och fyra andra killar som inte hade en aning om vad som precis hade hänt. Tjocktröjan var fylld med vatten och gjorde hela mig 5 kg tyngre. Hela min hjärna gick på högvarv och hjärtat rusade. Mitt hår droppade och klistrade sig så där äckligt mot mina kinder. Jag kollade hela tiden ner i marken för att undvika glas. Skorna, mobilen och plånboken hade jag lämnat hos Zayn. När jag nådde mitt hus och det var låst så började jag rota i mina fickor efter nycklarna men inget spår av dom. Jag började hårt banka på dörren men inte en ända reaktion. Jag styrde först stegen mot Alyssa men kom efter ett tag på att hon var i London och hälsade på hennes moster. Jag var alltså tvungen att gå tillbaka till Zayn för att hämta mina nycklar. Det var som att jag följde mina egna fotspår tillbaka till hans hus. När jag svängde in på Zayns kvarter såg jag en mycket bekant människa fortfarande stå kvar mitt på gatan. Där stod han ensam och jag gick med osäkra steg mot honom.
Niall's P.O.V

I went with a feeling and I kissed her. It was actually kind of weird. It felt as I were kissing someone dead. No reaction. I looked in to her eyes and I didn't find any emotion besides fear. Then she started walking away. I freaked out, did I do it all wrong or what did just happend?
- Sorry I have to go.
- Wait Ali, come back.
- No, don't follow me I have to think and mostly I have to be alone.

I knew then that there was nothing I could do to make her stay. I whatched her walk away and it was like no other pain I've ever felt. It was like a stab in the heart. After a while the boys shouting stoped and I could her the door closing. As much as I wanted to move my feets I just couldn't. I turned my face down and just whatched the rain on the street. It never stoped. My shirt was sticking to my body and it was a horrible feeling. My sweatpants had went from grey to almost black but I still couldn't move. Had I really let a girl affect me this much? I couldn't put my finger on what it was that made Ali that special. Neither could I decied what I felt for her, was it just friends or was it more than that? My thoughts got interrutep when I heard a very familiar voice, Ali.

Ännu en gång mycket engelska i detta kapitlet men who the hell cares? Kommentera if you do!

smygreklam.

Tänkte passa på att göra lite smygreklam, till mig själv.. Haha ja så forever alone är jag. Men om ni skulle vilja så får ni jätte gärna kika in hääääääääär <-- det är alltså min 'personliga' blogg där jag skriver om lite allt möjligt, mest om åsikter. Jag startade den bloggen igår kväll så det är inte många inlägg. Haha och namnet är nog det mest random på länge men men. Peace.
ett nytt kapitel kommer som vanligt senare.

I should've kissed you


Kapitel 33:
- Hmm, you're going to kiss....

Alla satt och lyssnade med spänning och det var tyst, så tyst som när man hör klockan ticka. Ingen släppte blicken från Zayn och man såg hur han älskade det.
- You've got 10 seconds to decied othervise I wont kiss. 10, 9, 8, 7, 6, 5..
- Okay, you are going to kiss Harry on the lips.
- What I thought I was supposed to kiss you?
- No now are you going to kiss Harry.

Jag sneglade över till Harry som såg förvånad ut och nöjd på samma gång. Jag suckade ljudligt och lutade mig mot Harry och tryckte mina läppar mot hans. Inga fyverkerier eller något sådant, det var bara en helt vanlig puss. Jag backade undan och fortsatte att kolla på Harry som tog sig för läpparna med fingrarna.
- Done, what now?
- Well I'm hungry so Ali do you want to go get food with me?
- Sure, what does everybody wants?

En vild debatt angående om vi skulle ha mc donalds eller pizza startade men det var en person som höll sig utanför och det var förvånadsvärt nog Niall. Jag kollade på honom men han vägrade möta mig blick. Det var inte som igår då han gjorde det för att han var ledsen utan idag var det ilska.
- Okay we'll go to both Mc Donalds and to a pizzeria, Niall do you want to join?
- No I don't want to be the third wheel.
- There's nothing you can be third wheel to, besides you haven't choosed which food you want.
- Fine.

Han ställde sig upp och gick före oss ut till hallen och krånglade med hans skor. När jag och Harry kom ut till honom så var han klar och tog på sig jackan. Eftersom att jag gjorde det underbart smarta valet att ta tygskor så var ja klar precis när Niall hade tagit på sig jackan, Harry däremot tog tid på sig med skorna. Jag och Niall stod i tystnad och kollade på medan Harry tog på sig sina skor. När han äntligen hade fått på sig skorna, vilket kändes som en evighet. Så gick vi ut till bilen och jag satte mig friviligt i baksätet. När vi satt i bilen spelade radion upp den där svenska låten igen och denna gången kunde jag den lite bättre än förra gången så jag tog i och sjöng så falskt jag någonsin kunde.
- jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där!!
- Haha, how do you even know this lyric? Its not english.
- Its swedish, right Ali?
- Yes Niall got it all figured out.
- Teach us some swedish words!
- Sure, which word?
- Hmm, bum.
- Haha, rumpa.
- Rrrrumpa.

Jag fortsatte att lära Niall och Harry svenska ord och deras utal var priceless. Mitt under min svenskaundervisning så nådde vi vår första stopp på matturnen.
- 2 big mac meals with coke, 1 chickennuggetmeal 6 pieces with fanta and then 1 chickenburgermeal also with coke please.
- Anything else?

Harry kollade på Niall som skakade lätt på huvudet, mycket gladare nu än innan.
- No thats all.
- You can drive to the next counter.

Harry startade motorn igen och vi gled fram, det var jätte lite folk här. I vanliga fall skulle drive innen vara proppfylld vid den här tiden men det var helt tomt, vilket var skönt för oss så klart. Vi åkte fram och Harry betalade samtidigt som han tog emot maten och lassade bak den till mig. Hela bilen luktade Mc donalds mat och magen kurrade mer än någonsin. Jag tog ett pommes från min påse och fortsatte sedan med att lära dom svenskaord. Det tog inte lång tid innan vi var utanför pizzerian men det fanns inga parkeringsplatser där så jag och Niall gick in så skulle vi ringa Harry när vi hade betalat och allt. Jag gick brevid Niall, hans humör hade vänt helt. Han var inte längre arg utan verkade så där lagom go och glad.
- Ladies first.
- Aw cute, thank you.

Han öppnade dörren för mig och pizza lukten trängde sig in i min näsa. Herregud vad hungrig jag var. Magen kurrade ännu en gång och denna gången jätte högt. Niall började skratta och jag stod där och skämdes, bra jobbat Ali. Jag gick fram till disken och beställde.
- Hi, 2 Hawaii and 1 margarita please.
- Eat here or bring?
- Bring please.

Pizzagubben satte igång med att baka pizzorna och när jag vände mig om såg Niall fundersam ut.
- What are you thinking about?
- Who are going to eat the margarita?
- Me.
- But you have Mc donalds in the car?
- Dude you heard how hungry I am and well I want to mix it. I couldn't decied what to eat so why not take both.
- Are you sure you're a girl?
- Yes and I'm the girl of your dreams.

Han skrattade lätt samtidigt som han rodnade. Vi stod mest och väntade på att pizzorna skulle bli klara. Niall tog upp sin mobil och gick in på twitter. Jag gjorde exakt samma sak och jag såg hur han sneglade på min mobil.
- Ali, do you have twitter?!
- Yeah, why do you ask?
- Cause I wanna follow you! Give me your twittername now!
- No you have to earn it.

Niall fnös och knapprade ivrigt på mobilen och jag fortsatte att kollade igenom min timeline. Plötsligt fick jag en ny mention och det var en ny följare, den följaren stod precis vid min sida och hette Niall Horan. Jag gick in på hans profil och blev chockad över antalet följare, nästan en miljon ju. Jag kollade på hans namn en gång till och brast ut i skratt.
- What is it?
- Your lastname in swedish is the whore.
- What?! Are you serious?
- I'm dealdy serious!
- Damn.

I samma veva var pizzorna klara och Niall ringde Harry och inom loppet av 2 minuter så stod han ännu en gång utanför och jag gick fram och betalade efter en diskution med Niall om att jag skulle betala detta. Jag fick som jag ville och därför fick jag betala. Vi gick ut med pizzorna och hoppade snabbt in i bilen för det duggregnet som en gång varit hade utvecklats till spöregn. När jag kom in i bilen noterade jag 2 andra kassar.
- Harry what is this?
- Oh I stoped by a shop and bought sweets and coke and other unhealthy things.
- We're so unhealthy..

Vi satt i tystnad och bara lyssnade på radion och när den svenska låten spelades ännu en gång så försökte dom båda sjunga med men utalet var riktigt förfärligt.
- You have to teach us how to sing that song sometimes.
- Yeah I will but right now I'm sooo hungry.

Harry parkerade bilen och vi sprang ut och gjorde allt för att skydda maten. När vi kom in i huset stod Liam, Zayn och Louis precis innanför dörren och tog emot maten och sprang in med den till köket. Det var som en stafett fast istället för en stafettpinne så var det mat. Vi slängde av oss skorna och gick in till köket och roffade åt oss våran mat och en tystnad la sig. Det ända man hörde var ljudet när någon svalde. Jag hade aldrig varit så hungrig i hela mitt liv.

Jag kan medela er att jag är så svinigt hungrig just nu och när jag skriver om Mc och pizza så dör jag.. Har ju börjat 'ett nytt liv' och ska helst inte äta något sådant. Det suger!! Kommentera.

I should've kissed you


Kapitel 32:
Jag vaknade upp av ett irriternade ringande. Jag låg kvar och försökte desperat att somna om men det slutade aldrig att ringa. Jag satte mig sakta upp i soffan och med chockad att mamma inte låg brevid mig. Hon hade väll gått och lagt sig i sängen efter filmen igår. Det fortsatte att ringa och jag samlade kraft till att ställa mig upp. Jag släpade fötterna efter mig och sträckte mig efter telefonen som jag hade lämnat i köket igår. Det visade sig att det var ett alarm. Jag stängde av alarmet och var ytterst förvirrad över vem det var som hade ställt det. Jag noterade att jag inte hade mycket batteri kvar så jag gick med tröttasteg upp för trappan och in i mitt rum. Jag slängde mig i sängen med ansiktet neråt och tryckte för kung och forsterland så att laddaren skulle sättas i mobilen men kom efter ett tag på att jag hade den på fel håll. Wopsi. Mobilen satt i laddaren och jag var fortfarande helt seg i kroppen så en powernap satt riktigt bra i det tillfället. Jag vaknade upp av min sms signal som jag brukade älska men i ett sånt här tillfälle var den verkligen inte populär. När jag såg att jag hade sovit i lite mer än 1 timme så släpptes dock irritationen. Klockan var ju trots allt 1. Det var Zayn som hade smsat: Hi, I think a fifa tournament is in order?  Han och sin jäkla fifa. Jag skrev: Well its like you're begging to get your asskicked. I'll be there, should I stop by the shop and buy some sweets? Jag började lugnt rota runt i garderoben, det var lite dugg regn ute så shorts och en tjockare tröja var jag på jakt efter. Min sökande i garderoben avbröts av ett sms och nyfiken som jag är var jag bara tvungen att kolla på en gång: Not needed. And don't waste anytime on getting ready cause the dresscode is sweatpants.  Jag klädde på mig och tog ett par vanliga tygskor, dels för att det var skönt och dels för att jag verkligen inte orkade knyta conversen. Sedan kopplade jag in hörlurarna och gick med raska steg mot Zayn.
- Hi, wait. Didn't Zayn told you to wear sweatpants?
- Yeah he did but since I'm such a badass I didn't obey him.
- Oh I'm kind of scare of you now.
- You should be.

Jag gav Louis en pedofil liknande blick och han skrattade lätt och släppte in mig. Jag slängde av mig skorna och blev bara nöjdare och nöjdare över beslutet att hoppa över conversen. Jag smög in i vardagsrummet där killarna satt med ryggen mot mig. Dom hade fortfarande inte märkt mig förutom Louis då som var i köket och gjorde något. Jag tog sats och hoppade över ryggstödet och ramlade i deras knän.
- What the... Ali, hi.
- Surprise, I decied it was time for payback.

Jag gav dom en blick som var dödsseriös. Jag hatade överraskningar och trots det hade dom fixat en till mig. Ville dom göra mig irriterad eller vad hände?
- You really don't like surpises do you?
- Wow they finally found out.

Killarna skrattade och jag flyttade mig från deras knän till en tom plats. Den tomma platsen var på golvet. Louis kom från köket med en cola i handen och räckte över den till mig. Jag log stort och tog emot den.
- See Louis knows how to treat a ladie.
Louis log stolt och bugade mot oss. Zayn gav mig en blick och reste sig från soffan och startade xboxet och satte igång fifa. Jag såg hur Harrys blick fylldes med panik och Liam såg mest road ut.
- No please not fifa, Ali is a killer at that game. Can't we play a boardgame instead, like monopoly or something.
- Chill Harry I am the one challenging Ali to a fifa game, the winner gets a kiss from the loser.
- And the winner decieds the place that the kiss should be placed.
- Bring it on girl.

Zayn sträckte över kontrollen och resten av killarna satt på helspänn redan innan matchen hade börjat. Vi valde lag och jag valde snabbt barcelona och Zayn valde Real Madrid.
- If its El Clasico you want its El Clasico you're going to get, just keep in mind that Barcelona usually wins and I'm here to make sure that it stays that way.
- Getting a bit cocky.

Dommaren blåste av och det stod 2-2, jag måste erkänna att Zayn var betydligt mycket bättre än vad Harry och Liam var. Det var dags för straffar och det var verkligen något jag var urusel på. Jag kunde inte ens styra målvakten och det kan ju vara ett plus. Det hade under matchens gång blivit två olika hejaklacksgrupper. Niall och Harry hejade på mig medan Liam och Louis hejade på Zayn. Straffarna drog igång och det gick inte riktigt som jag hade önskat att det skulle gå. Zayn vann.
- I thought you said that Barcelona always wins? What happend?
- Yeah I hurted my thumb when we were clubbing last night. If my thumb would have been good I would have beaten your ass.
- Whatever, I think its time for my victory kiss.

Var han seriös? Jag trodde verkligen att det var ett skämt att vinnaren skulle få en puss. Jag fuktade läpparna lite diskret.
- Where should I kiss you?

Haaaaaaaaaaaaallo! Jag är verkligen helt slut. Kan ha något att göra med att jag hade den första fotbollsträningen idag på typ en månad. Men det kom ju ett till kapitel i alla fall, kommentera? :)

My.

tjena här kommer mitt första länkbyte!! SPÄNNANDE!!  Det är med en tjej som heter My och hon driver en blogg som ni hittar häääär kika in där och kommentera? :)
Nytt kapitel kommer senare :)

I should've kissed you


Kapitel 31
Något måste ju vara fel med oss för vi fortsatte skratta. När jag hörde steg i trappan så shhyade jag Niall och nu hördes bara små fnitter. Jag ställde mig bakom dörren och tänkte skrämma Harry och när dörren öppnades så hoppade jag fram och gjorde något jätte konstigt ljud och det var då jag upptäckte att det var min mamma, inte Harry. Ännu en gång vek sig kroppen i skratt och mamma kollade på oss med en blick som undrade om vi var helt okej.
- What are you doing?
- Haha I don't know we are just laughing.
- Haha god you're so weird.
- Haha are you realising that now mum?
- Yeah. But Ali there's another boy at the door, should I tell him that you are busy?
- Haha no he can come up to, like I said mamabear got plenty of space.

Mamma stängde dörren och Niall som hade varit förvånadsvärt tyst började med sitt högljuda skratt och vid en stund tror jag att vi skrattade åt varandras skratt. Jag bestämde mig för att göra en repris på mitt misslyckade försök att skrämma någon när jag ännu en gång hörde steg i trappan. Jag ställde mig bakom dörren ännu en gång och när dörren öppnades hoppade jag fram. Niall hade slutat skratta och när jag hann reagera på vem det var så slutade jag också. Där stod världens mest irriterande människa, Jason. Han stod där och flinade, inte ett flin som var värmande och med glädje utan ett läskigt.
- Jason, I told you yesterday that I don't want to see you again.
- But Ali I know that you still love me.
- I don't. All I got from our realationship was that I'm having a hard time trusthing people again. And I only got 1 person to blame for that and well that person is you.
- Don't be like that.
- Jason get the fuck out, NOW!
- No.

Han la händerna på mina höfter och jag kunde inte röra mig. När hans ansikte närmade sig så började jag okontrollbart vifta med armarna. Plötsligt dyker Niall upp vid min sida och puttar bort Jason. Man ser på hela Jason att han är arg, han blåser upp sig själv och helt ärligt så är han både längre och mer muskulös än Niall. Men Niall står kvar där helt oberörd. Precis när jag trodde att Jason skulle slå någon av oss så vrider han på kroppen och slår in i väggen i stället.
- Ali I'm comming back, I hope you realise that.

Jag står helt frusen och kollar när han går. Han lekte inte med mig längre utan nu skulle han bara ha mig. Jag förbannade mig själv för att jag en gång varit okontrollbart kär i honom. Jag kände Nialls armar runt mig och i samma veva bildades tårarna men jag höll dom inne. Jag rykte till när jag hörde dörren smällas igen. Sedan hörde jag en bekant röst nerifrån. Jag och Niall kollade på varandra och sprang ner där vi möttes av Harry. Vi samlades i en gruppkram och det var först då jag släppte alla tårar. Jag samlade mig och torkade bort tårarna med baksidan av min hand.
- I would just like to thank you for being here for me.
- Ofcourse Ali, just call me if he shows up again I'll promise that I'll be here in the matter of a second.
- Yeah thanks Niall.
- Sorry but what happend?
- Niall will tell you, right now I just want to be alone.
- Are you sure you can be alone thoo?
- Yeah, besides my mum is here so I'm not really alone.

Harry fattade uppenbarligen ingenting och innerst inne var nog Niall precis lika rädd som mig. Dom gick ut genom dörren och jag stängde dörren snabbt och låste. Sedan vände jag mig om och lutade mot dörren ett tag.
- MUM! We need to talk.

Jag gick långsamt mot vardagsrummet och kort där efter kom hon.
- What happend up there?
- The second boy you let in was Jason and I don't know if you remember but he is my ex. Now he wants me back but I can't bare the thought of even be in the same space as him.
- But why is he your ex?
- I don't want to talk about it. All I wanted to say is that never let him inside the house and it might me a hole in the wall cause he hit it pretty hard.
- Sweetheart come here.

Hon drog in mig i en riktig mammakram samtidigt som hon vaggade mig lätt fram och tillbaka. Det var så lugnande att höra mammas röst och hjärtslag. Hon kollade mig rakt in i ögonen, förmodligen för att se hur jag mådde egentligen.
- I think we should hang out the rest of the day, like a mother daughter day.
- Yeah lets have a spa day.

Jag gick upp på rummet och hämtade allt som jag hade som kunde användas. Mitt rum kändes inte lika mysigt och trevligt längre utan tanken av Jason satt kvar. Som att hans själ stannade här och jag kunde nästan känna doften av honom. Jag slängde ner allt i en liten korg och sprang ner mot vardagsrummet. vi gjorde massage på varandra och ansiktsmasker och hade det allmänt mysigt. Bara jag och min mamma. När kvällen kom krypande kurade vi ihopp oss i soffan och kollade på en romantisk film tillsammans. Jag låg med huvudet i hennes knä och hon pillade mig i mitt hår. Jag kunde inte låta bli och tänka hur mycket jag älskade min mamma. Det spelar ingen roll hur mycket vi bråkar om onödiga grejer för jag visste att om det verkligen var något som hände fanns hon alltid där för mig. Det är en sorts trygghet att veta det. Vi båda somnade i soffan.

Kom ihåg att din mamma är fortfarande din mamma även om ni bråkar och har era brister. Men hon är den ända kvinnan du kan ha fullt förtroende för. Jag har absolut inte ens sån relation med min mamma men jag önskar att jag hade det. Ta hand om era mammor babes! kommentera.

I should've kissed you

Utan förvarning drog jag med honom in och gick raka vägen upp till mitt rum. Jag ville inte att mamma skulle höra för då skulle hon aldrig sluta prata om det. Jag öppnade dörren och gjorde en gest att Niall skulle gå in. Vilket han gjorde. Blicken höll han stadigt på fötterna och han släppte aldrig blicken, det var som att hans fötter var det mest intressanta han någonsin sett och om han så bara kollade bort i en sekund skulle allt förstöras. Jag stängde dörren med en smäll så att han hoppade till lite. Sedan gick jag över och satte mig i sängen och Niall stod kvar på samma ställe fortfarande med blicken på sina fötter.
- So whats up?
- Ali lets not pretend that it never happend. I know that it would be easier if we did but I can't ignore the fact that it really happend.
- Look Niall, it was only a drunkcall. Nobody cares anyway. You had a little bit to much to drink and it doesn't matter.
- But... Yeah I don't know really.

Wohu han kollade upp och rakt in i mina ögon denna gången. Åh dom vackra klar blåaögonen kunde man ju döda för! Han såg sårbar ut och på något sätt så liten ut. Asså inte att han var kort utan att han var allmänt nere och sänkt på något sätt. Jag ville bara gå fram och krama honom men det kändes bara skumt efter samtalet. Fan, ett litet samtal skulle inte förstöra våran vänskap! Samla dig Ali. Jag sträckte fram handen och sa.
- So friends?
- Ehm yeah, friends...

Han tog min hand och det blev det mesigaste handslaget jag någonsin kännt. Han såg sårad ut men jag kunde inte klura ut vad det var. Jag bestämde mig för att skita totalt i samtalet och drog in honom i en kram. Vi bara stod där och  kramade varandra. Det kändes så rätt men samtidigt så fel. Jag skapade utrymme mellan oss och kollade honom i ögonen och dom var denna gången fyllda med glädje. Yes, jag hade lyckats!
- So what are you're plans for the day?
- Nothing really but I bet that you've got one of the worst hangovers?
- Yeah, had a little bit to much to drink tonight.
- I thought that irish people could drink alot?
- Are you calling me weak?
- Hmm.. Yes I think I am.
- Oh no she didn't.

Han lyfte upp mig och slängde mig sedan på sängen. Jag kunde av någon konstig anledning inte sluta skratta, det var som att det bara odlades i magen och kom okontrollbart ut ur min mun. Han började kittla mig på magen och jag slutade skratta. Jag hade en plats på hela min kropp där jag var kittlig och jag var helt säker på att han inte skulle hitta det stället.
- That's just unpleasant..
- Don't you think it tickles?
- Haha no dude.

Han slutade på en gång och vi satt brevid varandra på sängen, i tystnad. Fy va jag hatar tystnader. I vanliga fall hade jag börjat babbla om massa skit men nu kom ingenting ur min käft. Ord bildades inte och om jag hade öppnat munnen hade bara ljud kommit ut och jag ville inte framstå som helt pantad, inte än i alla fall. Han skruvade på sig besvärat och jag kunde inte låta bli att skratta lite. Han tyckte ju att detta var minst lika obekvämt som jag. Han kollade på mig och vi båda brast ut i skratt. Den sortens skratt som aldrig tog slut och man fick kramper och till slut kunde man knappt andas. Vi log i sängen och jag kurade ihopp mig till fosterställning för att minimera krampen men kunde inte kontrollera skrattet. Skrattet minskade ju inte heller när Niall ramlade ner från sängen. Jag kikade ner från sängkanten och såg Niall ligga på golvet och skrattade som att det inte fanns någon morgon dag. Just i den sekunden så ringde min mobil, med skrattet fortfarande bubblandes så svepte jag fingret över skärmen. Jag gjorde mitt bästa för att hålla inne skrattet.
- Hello?
- Hi its Harry.
- Oh hi, whats up? Hahaha
- Nothing, why are you laughing?
- I don't know really. Hahahahha. Well Niall is here if that clear things up.
- Not really but why is he at your house?
- Laughing and keeping me comany. Hahaha
- Did you ask him to come over?
- Why are you asking so many questions? Hahaha, no I didn't ask him.
- Okay, is it okay if I come over?
- Mama bear got plenty of space so come over. Hahaha

Niall skrattade nu ännu mer om det ens var möjligt. Jag gjorde mitt bästa för att ta några djupa andetag men skrattet avbröt mig och jag föll ihopp och fortsatte skratta. Fanns det en sjukdom som gjorde att man skrattade hela tiden eller vad var det som hände?

Anledningen till att dom skrattar som fan är att jag har skrattat som aldrig förr idag. Förresten, tycker ni att jag ska skriva vilket kapitel det är? Tex: Kapitel 30 eller så? Kommentera.

Tjolahopp.

Jag har fått förfrågningar och länkbyte och det gör jag mer än gärna! Det är bara att skicka en länk till din blogg till det inlägget där du har rekomenderat min blogg så rekomenderar jag din. Har vi en deal?
När vi ändå håller på så kan jag rekomendera min kära väns novellblogg. Hon har haft uppehåll ett tag men jag har tjatat på henne att hon ska börja igen så kika in där och kommentera i massor om att Ellen vill att hon ska börja igen. Haha vi gör så!
HÄÄÄÄÄÄÄR finner ni hennes blogg!
Nästa kapitel kommer ut någon gång senare idag. Trevligt va?

I should've kissed you

Jag suckade högt och kollade på alla ställen förutom på honom. Jag försökte verkligen ignorera honom men på något sätt så ville jag skälla ut honom för att han inte lät mig vara. Ett tag funderade jag seriöst på besöksförbud.
- I had a feeling you would be here since its your birthday.
- Yeah you got me. Happy now that you found me?
- Ali.. We didn't end things right before and I actually don't want it to end.
- Are you kidding me right now? The reason we ended things was the best reason ever. Can you just back off? I am trying to have fun and you are totally ruining it.
- Oh come on Ali, I know you want me.

Jag fnös och kollade bort. Utan förvarning hade han kommit närmre och satt nu precis brevid mig. Jag fortsatte att kolla åt andra hållet. Han tog tag i mitt ansikte och tvingade mig att kyssa honom. Jag slet bort och var riktigt förbannad.
- Seriously Jason. You can't have me and you're not going to get me again. You had you're chance and you ruined it. Deal with it. Go find you're self another girl to play with.

Jag gick desperat runt inne på klubben och letade efter någon trevlig som jag kände. Vart jag än gick så såg jag Jason, det kanske var en illusion men det var fortfarande läskigt. Till slut hittade jag Zayn och jag slängde mig nästan på honom och kramade honom. Förvånad skulle vara att minimera hans uttryck.
- Oh Zayn.
- What the fuck are you doing Ali?
- My ex is totally weird and he like grabed my face and forced me to kiss him. I actually want to clean my mouth with soap.
- Haha, wait is he still here?
- I think so. But I am going home anyway.
- Do you want me to walk with you?
- Yes please, I am scared as fuck.

Han skrattade och vi gick i armkrok hem. Ingen av oss var särskillt full så det blev inga pinsamma samtalsämnen om känslor och sånt. Vi snackade mer om att Liam hade berättat för resten av killarna att jag var ruggigt bra på fifa. Men Zayn trodde pront att han var bättre än mig. Mitt i våran debatt om fifa så var vi utanför mitt hus.
- You know that I am better than you at fifa but yeah I have to go inside now cause its freezing out here.
- A fifa game next time we meet?
- Sure, thanks for following me home!

Jag gick in i huset och hela kroppen stack på grund av den plötsliga temperatur höjningen. Även om det var en sommarnatt så var det relativt kallt. Med kläderna på och allt smink på så la jag mig i sängen och somnade på en gång.
- Hello?
- Ali, I just wanted to say that you truely mean alot to me and I was wondering if you feel the same?
- Niall you're drunk and you don't know what you are saying. I am going to continue sleeping and I hope that you'll stop drinking now and also go to bed.
- But who will I sleep with?
- Sleep alone Niall, goodnight-

Jag kollade på klockan innan jag la ner mobilen, halv 5 på natten. Jag suckade och kunde höra när någon skramlade i köket. Visst mamma var morgonpigg men halv 5 på morgonen? Knappast. Jag smög ner för trappan och såg pappa stå i köket och krånglade med kaffemaskinen.
- Vad gör du?
- Oj är du vaken? Eller kom du precis hem?
- Haha nej jag orkade bara inte ta av mig kläderna innan jag gick och la mig innan, men vad gör du?
- Jag blev akut inringd för en flygning. Så jag måste gå snart men den här jäkla maskingen funkar ju inte.
- Aha... Ska jag hjälpa dig?
- Ja tack gärna.

Jag ville spendera så mycket tid med pappa som möjligt innan han åkte. Så jag höll mig vaken och åt frukost med honom. Vi pratade massa och skrattade ännu mer. Det var jobbigt att säga hejdå och inte veta när jag skulle få se honom igen. Så när han gick ut genom dörren kändes det som ett knivhugg i hjärtat. Klart det finns fördelar med att ha en pappa som pilot men det finns minst lika många nackdelar. Jag gick upp och tvättade bort allt smink och hoppade in i ett par mjukisbyxor och en tjocktröja. Jag la mig sedan framför tvn och somnade under loppet av några sekunder. Mamma väckte mig när klockan var 1 och sa att det var någon som väntade på mig vid dörren. Jag drog mig upp från soffan och gäspade ljudligt och gick med trötta steg mot dörren. Så fort jag såg att det var Niall kom samtalet som vi hade i morse upp i hjärnan. Där stod han med ett bekymrat uttryck och här stod jag i mjukisbyxor och tjocktröja. Detta skulle säkert bli kul, eller?

Känner att uppdateringen levererar! Känns gött gött gött! Är lite nere för att jag inte kunde åka på flashmoben men jag överlever la ändå. Jag har även kommit på att det jag skriver här nere är jääääkligt ointressant. Men kommentera ändå?

I should've kissed you

När vi hade passerat vakterna så var ljudnivån maxad. Ett ständigt dunk nådde mina öron, musiken var inte ens bra egentligen. En sprit lukt nådde mitt luktsinne och det blev för mycket. Jag tog några djupa andetag och vände mig till höger för att säga en grej till Sarah och Alyssa men när jag vände mig om stod dom inte där. Jag kollade runt och kände inte igen en ända kotte. Jag började få panik. Det var så mycket folk, det var svettigt, det var dålig luft. Jag vände mig om och började gå mot utgången. Det var då Harry dök upp från ingenstans och hindrade mig från att fly.
- Woah, the birthday girl isn't going anywhere!
- Finally someone I know. I don't know its just so many people in here and I can barley breath.
- Well you just described a nightclub.
- Haha yeah, its not my thing really. I perfer a houseparty.

Plötsligt dök det upp någon som Harry kände och han började prata med honom och sket liksom i mig. Jag kollade mig runt om och siktade in mig på baren. Om jag ändå skulle vara på detta stället kunde jag i alla fall bli lite lagom lullig. När jag nådde bardisken så beställde jag favoriten, frozen strawberry daqiuari. Plötsligt dyker Louis upp vid min sida och han beställer in en öl. Min drink och hans öl kommer nästan samtidigt och jag ska precis betala då han slår bort mitt kort.
- Dude its you're birthday, you're not going to pay for one single drink!

Jag sa inte nej till det utan tog en klunk av min drink. Den var perfekt. När Louis hade betalat klart så använde han inga ord utan bara tog tag i min arm och drog med mig ut på dansgolvet. Vi stod där och trängdes med massa andra människor. Det var svårt att dansa med en drink i handen men vi lyckades förvånadsvärt bra. Showade med lite danssteg. Plötsligt var det någon som började grinda mot mig och jag mimade mot Louis 'is he hot?' Louis skrattade lätt och nickade samtidigt som han tog en klunk av ölen. Efter lite grindande och Louis konstiga blickar mot killen bakom mig var jag alldeles för nyfiken och kände mig tvungen att vända mig om. Vem står inte där om inte Harry som flashar med ett stort leende och fortsätter att dansa alldeles för närgånget nu när jag vet att det är han. Jag börjar skrattar och puttar lätt bort honom. Jag, Louis och Harry skapar en liten ring och gör dom fulaste danstegen jag någonsin sett. Kort där efter kommer Niall och Zayn och vi expanderar ringen. Vi turas nu om att gå in och göra ett move. Jag hade verkligen inte skrattat så här mycket på länge. Min drink var slut sen länge och jag går ännu en gång mot baren med Niall tätt bakom mig. När jag kommer fram till baren ser jag Liam till vänster.
- Why are you sitting here drinking on you're  own?
- Actually this is coke and I don't know what else to do.
- Join us at the dancefloor. I have a feeling that its close to a danceoff out there.
- i wouldn't wanna miss that.

Score, jag hade fått med Liam. Niall sträcker över ännu en drink och jag tar gladeligen emot. När jag kommer tillbaka till vår lilla ring så är ringen inte liten längre utan hela klubben har organiserat en ring och i mitten står Louis och Harry. Vad var det jag sa? Danceoff. När låten var slut hade vi en klar vinnare, Louis. Han hoppade runt och skrek. Harry hängde med huvudet och låtsades vara ledsen. Jag gick fram till honom och gav honom en stöttande kram och gjorde samtidigt tummen upp till Louis. Människorna hade snabbt saboterat ringen och det var nu lika trångt igen. Jag försökte lossa mig från Harry men han vägrade släppa. Jag petade diskret på hans axel.
- You know i love to hug but this isn't really a slow song so...
- Sorry, you are just a really good huger.

Jag log och han släppte, en galen dans tog över min kropp och killarna skrattade åt mig. När låten utan förvarning slutade så förstördes mitt jam. Jag kollad upp mot dj:n och där stod Sarah och Alyssa.
- Sorry to cut of the music but we have a birthday girl in the house and I think its time for a song?
- Happy birthday to you Happy birthday to you. Happy birthday dear khgeis  Happy birthday to you.

Hela klubben sjöng för mig och när delen med mitt namn skulle komma så mumlade alla. Ett jubel uppenbarade sig när låten var slut och jag gjorde slängkyssar mot Alyssa och Sarah. Ännu en gång startades dunkmusiken och mina fötter var döda. Dessa skor var inte att leka med. Jag styrde stegen mot några bås som man kunde sitta i och varje steg var en plåga. Jag slängde mig ner i ett ledigt bås och pustade ut. Jag ville egentligen ta av mig skorna och göra fotmassage på mig själv men det var inte direkt det rätta forumet för det. Jag ryktes från mina tankar då någon slog sig ner mitt imot mig. Jason.

Japp Japp, en del. Jag har haft en sån sjukt go dag! Seriöst den har varit dö go. Har gjort en födelsedagsvideo till Liam och sedan så skulle jag träffa några kompisar för volleyboll men det slutade med att jag och 2 andra hamnade i en pinsamsituation med 3 andra 93or. Trots detta så var detta verkligen en av sommarlovets bästa dagar! Kommentera och gör den ännu bättre?

I should've kissed you

När Alyssa smällde upp dörren såg hon ut att vara helt förstörd. Hon hade tårar i ögonen och hon skakade lätt. Hon försökte att prata men inget kom fram. Jag ställde mig upp och kramade henne lätt, men hon bara stod där helt förlamad.
- Alyssa what has happend?
- We.. We.... We..
- Yes?
- Oh gosh, we where planing a suprise party for you and the boys were going to fix everything at the club but something happend to Niall. I don't know what, it was Harry at the door and he needs us to come with him to the hospital.

Jag yttrade inte ett ord. Vad det än var som hade hänt med Niall så var det mitt fel. Jag samlade snabbt ihopp mina och Alyssas saker och drog med henne ner till dörren där vi mötte Harry. Man såg på honom att han hade gråtit och jag gav honom en medlidnande blick. Jag tog på mig skorna och fick till och med hjälpa Alyssa på med henne skor för att hon fortfarande var som förlamad. Vi följde med Harry ut till bilen och jag satte mig där bak med Alyssa medan Harry satte sig i förarsätet. Under hela resan så satt jag och försökte få kontakt med Alyssa men hon var som i trans. Plötsligt stannade bilen och jag hoppade ut.
Harry's P.O.V

I was standing outside Alyssa's house and when she opened she had a cheeky smile on her face.
- You ready to roll?
- Its show time, put on you're sadest face ever.

She went away and I started to think about things that made me sad. A while later Alyssa came back with Ali this time. She gave me a smile and I fought the urge to smile back. She started to put on her shoes and then helped Alyssa with hers. Alyssa gave me a wink. We went outside to the car and the ladies sat in the backseat. Wow Ali was really fallning for this. And Alyssa was a really good actress. I stoped the car and waited for Ali to go our before anyone of us did.
Ali's P.O.V

Jag försökte att hjälpa Alyssa ut men jag var inte tillräckligt stark för att lyfta henne. Jag bestämde mig för att hoppa ut på min sida och gå runt för att få ut Alyssa. Jag öppnade dörren och klev ut. Jag skulle precis gå runt bilen då jag blev påhoppad av ca 10 personer.
- SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!

Jag blev verkligen helt chockad och nästan lite rädd. Jag kollade nogrannt och märkte då att det var killarna och några av mina tjejkompisar.
- Where is Niall?!?
- I am here.
- How can you even joke about you being in the hospital, I was worried as hell!
- Haha chill out.

Jag var glad men samtidigt förbannad. Det var inte okej att ljuga om sånt. Jag kände hur någon kramade mig bakifrån och såg då Alyssa. Hon stod och log stort. Jag hade underskattat hennes skådespelarförmågor.
- Okay I am just mad that you fooled me.
- Well you were easy to fool! Lets not stand out here, lets go party!!

Jag kollade då upp för första gången och såg en nattklubb. Dom var redan förlåtna. Det blev som två olika grupper, tjejerna gick i en grupp och killarna gick i den andra. Jag kunde inte bestäma i vilken grupp jag skulle gå så jag gick imellan båda. När vi skulle gå in kunde inte hälften av tjejerna hänga med för dom hade inte fyllt 18 än. Jag tackade dom för överraskningen och sa hejdå. Nu var det jag, Alyssa och Sarah kvar. Killarna väntade in oss och vi gick in i dimman.

Hahah sån standard replik: går in i dimman. Haha nej men kommentera föfan? :)

I should've kissed you

Mamma ställde ner fyra paket framför mig och jag log nöjt och började slita loss pappret på den första och största paketet. När jag hade vandaliserat tre av dom fyra paketen så hade jag en fantastisk klänning, jeffrey campbell skor och en filt. Jag kollade lite fundersamt på filten men fortsatte vidare till den sista och minsta paketet. Jag drog långsamt bort rosetten och öppnade försiktigt asken. Där i låg en nyckel. Inte en bil nyckel utan en hus nyckel. Jag kollade upp på mamma och pappa och dom stod bara där med deras stora flin och såg stolta ut.
- Where does this key lead me?
- Well, we know that you kind of hate Bradford so we bought you a flat in London.
- You did what?!

Ett glädjeskrik lämnade min mun och pappa höll snabbt för öronen. Jag började freaka ut och kunde inte längre sitta still. Jag hoppade upp från sängen och slängde mig runt min pappas hals. Detta var ju bara för bra för att vara sant. Jag försökte samla mig men kunde inte, glädjetårar forsade ner för kinderna och jag mitt leende försvann aldrig. Jag släppte pappa och fortsatte mot mamma som stod och log men innerst inne så jag att hon var orolig. Jag omfamnade henne och hon kramade mig hårt tillbaka. En bättre start på denna dagen kunde jag inte begära. Jag släppte mamma och tog ett djupt andetag. Jag hade svårt att fatta detta.
- Ofcourse you're going to have to do something while you're there. Like studying or working.
- Thats no problems what so ever. I just can't belive this! Thank you so so so much!
- Min lilla flicka håller på att bli stor.

Jag kollade på pappa som grät. Jag hade inte hört han prata svenska på jätte länge. Det var inget vi brukade göra här hemma för att mamma inte kunde ett ända svenskt ord. Hon lämnade mig och pappa ensamma och vi började diskutera gamla minnen från när jag var liten. Vi avbröts av min ringsignal och pappa gav mig godkännandet att svara och försvann ut från mitt rum. Det var Alyssa.
- Birthday giiiiiirl!!
- Hi babe.
- Got any good gifts?
- Fell to the yeah! You're now talking to a girl that has a flat in London!
- You've got to be kidding me?
- I swear I am not!
- I don't belive you, come to me in 2 hours?
- Sure, see yaa.

Jag hoppade in i duschen och satte samtidigt på musik. När jag stod i duschen så sjunger jag högt och falskt med till alla låtar. Jag duschar i ca 1 timme så jag måste ladda mobilen igen efter den duschen. Jag fönar håret samtidigt som 'the big big bang' spelas och jag dansar fult med och låtsas att fönen är vind. När sången slutar så kommer jag tillbaka ner till jorden och fortsätter att föna håret. Det går förvånadsvärt snabbt och jag får exakt den volymen jag vill ha på håret. Kanske borde föna håret oftare? Jag glider smidigt ner i klänningen som jag fick innan idag och till det blir det självklart dom nya skorna. Jag hade faktiskt några fler jeffrey campbell men använde dom inte allt för ofta. Alyssa skällde jämt på mig för att jag inte utnyttjade min skosamling tillräckligt. Jag hade verkligen inte tid för en inveklad sminkning utan lite mascara fick räcka. Jag gick ner för trappan och mötte pappa som kollade på mig med stora ögon.
- Alice, you look great!
- Really? Thanks dad!
- Where are you going? I can give you a ride.
- To Alyssas. That would be great.

Vi gick tillsammans ut mot bilen. Världens snyggaste bil, en range rover. När vi satte oss i bilen så satte jag på en gång på radion och okänd låt började spelas. Efter ett tag kollade vi båda på varandra och insåg att låten var svensk. Vi gjorde båda vårat bästa för att försöka hänga med i texten men misslyckades ganska rejält. När vi kom fram till Alyssa pussade pappa mig på pannan och log stort. Jag log tillbaka och klev ut bilen och gick mot Alyssas dörr. Utan att tänka mig för så klev jag in utan att knacka. Det gjorde jag ju alltid så det var inget ovanligt. Jag troklade av mig skorna och möttes av Alyssa som var lika uppklädd som jag. Hon gav mig ett glas med okänt innehåll. Jag tog gladeligen emot glaset och följde efter Alyssa upp till hennes rum. Jag fick en chock då jag såg Alyssas mamma i vardagsrummet och när jag smackade på drickan så visade det sig vara alkoholfri cider. Det var gott dock, sprit behövdes inte alltid. Vi kom in på Alyssas rum och satt o lamade oss ett tag.
- Alyssa what are we going to do tonight?
- Oh I don't know. How many happy birthdays have you got today?
- Not that many actually..
- Not even from the boys?
- No, I haven't even been thinking about it.

Vi fortsatte med att inte göra något då det plingade på dörren och Alyssa fick full fart ner. Jag satt kvar själv uppe på hennes rum då jag hörde steg i trappan i rikting mot Alyssas rum.

Ganska obvious men skit samma. Kommentera please?

I should've kissed you

Jag kravlade ännu en gång upp för stegen och efter mig kom Niall, Liam, Louis och Zayn. Men Harry var fortfarande i vattnet. En lätt vindpust och vi alla rös till. Jag fick gåshud över hela armarna och benen och tydligen måste Niall sett det för han kramade om mig bakifrån. Jag kunde inte avgöra om han gjorde det för att vara snäll eller bara för att få vara nära en praktiskt taget naken tjej.
- Niall and Ali sitting in a tree.
- Augh shut up Louis. Niall is clearly just warming Ali up, right?
- Yeah thanks Harry.
- Wow, stept on a softspot there..

Stämningen blev lite stel och Niall kramade inte om mig lika hårt längre. Harry gav fortfarande Louis hårda blickar och jag och Niall stod bara mest där. Vi var som Schweiz, neutrala. Harry var fortfarande kvar i vattnet och vi andra stod uppe på bryggan och huttrade. Varför fan kom han inte upp så att vi kunde dra vidare?
- Harry are you planing on coming up today?
- Well the thing is... I wasn't wearing any boxers so I
- Dude no need to explain, I got it. Well if I go and put på clothes on you can sneek up and get dressed. I promise I won't look.

Jag började gå mot stranden och hoppade på tårna för att få så lite sand som möjligt på fötterna. Men som vanligt när man försöker att undvika något så går det inte bra, vilket resulterade i att hela mina fötter var sandiga. Det var inget att göra åt och jag började dra på mig tröjan. Som tur var så var den lite längre och jag behövde inte ta på mig shortsen. När jag var färdig så satte jag mig ner och kollade på mobilen. Plötsligt smyger någon upp bakom mig och gör ett gott försök att försöka skrämma mig. Av ren reflex så vänder jag mig om och ser då Harry spritt språngande naken. Lyckligtvis bara baksidan. Jag drar snabbt upp händerna över ögonen och vänder mig om igen. Louis som försökt skrämma mig börjar gapflabba.
- What are you laughing at Louis?
- Ali's reactions are just extraordinarry!
- What now?
- She saw Harry naked and her face, you should have seen it. I can't even explain it with words.

Nu skrattade alla killar, jag hörde till och med Harrys skratt. Och jag blev rödare och rödare för varje sekund som gick. När skrattet hade  dött ut hade även min rodnad lagt sig. Killarna var klara och Harry kom fram och sträckte fram handen. Jag höll blicken fokuserad på marken och tog emot hans hand. Han hjälpte mig upp och så fort jag stod uppe på fötterna så lyfte jag försiktigt blicken och såg då Harrys stora och oberörda leende. Skämdes han inte ett dugg över att jag precis hade sett han naken? Killarna följde mig hem och när vi var 10 meter från mitt hus gick vi saktare än sniglar.
- So Ali, its your birthday tomorrow right?
- Yes indeed.
- Any plans?
- Not really, I think I'll meet Alyssa and some friends maybe.
- Oh okay, cool.

Vi var framme vid mitt hus och jag kramade om killarna och sa hejdå. När jag kom innanför dörren så möttes jag förvånandsvärt nog av min pappa. Min pappa var pilot så han var inte hemma så ofta och skulle egentligen inte ha kommit hem förrens en vecka. Efter lite småprat med fadern så slocknade jag i sängen.
- Happy birthday to you, Happy birthday to you. Happy birthday dear Alice, Happy birthday to you.

Att vakna upp av mammas och pappas raspiga och tondöva sångröster var vanligtvis inget som lockade mig men idag gjorde det inget. Jag var faktiskt riktigt glad över att dom sjöng. Jag blev ännu mer förvånad över att dom använde mitt riktiga namn, Alice. Jag har blivit så van vid att alla kallar mig Ali nu för tiden. Efter att ha låtsas sovit ett tag så gnuggade jag mig i ögonen och hoppade lite längre upp i sängen.
- Happy birthday sweety, wow 18 you're an adult now! I love you.
- Thanks dad, I love you too.

Mamma stod lite längre bort medan pappa satt på sängkanten. Mamma höll en bricka och där på var det 3 cupcakes och några paket. Japp det var dags för det roligaste med att fylla år, presenterna!

ZUUUUP?!?! I am awesome and you know iiiiiiiiiiit. okej nej, jag har alldeles för tråkigt just nu.. Kommentera pleaase???

I should've kissed you

Jag satt ännu en gång i det där rummet med massa knappar. Men denna gången var jag inte ensam. Det var två andra snubbar där inne, Carl och Savan. Jag hade aldrig hört talas om dom innan men dom var trevliga och desutom roliga. Dom lät mig pilla på alla knappar och klaga på killarna.
- Guys, this isn't enough you're going to have to keep a higher level. My nan can sing better than that.

Jag, Savan och Carl satt och flabbade åt dom när dom gjorde allt som var möjligt för att få det att låta bättre. Egentligen behövde dom inte det, det lät perfekt ändå. En tystnad la sig över rummet, det var en textrad som fastnade på min hjärna 'I would swim all the oceans just to see you smile'. Den var så vacker! Asså så rakt på men samtidigt så uttänkt.
- Wait a minute, Carl?
- Yes.
- Carl is a swedish name right?
- Yes it is.
- Nemen tjena!
- Va är du svensk?
- Kan du lita på.

Min svenska var lite ringrostig men jag kunde prata i alla fall. Man såg hur Carl var chockad och visade det verkligen. Han kliade sig i pannan samtidigt som rynkor uppenbarade sig. Jag hade helt spaceat ute killarna och märkte inte när dom slutade sjunga. Dom hade tydligen till och med gått ut från studion. Så när dörren öppnades blev jag minst sagt förvånad.
- Ali, are you going to stay in here with the grandpas or are you going to hang out with us, the cool kids?
- Sorry but I can't see the cool kids, besides me.
- Ha-Ha very funny. But seriously are you joining us?
- Yeah yeah slow down sugar.

Jag petade Harry på kinden och han log så att mitt finger prickade exakt på hans smilegrop. Det var en sak jag var svag för. Smilegroppar och ögon. Jag gick ut med Harry strax bakom mig. Jag sneglade snabbt på klockan och blev förvånad över hur snabbt tiden går när man lyssnar på sjungande änglar. När vi kom ut till det så kallade allrummet satt resten av killarna där. Utan att tänka mig för la jag mig över alla som satt i soffan, det vill säga Niall, Liam och Louis. Dom kollade på mig med en underligblick men när jag log det fulaste leendet jag någonsin kunde och en dubbelhaka på det så bröt dom i hopp i skratt. Zayn och Harry fattade ingenting.
- Oh my god Ali, that face was priceless!
- Can't put a price on me.
- Where to next?
- How about...... The lake? I'm totally up for a late night swim!
- But we have no bathshorts with us.
- Seriously? Why do you even wear boxers if you're not gonna use them for a spontanious swim?
- Thats true.

Vi knallade ner mot sjön och när vi kom fram var det lite tveksamheter om dom ville bada. Jag höjde ena ögonbrynet och gick 5 meter framför dom sedan slängde jag av mig shortsen och tröjan. Här skulle det badas. Jag sprang sedan ner på bryggan och gjorde bomben. Jag klev sakta upp på stegen och ställde mig och tittade ut över sjön. Det var verkligen vackert. Så månen speglades mot sjön. Plötsligt hörde jag springsteg bakom mig. Jag vände mig om och mot mig kom 5 stycken killar och innan jag visste ordet av det var jag ännu en gång under vattnet.

Kan medela att jag idag har gjort en 'a day in the life as Ellen Plym'. Länken finner du häääär: http://www.youtube.com/watch?v=zXiI8EdvMXU&feature=youtu.be Tycker förövrigt att ni har blivit dåliga på att kommentera.. Kanske har något att göra med att mina kapitel blir sämre och sämre. Who gives a fuck?

I should've kissed you

När jag vaknade upp nästa morgon var jag så där lagom utvilad och go. Som vanligt så kollade jag på mobilen, några fylle sms från Niall och Alyssa. Inget speciellt alltså. Efter att ha legat i sängen i en timme utan att göra något speciellt så bestämde jag mig för att ett bad skulle sitta riktigt fint. Jag tappade därför upp ett skåll hett bad. Det var så där varmt att man verkligen måste kämpa sig i och det bränns på hela kroppen. Vad kan jag säga? Jag gillade värme. Jag satt och läste en skvallertidning. Det var en artikel som jag fastnade för. 'One Direction finds flirts at their recording place.'  Jag läste vidare och kunde inte låta bli att skratta. Det ända som var sant i artiklen var att dom är i Bradford och spelar in. Sedan stod det bara massa gojja om att jag och Alyssa var på g/flickvänner till killarna. Jag slängde i väg tidningen och skrev ett sms till Niall: Apparently I am one of your guys girlfriend. When where you planing on telling me?  I väntan på ett svar så klev jag ur badet och satte på mig kläder. Det var verkligen förvånadsvärt bra väder. När min mobil vibrerade slängde jag mig på sängen och öppnade det genast: Yeah me and the boys where thinking of buying you. How do you feel about that?  Läpparna formade genast ett leende, jag var alltiid så lam på sms: Thats gonna cost you thoo....  Jag återgick till att föna håret. Det var inget jag brukade göra men av ren uttråkning fick det vara bra. Jag slutade genast föna när mobilen lös upp: Oh.. Will a lunch be enough?  Jag knapprade in svaret och fortsatte föna.
När jag kom fram till resturangen stod Niall och Louis där. Det var jag som hade bett Niall att ta med sig Louis för helt ärligt så var jag nyfiken på hans tjej. Inte för att jag var intresserad av honom utan mer att jag undrade hurdan tjej det fanns  som kompletterade med honom. Det kan ju inte vara lätt att få någon så rolig att tycka att någon annan är rolig. It made sense in my head.
- Hello boys, hungry as allways?
- Hello girl, you bet! And hearing Niall complain about it all the time isn't the funniest thing to do.

Vi gick in till resturangen och det var faktiskt thai resturangen som jag och Alyssa hade börjat bråka med varandra. Niall betalade en buffe till mig och dom tog samma sak. Vi lassade på massor med mat och det verkligen vattnades i munnen. På något sätt så lyckas vi jämt få sån härlig tystnad när vi äter. Förmodligen för att alla är så hungriga att dom blir okontaktbara. Men när man har ätit upp bryter jämt en högljud diskussion ut som leder till massa garv.
- Ali, I have to ask you. Are you really a female, cause I have never in my life seen a women eat like you do.
- Haha I'll take that as a compliment and well I don't know really. I might have a dick down there...

Dom började skratta och det gjorde dom som satt i bordet brevid också. Jag höjde glaset till en skål till dom i grannbordet och dom rodnade lite men log glatt. Det kunde ses som bitchigt men det var verkligen inte mening till att vara bitchigt. Vi gick ut från resturangen och började gå en promenad. Jag fick rädda killarna från massa A-brunnar och självklart så började dom håna mig för att jag trodde på att man fick otur om man gick på dom. Men jag hade alltid trott på sånt. Man skulle inte gå på A-brunnar, om man ser en svart katt gå över vägen så ska man spotta tre gånger över vänster axel och aldrig gå under en stege. Jag hade massa sånt inprogramerat i hjärnan. En del kallar det slöseri med uttrymme, jag kallar det livsviktigt.
- Wanna hang with us at the studio?
- In one condition.
- What?
- I get to hear another song.
- We got a deal.

Lyckades skramla ihop det sista jag hade kvar där uppe i hjärnan. I morgon börjar mitt nya liv och det ska dokumenteras i en video. Vi kör la på det vanliga: kommentera GÄRNA. Peace.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus